21. september 2021 Lånemuligheder oversigt

Lånemuligheder i DK

Lånemuligheder online i Danmark. Her finder du en DAGLIG OPDATERET liste over samtlige private lånefirmaer og låneselskaber i Danmark. Disse udlånsfirmaer tilbyder dig alle de populære lette lånemuligheder der i dag er tilgængelige på nettet. Se alle lånemulighederne her:

Din personlige låneberegner til Danske lånemuligheder

Lånemuligheder med lån i DK

Liste over samtlige private lånefirmaer og låneselskaber for privat personer med lånemuligheder kan ansøge let og smertefrit. Ønsker du at låne penge på nettet, er disse lånemuligheder for et lån i dag. Lån penge hurtigt her.

Billige lånemuligheder er blevet en realitet

Lånemuligheder onlineMed den store konkurrence som låne udbyderne står overfor, er de blevet tvunget til at at tilbyde lånemuligheder med gode vilkår for dig som forbruger. Samtidigt er låneomkostningerne også sat under pres. Dette er altsammen en fordel for dig som skal låne af disse udlånsfirmaer. Find de nemme lån her.

Nye lånemuligheder næsten dagligt

Trods den store konkurrence så ser vi at der næsten dagligt kommer nye lånemuligheder på nettet, samt ikke mindst, lånemuligheder i form af forskellige nye lånetyper. Du kan i mange tilfælde derfor optage et lån hurtigt samme dag som du søger et lån. Vær forberedt på at et lån kan tage op til 48 timer om at blive udbetalt til din bankkonto. Du kan tjekke LEASY Lån her.

Lånemuligheder – Lån 5000 kr i dag

Lån 5000 kr i dag med NemID hvis du går direkte ind og ansøger om nye lån i dag. Ansøg om lån trods RKI her. Lånemuligheder i Danmark er tilgængelige via detbedstelaan.dk 24 timer i døgnet. Du kan godkende lån med dit NEMID med det samme.

Er det muligt at låne 5000 kr her og nu?

Ja, det er muligt at låne 5000 kr her og nu. Om det præcist skal være et lån på 5.000 kroner, eller et lån på 10.000 kroner, afhænger af din situation, men også det låneselskab der tilbyder de forskellige lån online. Du har derfor forskellige lånemuligheder hvad angår lånetyper der dækker de forskellige lånebehov du måtte have for hurtige lån nu og her. Her finder du en fuld oversigt over størrelser på lånebeløb når det gælder alt fra kviklån, og til større billån og forbrugslån. Få gode låne råd her.

Lån 1000 kr og op til 500.000 kr med det samme

Se her på lånemuligheder guiden hvilke selskaber der tilbyder et lån på 1000 kr med det samme. Du kan naturligvis også forsøge dig med andre lånebeløb som: – Lån 2000 kr – Lån 3000 kr – Lån 5000 kr –  Lån 10000 kr – Lån 20000 kr. Alle disse låne beløb er lånemuligheder for dig der ikke skylder for mange penge væk i forvejen. Se hvordan du kan få et samlelån her.

Mange lånemuligheder her og nu

Du kan meget let finde lånemuligheder i Danmark på nettet. Dette gælder alle typer lån, som er lige fra små lån, også kaldet Minilån eller bare små lån. Der er dog en hovedregel der gælder for alle lånefirmaer i Danmark. Du må ikke stå registreret i RKI Debitorregisteret. Gør du det, så er det næste stensikkert at du ikke kan få et lån hos nogen af de mange lånefirmaer i Danmark.

Ansøg lån hos flere lånefirmaer

Grunden til at vi anbefaler at ansøge om lån hos flere lånefirmaer, er at du først kan se hvem der giver det bedste låne tilbud online når du får svar tilbage på din ansøgning. Du godkender jo først lånet bagefter med dit NemID efterfølgende. Så selvom du bliver godkendt til et online lån, så skal du selv derefter godkende at du accepterer lånet med dit NemID.

Tilbagebetalingen er vigtig at overholde

Overholder du ikke tilbagebetalingsfristen, så kan det nemlig blive meget dyrt for dig som låner. Derfor kan det ikke anbefales nok at overholde disse betingelser. Læs derfor grundigt lånebetingelserne igennem inden du accepterer lånet på nettet. Der høres om mange skrækhistorier i medierne om sådanne historier med lån. Derfor er det vigtigt at du læser og overholder lånebetingelserne i et online lån som du optager på nettet. Ellers kan det blive en meget dyr erfaring for dig.

Ansøg kun om det beløb du skal bruge

Så derfor anbefaler vi at du ikke låner flere penge end du skal bruge, og at du tænker dig godt om en ekstra gang inden du accepterer lånet på nettet. Dette er blot en god ting at have i tankerne inden du kaster dig ud i noget som du ikke er sikker på at du kan overholde. Men det er selvfølgeligt helt op til dig selv.

Lånemuligheder:

Ansøg om et kreditkort med det samme

Her kan du ansøge om at få et Kreditkort. Et kreditkort er et betalingskort, hvor kortudstederen udlåner penge, eller giver kredit. Dette foregår til den kortbruger, der benytter kreditkortet. Et kreditkort er i stedet for kontanter til at betale for varer og tjenester.

Her kan du ansøge om Acceptcard og Mastercard:

AcceptCard info

 • AcceptCard op til 50.000 kr.
 • Hæv op til 3.000 kr. pr. dag
 • Prisgaranti på dine køb

MasterCard info

Dette Kreditkort er uden årsgebyr og er med én af markedets laveste renter fra 9,95 %. Dette nye MasterCard giver dig en frihed til at handle i fritiden samt på rejsen, og så slipper du desuden også for hævegebyrer på kontanthævninger i udlandet.

 • En af Danmarks laveste renter fra 9,95 %
 • Ingen gebyrer ved kontanthævninger i udlandet
 • Fleksibel tilbagebetaling med op til 45 dages rentefri kredit
 • Ingen årsgebyrer
 • Automatisk tilknyttet PrisGaranti

Aconto Lån – Få op til 20.000 kr. indsat direkte på din bankkonto

Med et Aconto Lån kan du låne helt op til 20.000 kr. uden at skulle vise nogen dokumentation. Derved spares de omkostninger, der normalt ville tilgå stempel- og tinglysningen af et lån. Husk nu at det er et forbrugslån som dette her der er det billigste lån at optage, hvis du har brug for et lån.

Aconto Lån – Dette opnås fordi du underskriver med NemID og derfor ikke behøver fremvise nogen form for dokumentation til os. Du modtager dit lånebeløb på din Nem-konto næste hverdag efter, du har fået din uforpligtende låneansøgning godkendt.

Her er et eksempel på hvad det koster at tage et Aconto Lån

Aconto Lån – Eks.: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Månedlig ydelse: 514 kr. i 48 mdr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 24.678 kr. (beløbene er afrundede). Variabel debitorrente: 20,2 %. ÅOP: 30,6% (forudsat betaling via Betalingsservice).

Hold øje med ÅOP

Du skal altså kigge efter ÅOP som er et samlet overblik over hvad dine omkostninger er på et lån pr. år. Denne type lån er et typisk kviklån og bliver lynhurtigt godkendt og pengene bliver udbetalt dagen efter godkendelsen. Du kan selvfølgelig godkende lånet med dit Nem ID. Det er defor en af de mest populære lånemuligheder i Danmark.

Få afbetalt hurtigst muligt

Aconto Lån – Afdragene kan afbetales fra 12 mdr. til 72 mdr. Dette er selvfølgelig helt op til dig selv. Men det er selvfølgelig billigst at få lånet afbetalt hurtigst muligt.

Køb det du gerne vil

Aconto Lån – Her du en restgæld som du ikke kan betale af, så er det rart at kunne låne hos et godt lånefirma hvor der er styr på tingene. Derfor er det sommetider en fin ide at få en irriterende gæld ud af verden, og få styr på betalingerne måned efter måned derefter. Det kan du få her ved denne type lånemuligheder.

Aconto Lån – Lån 5.000 – 20.000 kr. uden dokumentation. Med Aconto Lån kan du låne helt op til 20.000 kr. uden at skulle vise nogen dokumentation. Spar de omkostninger, der normalt er på et lån.

Aktivt Lån – lån op til 50000 kr.

Aktivt Lån tilbyder lån på op til 50000 kr i dag. Du får svar inden for 15 minutter fra du har sendt ansøgningen til Aktivt Lån. Der er mange ting du kan bruge sådan et lån til, og du ved sikkert allerede godt hvad du gerne vil bruge pengene til.

Betingelser:

 • Du skal være over 18 år
 • Du skal have en dansk bopæl
 • Du må Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have fast indtægt

Låneeksempel – Aktivt Lån

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. ÅOP minimum: 20,5 %. ÅOP maximum: 32,7 %. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Min. tilbagebetalingstid: 12 måneder. Max. tilbagebetalingstid: 72 måneder.

Lån penge til hvad du har lyst til at købe

Der kan være mange ting man kan ønske sig her i livet. Det kan være at du skal have renoveret din lejlighed eller dit hus.
Aktivt Lån – Du kan måske ønske dig en ny cykel eller scooter, ellers så vil du bare gerne på den drømmeferie som du altid gerne har villet være på. Det kan være meget forskelligt hvad du gerne ville kunne købe for disse penge. Det vigtigste er at du kan få dine drømme opfyldt.

Hvad ville du gerne kunne købe?

Der er mange ting her i livet som vi gerne ville kunne anskaffe os. Det behøver ikke være specielt dyre ting, men drømme kan sagtens købes for et mindre beløb. Her kan du altså låne op til 50.000 kroner til lige det du gerne vil have. Det giver dig en frihed i dit valg af det du lige står og mangler.

Aktivt Lån – lån op til 50000 kr med det samme – Køb hvad du drømmer om.

EK Lån

De giver dig en tryg måde at ansøge om et lån online. Du får svar på din ansøgning inden for en time. Du får desuden en fast lav rente når du låner penge hos EK Lån. Du kan også tjekke det store udvalg af låneudbydere herunder først.

Læs mere om EK Lån her:

Der tilbydes følgende attraktivt lån fra EK lån:

 1. Fast lav rente
 2. Lån fra 10.000 – 50.000 kr.
 3. Underskriv sikkert med NemID
 4. Bestem selv hvad du vil bruge lånet til
 5. Få svar på 1 time fra kl. 8.00 – 22.00 alle dage
 6. Simpel og sikker ansøgning fra mobil/tablet/computer

Vi har en perfekt nyhed til dig, der gerne vil låne penge. Dette er er netop lanceret.
Vil du låne til bil, båd eller badebold I Thailand? Eller blot til lidt ekstra fornøjelser i hverdagen?
Så skal du straks ansøge dit lån på EK lån. Her kan du låne fra 10000 nu og her og helt op 50.000 kr. Det er tilmed til en fast lav rente, som sikrer dig imod ubehagelige overraskelser.

EK-Lån med simple trin

Med dette lån kan du låne penge online på fair vilkår.

Det er simpelt, sikkert og med en fast lav rente. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du kan bruge lånet til lige det du har lyst til. Slip derfor din fantasi løs og udlev drømmene med få klik på skærmen.

Dette EK lån kan bruges til lige det du har lyst til, og de blander sig ikke i hvad du bruger pengene til overhovedet. Det er helt op til dig selv. Dette giver dig en skøn frihed til at bruge lånet til lige det du ønsker at bruge det til.

Så bliver lånet godkendt får du en dejlig pose penge til at udleve nogle af dine drømme. Uanset om det er til drømmerejsen, eller en ny cykel. Slip dine drømme løs og lån med en rimelig rente i dag.

EK Lån giver dig mulighed for at låne uden at stille sikkerhed.

EK Lån giver dig mulighed for at lave et lån online og få svar tilbage inden for en times tid. Du lan låne op til 50.000 kroner med dette tilbud online.

Fokuslån – lån op til 75000 kr i dag

Fokuslån, Her kan du vælge fra 24 til 120 mdr afdrags periode. Så der er mulighed for at komme ned i mindre månedlige tilbagebetaings beløb.

Dette er Danmarks populære forbrugslån. Du kan låne fra 10000 kr. og op til 75000 kr. Du kan altid betale lånet ud, hvis du får mulighed for det før tid. Det koster dig ikke noget. Du kan vælge løbetid fra 24 – 120 mdr.

Så let er det:

 • Indtast dine oplysninger (bopæl og bank- og beskæftigelsesforhold)
 • Log ind med NemID (for nem og sikker ansøgning)
 • Få hurtigt svar (vi vender tilbage med svar inden for 1 time)

Få krav til dig:

 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal være fyldt 20 år.
 • Du kan dokumentere sin indtægt.

Hvad er renten på et fokuslån?

Når de hos her modtager dig ansøgning foretages en individuel kreditvurdering, hvor din rente og dit lånebeløb fastlægges. Renten på Fokus lån ligger mellem 16.90 – 26,08%. Når de godkender din låneansøgning, får du en låneaftale. Af denne fremgår den præcise årlige og effektive rente.

Hos dette online lånefirma kan du låne op til 75.000 kroner via NEM ID som sikkerhed. Der bliver ikke spurgt til hvad du vil bruge pengene til. Så det kan du helt selv bestemme. En dejlig frihed til selv at bestemme over dine penge. Fokuslån Dk, lån op til 75.000 kr.

Kvikautomaten

Kvikautomaten – Du kan hurtigt låne det beløb, du lige står og mangler – her og nu. Hos Kvikautomaten har du lånemuligheder mellem 500 kr. og 6000 kr. Kvikautomaten har netop sænket priserne, så det nu er ENDNU billigere at låne hos kvikautomaten.

Der kræves følgende:

 • Aldersgrænsen er 23 år.
 • Ingen lån til personer, der er registreret i RKI.

Når du tager et forbrugslån her, så giver det dig økonomisk frihed til at købe de ting, du går og drømmer om. Der kræves ingen sikkerhed for lånet og der stilles ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Du kan ansøge om lånet online 24 timer i døgnet. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde vores online låneansøgning. Efter din låneansøgning er blevet behandlet, går pengene direkte ind på din konto.

Lige nu tilbyder dette lånefirmas NYE KUNDER at låne op til 3000 kroner HELT GRATIS i 30 dage.

Hvis du ønsker dig økonomisk frihed, så kig med her. Hos dette lånefirma kan du nemlig hurtigt og let låne penge til lige det du går og drømmer om.
Det kræves ikke at du stiller sikkerhed for lånet og du kan faktisk ansøge om lånet 24 timer i døgnet – du skal blot udfylde låneansøgningen. Og når din låneansøgning er blevet behandlet går pengene direkte ind på din konto.

Organisationen bag Kvikautomaten var de første med SMS lån i Danmark

Firmaet der står bag Kvikautomaten, var de første i Danmark, der kunne tilbyde os forbrugere et Kviklån via SMS på mobilen.
Et såkaldt SMS lån som du kan søge om her, er en superhurtig og let måde at få penge ind på din konto, hvis du her og nu står og mangler lidt ekstra kontanter. Gennem dette firma kan du låne fra 500 kr. og helt op til 6000 kr via din mobiltelefon. Du skal dog bemærke, at de ikke længere tilbyder lån via SMS, men i stedet anbefaler blot at bruge deres hjemmeside.
Den er nem og enkel at benytte, og da hjemmesiden automatisk tilpasser sig din smartphone, så anbefales det, at du blot påbegynder dit lån fra låneboksen nederst på hjemmesiden.

Kvikautomaten – Lån op til 6000 kr. i dag – Se her hvordan. Hos Kvikautomaten kan låne mellem 500 – 6000 kr. i dag. Ansøg nu og her – Få sbar med det samme – bliver du godkendt får du pengene hurtigst muligt.

Kliklån – lån let og hurtigt op til 15000 kr.

Så nemt og effektivt er KlikLån:

 • Udfyld formularen – og du får svar inden for 1 time om din låneansøgning er godkendt
 • Underskriv din låneaftale med NemID
 • Få pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter

Gå direkte til Kliklån

Hvis du bliver godkendt til et lån hos Kliklån, så kan du også vælge én afdragsfri måned pr. år.

Du kan på lånet vælge en valgfri afbetaling inden for 24 – 72 måneder.

Kliklån‘s hjemmeside kan du bruge låneberegneren til at tjekke hvordan dine afdrag skal være med længden på lånet, samt ydelsens størrelse pr. måned.

 • Nem ansøgning online
 • Du kan underskrive med Nem Id
 • Lav rente fra kun 9,9%
 • Du behøver ingen sikkerhed for lånet

Hvem er Kliklån?

De er dannet i et samarbejde med D:E:R, som har eksisteret i Danmark helt tilbage fra 1970. Tilbage i 1969 blev søsterselskabet i Sverige, Thorn, etableret og i Norge i 1975. D:E:R er en af landets største leverandører inden for udlejning af hvidevarer og finansiering af forbrugerelektronik.

Disse krav skal være opfyldt for at du kan ansøge hos dette lånefirma

 • Du er fyldt 20 år
 • Du ikke er registreret i RKI
 • Du kan dokumentere min indtægt (for selvstændige via seneste årsopgørelse og årsregnskab)

Målet er at tilbyde forbrugerne kontantlån under ansvarlige forhold. Når lånefirmaet behandler din låneansøgning, lægges der derfor stor vægt på at sikre, at du som låner ikke ender i en økonomisk ustabil situation.

Hos Kliklån kan du let og uden besvær låne penge lynhurtigt

Du får en lav rente, samt en afbetalingsperiode på 24-72 måneder, og så skal du faktisk ikke stille sikkerhed for lånet, og du skal heller ikke forklare hvad lånet skal bruges til. Dette er helt op til dig selv.
Når du ansøger om et kvikt lån hos Kliklån, så får du svar allerede inden for 1 time, lige efter at du har udfyldt og sendt låneansøgningen til dem.
Du underskriver låneaftalen med dit NemID, og du får sat pengene ind på din konto samme dag, eller senest hverdagen efter dit lån er blevet godkendt.

Ansøg om et kontantlån hos Kliklån her

Udlev nogle af dine drømme og find vejen til at komme tættere på dem. Her får du muligheden for at få gjort noget ved det.

Kliklån.dk – Lån op til 40000 kr uden besvær – Se her hvordan.

MikroKredit Lånemuligheder op til 5.000 kr

MikroKredit Lån hvis du vil ansøge om et lån hos Mikrokredit, så kan du låne op til 5000 kr i op til 30 dage.

Hos MikroKredit Lån udbydes der udbyder mindre lån med en løbetid på 7, 14, 21 eller 30 dage, og du vælger helt selv hvor lang en låneperiode, du ønsker at lånet skal strække sig over.

Bemærk: For at kunne få et lån hos MikroKredit, så skal du være mellem 23 og 75 år gammel, og hverken være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre registre.

Fordele hos MikroKredit

 • Lave renteomkostninger
 • Automatisk 24/7 låneservice
 • Nem og hurtig ansøgningsprocess
 • Udbetaling samme dag, inden for åbningstiderne
 • Mulighed for forlængelse
 • Det tager 2 min. at ansøge og Mirkokredit godkender på 15 sekunder.
 • Imødekommende kundeservice

Lån op til 5000 kr. Vi godkender på 15 sekunder!

Hos MikroKredit kan du låne fra 1000 kr til 5000 kr i op til 30 dage. Den hurtige ansøgningsprocess tager kun 2 minutter at udfylde, og vi godkender på 15 sekunder hos MikroKredit. Der kan være mange ting som du skal bruge penge til nu og her, og som du sagtens kan betale tilbage inden for 30 dage. Hvem kender ikke den situation?

Brug altid låneberegneren

De fleste låne firmaer har en låneberegner på deres hjemmeside, så du kan beregne afdrag og løbetid med det samme, i stedet for at skulle spørge og derefter vente på et svar fra lånefirmaet.

Så her kan du med det samme se hvilket afdrag der passer til din økonomi, samt hvilken løbetid du ønsker lånet skal have. Hos Mikrokredit kan du også chatte med en medarbejder hvis du skulle have spørgsmål til lånet. En rigtig god service, hvor du får svar på dine spørgsmål med det samme.

MikroKredit Lån op til 5.000 kr. på 15 sekunder online – Ansøg gratis her. Hos Mikrokredit lån kan du låne op til 5000 kr. i op til 30 dage! Lån hurtigt og nemt og bliv godkendt på 15 sekunder. Løbetid på 7, 14, 21 eller 30 dage.

Minilån.dk Lån op til 75.000 kr.

Lånemuligheder – Lån penge nemt og hurtigt. Få svar med det samme. Minilån.dk tilbyder lån fra 3.000 helt op til 75.000 kroner. Udfyld låneansøgningen lige nu og få svar med det samme. Det er det gode ved denne type.

Lånemuligheder – Hvis i er 2 kan i få et større lån. Hvis du er gift eller har en samlevende, så kan I begge vælge at ansøge om et lån sammen. Det er noget nemmere for dig at få bevilget et større lån, hvis du har en medansøger. Derfor, er i 2 personer om at låne, så kan lånets størrelse blive meget større end hvis du bare er en enkelt person der ansøger om lån.

Kan du svare JA til følgende, så er du godt på vej til et lån hos Minilån.dk:

 • Jeg er fyldt 25 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI
 • Jeg har en indkomst på minimum 120.000 kroner om året

Minilån.dk – kort fortalt:

 • Lån fra 3.000 op helt op til 75.000 kroner
 • Få svar på typisk under 15 minutter
 • Du  kan låne uden sikkerhed
 • Lån til lige hvad du vil! Ingen spørgsmål om årsagen til lånet
 • Lån med NemID underskrift
 • Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal låne penge
 • Der skal være en samlet husstandsindkomst på min. 120.000 kr. om året

Du kan underskrive dit minilån.dk med NEM ID

Hvis du får beviliget lånet, så kan du blot underskrive kreditaftalen med dit NEM ID samt få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto fra Minilån.dk

Lån 20.000 kr uden lønsedler

Lånemuligheder – Der kræves ingen dokumentation for lån helt op til 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der som minimum et kopi af din seneste lønseddel.

Lånemuligheder – Er lånebeløbet som du har søgt, på 20.000 kr. eller derunder, så vil du typisk få lånet udbetalt samme dag. Du underskriver blot kreditaftalen via dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge fra Minilån.dk

Du kan låne op til 20.000 kr. uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån op til og med 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der en kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt om på 20.000 kr. eller derunder, så vil du få lånet udbetalt samme dag, som du underskriver kreditaftalen med dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge med et Minilån.

Ansøg Minilån – klik her

Plutus lån lånemuligheder online

Plutus lån er lånemuligheder på nettet

Ansøg om lånemuligheder hos Plutus lån i dag og få svar på kun 20 minutter. Nu er Plutus lån endelig kommet til Danmark. Her kan du let låne penge online med dit NemID med en hurtig og sikker udbetaling til din konto. Du har mulighed for at låne penge via din mobil eller via computeren.

Du bestemmer 100% selv, hvad du vil låne penge til. Dette blander Plutus lån sig ikke i. Det kan være, at du vil på drømmerejsen i sydens sol, få den bil du går og drømmer om, vil på den vildeste shoppingtur eller blot ønsker lidt mere luft i din daglige økonomi.

Lånebetingelser:

Du skal hos Plutus lån ikke stille sikkerhed for lånet. Årlig debitorrente: 20,2%. Renten er variabel. Stiftelses-provision udgør 8%, min. 500 kr. Administrationsgebyr 19 kr. pr. måned. Gebyr for betaling via Betalingsservice: 15 kr. pr. måned. Det forudsættes at betaling sker via Betalingsservice.

Lånemuligheder det er ganske gratis og uforpligtende for dig at ansøge om lån via Plutus Lån

Du kan ansøge via vores hjemmeside helt gratis og ganske uforpligtende. Husk, at du ikke er forpligtet til at betale noget før du selv har fået godkendt dit lån. Hvis dit låneansøgning ikke godkendes af vores samarbejdspartnere, koster det dig ikke en krone.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan hos Plutus låne fra 3000 kr. og helt op til 75000 kr. Det anbefales ikke, at du låner mere end du har brug for. Ved lånebeløb på over 20.000 kr. skal du kunne dokumentere din indkomst.
Det kan ikke blive lettere at låne penge end at ansøge via Plutus lån. Derfor skal du tænke dig godt om når du skal ud at låne penge, uanset på hvilken type Forbrugslån du tager.
Så husk at du ikke skal låne mere end du har brug for, ellers kan det blive en langvarig affære at få lånet betalt tilbage igen.

Plutus lån 75000 kr. online – få svar på kun 20 minutter!

Plutus lån giver dig mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. online – Du får svar i løbet af kun 20 minutter. Lån hurtigt med NemID online i dag.

Minilån.dk Lån op til 75.000 kr.

Lån penge nemt og hurtigt. Få svar med det samme. Minilån.dk tilbyder lån fra 3.000 helt op til 75.000 kroner. Udfyld låneansøgningen lige nu og få svar med det samme. Det er det gode ved denne type.
Hvis i er 2 kan i få et større lån. Hvis du er gift eller har en samlevende, så kan I begge vælge at ansøge om et lån sammen. Det er noget nemmere for dig at få bevilget et større lån, hvis du har en medansøger. Derfor, er i 2 personer om at låne, så kan lånets størrelse blive meget større end hvis du bare er en enkelt person der ansøger om lån.

Kan du svare JA til følgende, så er du godt på vej til et lån hos Minilån.dk:

 • Jeg er fyldt 25 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI
 • Jeg har en indkomst på minimum 120.000 kroner om året

Minilån.dk – kort fortalt:

 • Lån fra 3.000 op helt op til 75.000 kroner
 • Få svar på typisk under 15 minutter
 • Du  kan låne uden sikkerhed
 • Lån til lige hvad du vil! Ingen spørgsmål om årsagen til lånet
 • Lån med NemID underskrift
 • Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal låne penge
 • Der skal være en samlet husstandsindkomst på min. 120.000 kr. om året

Du kan underskrive dit minilån.dk med NEM ID

Hvis du får beviliget lånet, så kan du blot underskrive kreditaftalen med dit NEM ID samt få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto fra Minilån.dk

Lån 20.000 kr uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån helt op til 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der som minimum et kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt, på 20.000 kr. eller derunder, så vil du typisk få lånet udbetalt samme dag. Du underskriver blot kreditaftalen via dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge fra Minilån.dk

Du kan låne op til 20.000 kr. uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån op til og med 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der en kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt om på 20.000 kr. eller derunder, så vil du få lånet udbetalt samme dag, som du underskriver kreditaftalen med dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge med et Minilån.

Ansøg Minilån – klik her

Mangler du penge? Lån op til 75.000 kr. med Totallån

Totallån er nu endelig tilbage. Med dem er det hurtigt at ansøge om et lån til en fair rente, og med hurtig udbetaling af dine penge.

ANSØG OM ET LÅN – KLIK HER
Med Totallån kan du låne helt op til 75.000 kr. og nemt underskrive med NemID. Du får svar på kun 15 minutter og lån op til 20.000 kr. kan ske med kun billedelegitimation. Totallån stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, og pengene udbetales hurtigt til din Nemkonto.
Der er ingen der blander sig i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Uanset kan Totallån hjælpe dig.

Ansøg i dag og få svar på 15 minutter med Totallån

Du får svar på din ansøgning indenfor 15 minutter uanset hvad. Prøv at klikke dig ind på siden via banneret eller de grønne knapper her på siden. Der kan du nemlig bruge låneberegneren på at regne ud hvad du skal afdrage pr. måned hos Totallån. Det er utroligt let at bruge.

Se et eksempel på et lån hos Totallån her

Eks.: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Månedlig ydelse: 514 kr. i 48 mdr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 24.678 kr. (beløbene er afrundede). Variabel debitorrente: 20,2 %. ÅOP: 30,6% (forudsat betaling via Betalingsservice).
Den månedlig ydelse indeholder et mdl. opkrævningsgebyr inkl. Betalingsservice på 15 kr., et mdl. administrationsgebyr på 19 kr. samt et stiftelses gebyr for oprettelse af lån på 8 %, min. 500 kr.

Totallån – lån op til 75.000 kr. Ansøg i dag og få svar på 15 min. Totallån er nu endelig tilbage. Med dem er det let og hurtigt at ansøge om et lån til en fair rente, og med hurtig udbetaling af dine penge. Der er 14 dages fortrydelsesret på en kreditaftale med Totallån.dk lånemuligheder.

Netcredit – Lån 4000 kroner helt gratis

Lånemuligheder – Hos Netcredit kan du låne fra 500 kroner til 4000 kroner med en låne periode fra 1-30 dage. Når man ansøger om et lån, får man svar med det samme.
Der kan være mange grunde til at skulle låne et lille beløb som 4000 kr. Du kan have lyst til en forlænget weekend, eller en ekstra ferie som du kan få billigt som afbudsrejse nu og her. Hvis du har brug for sådan et lån kan du ansøge om lånet her og få beløbet indsat på din konto lynhurtigt. Ansøh i dag om dette lille lån.

Et lille lån helt gratis – Se Minilån på dette link.

Lån op til 4000 kroner helt gratis

Betal lånet tilbage efter 1 til 30 dage

Lånemuligheder – Vi er mange der ofte står og lige skal bruge lidt ekstra kontanter hvis pengene ikke lige slår til i en måned. Derfor kan det være rart at kunne få adgang til ekstra kontanter i en måned hvor budgettet er stramt. Kan du så betale lånet tilbage indenfor 30 dage, så kan du låne op til 4000 kroner helt gratis her.
Hvorfor ikke ansøge om det lille lån med det samme og slippe for bekymringerne i denne måned?

 • Første lån (gratis): Maks 4.000 kr. – 0% månedlig rente / 0% ÅOP
 • Efterfølgende lån: Maks 10.000 kr.

Lånemuligheder – Dette er den letteste måde du kan låne penge på. Ansøg i dag og får dækket de værste huller i budgettet. Du kan låne 4000 kroner helt gratis. Derefter kan du låne op til 10.000 kroner.
Vidste du at første lån er gratis? Hos Netcredit kan du ved dit første lån, låne helt op til 4000 kr. GRATIS. Netcredit tilbyder lån op til 10.000 kr. med en løbetid mellem 1 og 30 dage. Det er muligt at forlænge lånet.

Lånemuligheder fra 5.000 – 50.000 kr. hos Sparxpres i dag

Lånemuligheder – Sparxpres er en del af Spar Nord. Her kan du ansøge om lån online på mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. hurtigt, under ordnede forhold. Har du derfor brug for et lån nu og her, så send en ansøgning om at få et lån hos Sparxpres i dag. Ansøg om et lån i dag, og få hurtigt svar tilbage.

Dette kræves for at du kan ansøge om et lån:

 • Du er 18 år eller ældre
 • Du tjener mindst 125.000 kr. om året
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Lånemuligheder – Lav en låneberegning først

Lånemuligheder – Inden du laver en ansøgning om et lån, så prøv først at gå ind at beregne lånebeløbet, og hvor lang tid du vil have lånet over. Samt hvilket afdrags beløb du vil afdrage pr. måned. Så får du et større over blik inden du ansøger om lånet hos Sparxpres. Når du så får svar tilbage og dit lån er godkendt, så binder du dig ikke før du selv har givet samtykke, altså godkendt lånet.

Hvad er behandlingstiden hos Sparxpres?

Lånemuligheder – Sparxpres vil gerne sikre dig de bedste lånemuligheder og derfor går de i dybden med din låneansøgning. Netop derfor tager det ikke kun få minutter at få din ansøgning behandlet hos Sparxpres. Lån til en mobiltelefon – Tjek mobilselskaber her.
Dog vil du få svar hurtigst muligt, altså senest inden for 24 timer. Hvis du oplyser din e-mail i ansøgningen, så sender de dig selvfølgeligt svaret elektronisk, alternativt sender de det med posten.

Sparxpres Lån fra 5.000 – 50.000 kr hurtigt online i dag.

Sparxpres Lån op til 50.000 uden at skulle stille sikkerhed. Din indkomst skal være minimum 125.000 kr. pr. år. Du skal være min. 18 år og ikke i RKI.

Godkendelse indenfor 15 minutter hos Hotlån

HotLån formidler lånemuligheder til private, der ikke har mulighed for at låne penge i banken, eller som finder det lettere at optaget et Forbrugslån uden spørgsmål om hvad lånet skal bruges til. Hotlån er ikke billigere end de fleste andre banklån, men det er ofte lettere og meget mere anonymt. Du kan underskrive og godkende med NEM ID.

Når du ansøger om et lån hos Hotlån, så er det naturligvis ikke bindende. Du vil få svar tilbage indenfor 30 sekunder. Husk, at du skal have din NemID klar for at kunne godkende og underskrive låneaftalen. Hotlån lånemuligheder på nettet. Lånemuligheder op til 75.000 kr. Godkendelse indenfor 15 min! Her kan du låne op til 75.000 kr. hos Hotlån. HotLån formidler lånemuligheder til private, som ikke kan låne penge i banken eller at låne uden spørgsmål.

Brug Hotlån låneberegner

Hvis du gerne vil prøve at udregne dit helt eget afdrag og længde på lånet hos Hotlån, så kan du gå ind på hjemmesiden og bruge låneberegneren til at lave dit eget eksempel. Der er mange ting som du kan købe indenfor et låne beløb på 75.000 kr. Måske vil du gerne på din drømmeferie på tværs af USA, eller måske kan du købe en god brugt bil til de penge.

Det kan være at du altid har ønsket dig en helt speciel cykel til køre løb med, eller måske et nyt køkken. Mulighederne er uendelige, og det dig selv der bestemmer hvad du vil bruge pengene til.

Ansøg on lån hos Hotlån her.

Standardomkostninger hos Hotlån DK

 • Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr.
 • Stiftelsesprovision: 8%, min. 500 kr.
 • Sikkerhedsstillelse: Der kræves ingen sikkerhedsstillelse for forbrugslån.
 • Gebyrer: Opkrævningsgebyr 15,- mdl. ved betaling via BetalingsService eller 29,- mdl. via Girogebyr samt administrationsgebyr 19 kr. mdl.

Lånemuligheder – De ovenfor stående oplysninger angives i henhold til bekendtgørelse om information til forbrugere om priser med videre, i pengeinstitutter – gældende fra 1. november 2010.

 • Supplerende vigtige oplysninger vedr. EkspresLån 3.000 kr. – 75.000 kr.: Debitorrente: 20,2%. Renten er variabel.
 • Stiftelsesprovision udgør 8% min. 500,- af lånebeløbet.
 • Administrationsgebyr 19 kr. pr. måned.
 • Opkrævningsgebyr inkl. Betalingsservice: 15 kr. pr. måned.
 • Det forudsættes at betaling sker via Betalingsservice.
 • Låntager har til enhver tid ret til uden varsel at opsige lånet og indfri gælden.

Extracash hurtigt lån på 15 minutter

Extracash lånemuligheder på 15 minutter

Du får svar om din ansøgning om lånemuligheder er blevet godkendt indenfor 15 minutter. Dog får 98% af alle låneansøgninger svar indenfor 30 sekunder. Bliver din ansøgning godkendt, skal du bare godkende lånet med dit NemID. Denne lånemulighed udbydes i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

Extracash – Lånemuligheder op til 75.000 kr. online med NemID – let og hurtigt. Extracash giver dig mulighed for at ansøge om ekredit helt op til 75.000 kr. og det er helt uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Ansøg her på siden.

Lånemuligheder – Her har du mulighed for at søge om et forbrugslån, uden at skulle stille sikkerhed. Extracash giver dig mulighed for at ansøge om lån helt op til 75.000 kr. på dit glatte ansigt. Du kan klikke dig ind på Extracash.dk låneberegner og justere indtil du rammer den låneopstilling der lige passer til dit behov. Altså hvor længe lånet skal vare, og hvor meget du vil betale i afdrag pr. måned. Vil du se flere populære lån?

Hvad drømmer du om? Extracash giver dig drømme

Lånemuligheder – Der findes mange forskellig typer af drømme hos os mennesker. Nogle vi gerne have en ny lækker racercykel, hvor andre vil rejse ud at se verden. Alt dette kan du få opfyldt her, hvis du ikke selv har sparet op til din drøm. Vi håber du får dine drømme opfyldt nu.

Husk at sammenligne nogle forskellige lånemuligheder

Lånemuligheder – Vi anbefaler dig at inden du tager beslutningen om at godkende et lån som du har ansøgt om, og blevet godkendt til, så tag lige et kig på de andre lånemuligheder først. Det er altid godt lige at have noget at sammenligne med, for ellers kan det blive dyrt for dig i renter og gebyrer hvis du vælger det forkerte lån.

Ansøg om et lån hos ExtraCash her.

Det er nemlig gratis hos de fleste låneselskaber at ansøge om et godt lån, så vi anbefaler at du måske prøver 2-3 muligheder først og så kan du efterfølgende sammenligne der forskellige lånemuligheder hvis du er blevet godkendt hos det enkelte låneselskab.

Alfalån – Danmarks hurtigste kontant lån

Ansøg fra din computer eller mobiltelefon

Du kan ansøge om lån hos Alfalån på din smartphone, tablet eller din computer. Send din ansøgning med det samme. Du får svar indenfor 30 sekunder. Får du ansøgningen godkendt, så kan du underskrive med dit NEM ID. Hvis din ansøgning bliver godkendt skal du først betale første afdrag efter ca. 60 dage.

 • Med Alfalån kan du låne op til 75.000 kr.
 • Godkendelse indenfor kun 10 minutter!

Ansøg om lån hos Alfalån her.

Om 10 minutter kan du være godkendt til et lån

Alfalån har Danmarks hurtigste godkendelse af Forbrugslån, og har derfor rigtigt mange ansøgere der benytter Alfalån som lånefirma. Faktisk kan du få en godkendelse på dit lån inden for 30 sekunder. Nemt, hurtigt og anonymt.

Alfalån blander sig ikke i hvad du skal bruge lånet til

Hvad du vil bruge lånet og pengene på blander man sig ikke i, så du kan gøre med pengene hvad du vil. Finansieringen hos Alfalån udbydes i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

Se Alfalån lånemuligheder

Alfalån gør det let for dig at låne penge online. Læs nedfor hvorfor det er let at låne penge her.

Låne processen trin for trin:

 1. Du udfylder låneansøgningen online !
 2. Godkendelses e-mail afsendes, typisk inden 30 sekunder
 3. Du modtager låneaftalen til godkendelse pr. e-mail
 4. Du klikker på linket i e-mailen og godkender aftalen via dit NemID login
 5. Hvis du ansøger om over kr. 20.000,- sender du indscannet kopi af lønseddel retur vedhæftet den modtagne e-mail
 6. Lånet overføres til din NemID-konto til disposition hverdagen efter

Hos Alfalån går det hele automatisk

Lånemuligheder – Behandlingen af låneansøgninger hos Alfalån sker maskinelt. Ca. 90% af alle ansøgninger der kommer ind kræver ikke manuel behandling. Der vil således komme svar til dig retur via e-mail om ansøgningen er godkendt straks, uanset hvilket tidspunkt det er på døgnet.

Hvis din ansøgning indeholder oplysninger som vi skal behandle manuelt, så vil dette normalt ske indenfor 15 minutter. Der forefindes kontorbemanding til manuelle behandlinger i tidsrummet hverdage 09.00 til 20.00 og lørdage 09.00 til 18.00.

Hvad kan du låne penge til?

Lånemuligheder – Hvis du optager et lån hos dette lånefirma, så kan du låne op til 75.000 kr. Hvad du vil bruge lånet til bestemmer du helt selv. Om det er til at betale et dyrere lån af med, eller du gerne vil have nye møbler til stuen, ja det er helt op til dit eget ønske. Måske vil du gerne på drømmerejsen til Asien eller måske til USA på roadtrip.

Lånemuligheder – Med disse lånemuligheder kan du få opfyldt nogle af dine største drømme hvis du ønsker det. Det er helt op til dig selv hvad du vil bruge pengene til. Få opfyldt fine drømme med et online lån i dag. ÅOP er 26,4% forudsat betaling via Betalingsservice.

Få udbetalt lånet hurtigt

Lånemuligheder – Hvis du ansøger inden kl.14 på en hverdag og lånet bliver godkendt, så udbetales pengene til dig samme hverdag. Der kan du se alle omkostninger, der opdateres løbene. Alfalån med lånemuligheder op til 50.000 kr. Få svar på kun 5 minutter om lånet er ok

Robotlån er lån online

Robotlån er lette lånemuligheder online

Hos Robotlån kan du låne penge online til i morgen. Robotlån hvor du med NEM ID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto. Som sagt er Robotlån online. Du kan ansøge om lån op til 75.000 kr. i dag, og få pengene udbetalt på din konto i morgen. Du kan underskrive med dit NEM ID.

Ansøg om lån hos RobotLån her.

Klik dig ind på denne lånemetode og brug låneberegneren til at finde ud af hvad dit behov er for et onlinelån, samt hvad du gerne vil afdrage per måned. Billige lånemuligheder med Robotlån op til 75000 kr og underskriv med NemID online hos Robotlån online.

Låneansøgning RobotLån

Lånemuligheder – Klik dig ind og lav en ansøgning allerede nu hvis du ønsker at benytte dette lånefirma som din låneudbyder. Du kan på deres hjemmeside under menupunktet “Sådan foregår det”, se detaljerne om de forskellige processer i låneansøgningen. Og du vil også modtage flere informationer om disse pr. e-mail når du har sendt din låneansøgning afsted.

Lånemuligheder – Du kan finde alle de oplysninger og information du skal bruge om det at låne penge hos Robotlån. Robotlån tilbyder online lån op til 75.000 med NemID – Du får automatisk godkendelse, og godkendes lånet, får du det udbetalt den næste dag. Ansøg i dag.

Betingelser for lån hos Robotlån:

 • Du skal være over 18 år
 • Indkomst over 150.000 kr. pr. person
 • Ikke registreret i RKI/Experian eller Debitorregistret
 • Du skal have fast arbejde

Overblik

 • Automatisk godkendelse
 • Svar straks
 • Udbetaling næste hverdag
 • Lån nemt med din NEM ID – Underskriv digitalt

Lånemuligheder med Robotlån online

Lånemuligheder – Låneaftalen skal underskrives elektronisk med dit NEM ID. Så snart du har modtaget godkendelse på dit forbrugslån, kan du godkende aftalen elektronisk med dit NemID og dermed sendes pengene til udbetaling på din bankkonto. Dit NEM ID er det samme login alle steder dette kan bruges.

Lånemuligheder – Om du bruger det til at logge på din kommunes selvbetjening, eller din netbank. Uanset om du skal hente din årsopgørelse fra SKAT, åbne din e-Boks eller ordne dine forsikringer. Det er de samme koder alle disse steder.

Bank Norwegian Lån 5000 kr til 400.000 kr.

Derfor kan du hos Bank Norwegian låne til lige det du ønsker

Norwegian Bank dk – Det eneste der kræves er at du sender en ansøgning i dag og underskriver den med dit NemID. Som før skrevet, så må du ikke være registreret i RKI. Er du registreret i RKI kan du ikke låne penge hos Bank Norwegian Danmark. Du skal have fast arbejde og bo i Danmark. Aldersgrænsen er minimum 23 år for at du kan låne penge hos BankNorwegian.

Udlev dine drømme med et Norwegian Bank lån online

Vi har alle drømme om det ene eller det andet. Hvorfor ikke udleve nogle af dem? Det er dig selv der bestemmer i dit eget liv. Bank Norwegian Lån mellem 5000 kroner og 400.000 kroner. Her er en af de billige lånemuligheder på nettet hvor du får hurtigt svar på låneansøgningen om det er godkendt.

Bank Norwegian lånebetingelser:

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Være mindst 23 år
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Du bestemmer selv hvad BankNorwegian lånet skal bruges til

De fleste mennesker har drømme som de gerne vil have opfyldt. Om det er en ny cykel, en ny bil, eller en jordomrejse er op til den enkelte person, men drømme har vi alle. Du kan sidder hjemme og ansøge via din computer hvor du kan se dine lånemuligheder online. Du behøver ikke engang at gå udenfor din egen dør, for du får besked samme dag på din egen email. Så bliver det ikke nemmere.

Lånemuligheder med Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder lånemuligheder mellem 5000 kroner og 400.000 kroner. Prøv at ansøge om et onlinelån hos Bank Norwegian i dag. Det eneste det kræver er at du udfylder ansøgningsskemaet og skriver under med dit NemID. Bank Norwegian tilbyder tilbagebetaling på op til 15 år. For at du kan låne kan du se betingelserne her.

Så vil det lån udbetales så hurtigt som muligt. Det kræver blot at lånet bliver godkendt af Bank Norwegian. Du vil få svar på din låneansøgning samme dag som du ansøger om lånet. Du bestemmer selv hvor lang tilbagebetalingstid du vil have på lånet, og hvilket beløb du ønsker at betale hver måned.

Banknorwegian.dk lånemuligheder online

Hos Banknorwegian.dk skal du ikke bekymre dig om at Bank Norwegian dk interesserer sig for hvad du skal bruge pengene til. Det blander Norwegian Bank sig ikke i. Så du kan bruge denne lånemulighed til lige hvad du ønsker dig. Det er da en god lånefrihed at have. Du kan som sagt ansøge om et lån Banknorwegian.dk døgnet rundt via din mobiltelefon, tablet (iPad) eller computer.

Norwegian Lån online

Norwegian lån på nettet er et af de mest populære lånemuligheder i Danmark. Det bliver i høj grad benyttet fordi de har en let adgang til at låne penge på nettet. Du får svar på 2 minutter om dit lån er godkendt hos Norwegian Bank og så bliver pengene hurtigt overført til din konto. Bank Norwegian kontakt Danmark via hjemmesiden. Norwegian Bank Login.

Nordiclån lånemuligheder – Lån op til 50.000 kr.

Ansøg om et hurtigt lån på op til 50.000 kr i dag

Bedste lånemuligheder med Nordiclån – Hvem kunne ikke godt bruge et hurtigt lån på op til 50.000 kr. lige nu og her? Står du og mangler ekstra kontanter i en måned hvor du ikke har kunnet få pengene til at slå til, så kan du her låne op til 50.000 kr. uden at skulle stille nogen form for sikkerhed.

Det kan være du har brug for ekstra penge lige nu og du kan derfor låne kviklån og minilån her. Lån op til 50.000 kr. helt enkelt og uden sikkerhed hos Nordiclån i dag. Byd hjertelig velkommen til Danmarks Nordiclån!
Her kan du nemt, sikkert og meget hurtigt låne helt op til 50.000 kr. til en fast lav rente fra kun 9,90%.

lånemuligheder med Nordiclån

Det er meget nemt at ansøge online og du får svar inden for en time. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvorfor du kan bruge pengene præcis, som du vil. Nordiclån tilbyder desuden lynhurtig udbetaling af lånet. Du kan nemlig få pengene ind på din konto samme dag, som du lånet godkendes eller senest dagen efter.

Så hvorfor ikke prøve at ansøge om det lån du lige har brug for nu og her. Du har måske længe ønsket dig en tiltrængt ferie eller en forlænget weekend rundt i Europa. Der findes mange grunde til at du kan have brug for lidt ekstra penge. Vi kan hjælpe dig med at få disse penge på en let og ordentlig måde.

Lånemuligheder fordele med Nordiclån:

 • Lån helt enkelt. Lav rente. Fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.
 • Lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr.
 • Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time.
 • Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet – brug pengene, som du har lyst.
 • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Hvem er NordicLån?

NordicLån startede op i 2016. Helt nøjagtigt d.2. maj. Så dette er en af de nyeste låneudbydere i Danmark lige nu. NordicLån er en del af L’EASYs, så det er ikke grønskollinger der star bag firmaet. De står bag en helt unik form for lånemuligheder på det danske lånemarked. Denne type kredit som du kan optager her unikt, og er fuld af fordele for dig som låner.

Hvad kan de så tilbyde danskerne af lån?

Med relevans i mange forskellige sammenhænge, er NordicLån en spændende låneudbyder. Uanset om du ønsker at låne et lille eller et stort beløb, så kan det lade sig gøre her.

Du kan låne op til 50.000 krone hos NordicLån

Her tilbydes der kredit på op til 50.000 kroner, og du kan eksempelvis lånes penge til alt lige fra en renovering af huser eller lejligheden, eller til den ferie du har drømt om længe. Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til. Det er helt op til dig selv.

Det gode ved at der er et loft på 50.000 kroner som du maksimun kan låne her, er at du ikke kan blive fristet til at forgælde dig fuldstændigt. Risikoen for, at du kan ende i en problematisk økonomisk situation er derfor minimal.

Renten er fra 9,90 % hos Nordiclån

Normalt er renterne på et forbrugslån ret højt, men hos NordicLån er renten helt ned til 9,90 %. Det betyder at du slipper for at betale en kæmpe rente ud over det beløb som du i forvejen har lånt. Hvis vi tager udgangspunkt i den før omtalte rente på 9,90 % og du skal låne eksempelvis 10.000 kroner, så skal du betale 9,90 % i rente af de 10.000 kroner. Dette giver følgende regnestykke:

Et meget simpelt regnestykke faktisk. Dog afhænger renten og altså låneomkostningerne meget af hvor længe du vil betale beløbet tilbage over. Dette er en vigtig faktor når du optager en kredit som dette.

Det er let at låne hos NordicLån

Du skal blot indtaste en række personlige oplysninger, og derefter vil du få svar inden for en time. Du skal derfor ikke være bange for en langsom ventetid, og hvis du bliver godkendt til lånet vil du senest få overført beløbet på din konto dagen efter du har ansøgt om lånet.

Du bestemmer selv hvad du vil bruge penge til

Du bestemmer som sagt helt selv hvad du vil bruge pengene til, uanset hvad du kunne have lyst til at bruge dem på. Uanset om det er til en ny telefon, eller en ferierejse. Vi blander os ikke i hvad du bruger pengene til, som man eksempelvis gør i mange banker i dag.

Her skal du altid oplyse hvad pengene skal bruges til og banken vil gerne have medbestemmelse over hvad du skal bruge pengene til. Dette slipper du for hos NordicLån.

Her kræves der ikke at du skal stille sikkerhed for lånet

Det er en stor fordel at du overhovedet ikke skal stille sikkerhed for det lån du ønsker hos NordicLån. Hvilket forenkler hele proceduren for dig at optage kredit her. De fleste mennesker kan låne hos NordicLån, og den eneste forhindring for at du ikke kan dette, er hvis du står registreret i RKI. Dette er en database for dårlige betalere, og er du registreret hos RKI, så kan du ikke optage et lån hos NordicLån.

Se hvordan NordicLån skiller sig ud fra konkurrenterne

Her får du både en nem oprettelse af låneansøgningen, samt en lav rente. Men det der skiller NordicLån ud fra flokke af lånefirmaer er at du kan betale dit lån ud når du vil. Der udvises nemlig en fleksibilitet på dette område, så hvis du har en kredit på 24 måneder, så kan du vælge at ændre dette til en kortere periode, hvis du ønsker dette.

Det kan være du har fået nyt job med en højere løn, eller har arvet nogle penge, og gerne vil have indfriet lånet hurtigere end du kunne i første omgang. Dette giver en stor fleksibilitet i din tilbagebetaling. Du kan derfor spar penge på renter og andre omkostninger på dit lån.

Hvad er låneomkostninger hos NordicLån

Du kan betale dit lån tilbage fra 12 til 80 måneder hos NordicLån, og dine omkostninger afhænger meget at for eksempel hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over. Jo længere løbetid du vil betale tilbage over, jo dyrere bliver renterne.

Der er flere faktorer der spiller ind når du skal regne renten ud her. Jo højere indkomst du har jo lavere rente kan du også få, for så er det mere sikkert at pengene kan blive betalt tilbage. Renteniveauet på dit lån vil dog tydeligt fremgå af låneaftalen, når du modtager et tilbud fra Nordiclån.

Lånemuligheder – Hvad er lånets ÅOP?

Nordiclån ÅOP er årlige omkostninger på lånet som ud over at være renter, også kan være andre omkostninger og gebyrer som der er på det pågældende lån. Dette er en vigtig faktor som mange mennesker glemmer at kigge på når de optaget et nyt lån. Derfor er dette en vigtig ting et regne med i at optage ekredit hos en låneudbyder.

Nordiclån – Her kan du hurtigt låne op til 50.000 kr. online – Ansøg lån nu. Populære Nordiclån lånemuligheder – Hvis du skal bruge op til 50.000 kr. nu og her, så er her en mulighed for dette. Du får svar om lånet er godkendt inden for kort tid.

Modus Finans – Lån op til 50.000 kr

Modus Finans lånemuligheder hjælper dig med at få det du ønsker dig. Ansøg om et online lån hos Modus Finans i dag. Du får lynhurtigt svar tilbage om lånet er godkendt.

Så står de klar med et lån penge online i dag. Vi kender det allesammen. Drømmene, og at komme væk fra den kedelige hverdag. Opfyld dine drømme med et lån fra Modus Finans i dag.

Ud at opleve verden, og få luft under vingerne. Kommer op over det tunge skylag, og lande på en destination hvor der er varmt og det er hverdagskost at gå med shorts, en t-shirt og sandaler. Om det så er en drømmerejse, eller en renovering af din lejlighed eller garage.

Modus Finans trin for trin

 1. Modus Lån op til 50.000 kr. helt enkelt og uden sikkerhed
 2. Få op til 50.000 kr. indsat direkte på din bankkonto
 3. Ansøg Modus Lån i dag og få svar på blot én time – udbetaling samme dag
 4. Lånemuligheder op til 50.000 kr. til fast, lav rente

Lånemuligheder med Modus Finans

 • Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse.
 • Med NemID ansøger du nemt og sikkert, og vi kan give dig et hurtigt svar.
 • Inden for vores åbningstid, får du svar i løbet af 1 time.

Det eneste det kræves for at få et Modus Finans lån skal du:

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Være mindst 21 år
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Lån hos ModusFinans

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Modus Finans – Lånemuligheder med råderum til lige hvad du ønsker. ModusFinans – Lån op til 50.000 kr. til lige hvad du ønsker dig. Tjek også Modus Finans Trustpilot.