Bank Norwegian

Bank Norwegian er Danmarks nye internetbank

Bank Norwegian – Her du brug for et lån mellem 5.000 kroner og 400.000 kroner så skulle du prøve at ansøge om et lån hos Bank Norwegian. Det eneste det kræver er at du udfylder ansøgningsskemaet og skriver under med dit NemID.

Så vil lånet udbetales så hurtigt som muligt. Det kræver blot at lånet bliver godkendt af Bank Norwegian. Du vil få svar på din ansøgning samme dag som du ansøger om lånet. Du bestemmer selv hvor lang tilbagebetalingstid du vil have på lånet, og hvilket beløb du ønsker at betale hver måned.

Lån penge online – Bank Norwegian tilbyder tilbagebetaling på op til 15 år. For at du kan låne kan du se betingelserne her.

Betingelser:

  • Bo i Danmark
  • Have fast arbejde
  • Være mindst 23 år
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret
Ansøg her!

Lån til hvad du ønsker

Der kan være mange ting du ønsker dig men ikke lige umiddelbart har råd til nu og her.

Derfor kan du hos Bank Norwegian låne til lige det du ønsker. Det eneste der kræves er at du sender en ansøgning i dag og underskriver den med dit NemID.

Som før skrevet, så må du ikke være registreret i RKI. Er du registreret i RKI kan du ikke låne penge hos Bank Norwegian. Du skal have fast arbejde og bo i Danmark. Aldersgrænsen er minimum 23 år for at du kan låne penge hos Bank Norwegian.

Du bestemmer selv hvad lånet skal bruges til

De fleste mennesker har drømme som de gerne vil have opfyldt.

Om det er en ny cykel, en ny bil, eller en jordomrejse er op til den enkelte person, men drømme har vi alle.

Du kan sidder hjemme og ansøge på din computer. Du behøver ikke engang at gå udenfor din dør, for du får besked samme dag på din egen email. Så bliver det ikke nemmere.

Forkæl dig selv og udlev dine drømme

Vi har alle drømme om det ene eller det andet. Hvorfor ikke udleve nogle af dem? Det er dig selv der bestemmer i dit liv.

Bank Norwegian
detbedstelaan.dk