Minilån

Hvad er et Minilån?

MinilånMinilån er en meget populær lånetype til de mennesker der står for at skulle bruge nogle få tusinde kroner nu og her. Det kan være du har forelsket dig i en eller anden gadget i en butik. Eller på en webshop online, men du har ikke lige pengene nu og her.

Så kan du ansøge om et minilån online og få pengene udbetalt med det samme. Det er da nemt. Ansøg hos VIVUS lån her.

Godkend Minilån med dit NEM ID

MinilånDu kan som regel godkende og underskrive et Minilån med din digitale signatur via NEM ID.

Hvis du er i tvivl om hvilke Minilån der er billigst. Så kan du ansøge flere steder på én gang. Og så ud fra tilbuddet se hvilket lån der er biligst.

Det koster ikke noget at ansøge om et Minilån. Så der kan du bare ansøge igennem. Det er først når du har godkendt lånet med dit NEM ID at det koster renter. Med mindre at du optager et a de små og korte gratis lån. Se også Kviklån her.

Sortér Minilån efter renter, alder, beløb eller popularitet:

Her kan du se eksempler på Minilån:

Find de bedste Minilån her på siden

Du kan via vores hjemmeside ansøge hos vores samarbejdspartnere om at få et Minilån. Eller også kaldet kviklån online i dag. Vær opmærksom på at du faktisk kan få et Minilån helt gratis hvis du ikke låner maksimum. Eller betaler det tilbage inden 14 dage eller 30 dage.

Bankerne kan ikke lide små lån – se her hvorfor

MinilånI dag er det meget let at låne små beløb online. Det har tidligere været et bøvl at få et lille lån i bankerne. Da de ikke rigtigt kunne tjene penge på små lån.

Så derfor har bankerne aldrig været særligt interesserede i at give os små lån. Derfor er der helt naturligt opstået et marked for de såkaldte minilån online.

Et såkaldt Minilån er et forholdvis lille lån. Og det kan eksempelvis være et i form af et såkaldt kviklån. Lånet er ikke en type man kan bruge til eksempelvis et huslån, men det er et lån, der gerne skulle kunne give dig lidt luft i din økonomi.

Et Minilån er normalt et forholdsvis dyrt lån at optage for dig, og derfor er det meningen, at det skal betales hurtigst muligt tilbage.

Et minilån skal helst være betalt tilbage inden et par år. Nogle minilån skal også være betalt tilbage endnu hurtigere og faktisk kan minilånet have en løbetid på kun 15 dage. Disse kan være meget små minilån, som kan optages i slutningen af måneden, hvis du mangler lidt penge op til næste lønningsdag.

Tænk dig om før du ansøger om et minilån

minilånEt minilån er jo ikke den billigste måde at have et lån på. Det kan faktisk være en af de dyreste måder at låne penge på.

Så skal du bruge penge nu og her, så tjek lige de lånefirmaer der udbyder de billigere forbrugslån først. Her kan der nemlig være mange penge at spare på renter og gebyrer.

Hvis vi sammenligner et typisk minilån men et forbrugslån ÅOP (ÅOP betyder Årlig Omkostning i Procent).

Denne skal nemlig være så lav som muligt, så dette er en vigtig faktor når du skal på lånemarkedet.

  • Eksempel på ÅOP på et minilån – ÅOP 899.86% (GoKredit)
  • Eksempel på ÅOP på et forbrugslån – ÅOP før skat fra 11,85% – 20,84% (Santander Privatlån)

Kan du se forskellen?

Forklaring til Minilån

Optag et lån af denne type hvis du har brug for ekstra penge og din nuværende indkomst ikke er nok til, at dække dine faste udgifter. Et lån af denne type er til dig, der skal buge nogle penge lige nu og ikke kan vente til at det bliver d. 1 i måneden igen, hvor de fleste danskere får udbetalt løn.

Typisk vil du kunne låne fra kr.500,- og helt op til 75.000 kroner nemt og hurtigt blot ved at udfylde en låneansøgning. Du vil selv kunne bestemme din låne tid på typisk fra 12-72 måneder og dette kan være en væsentlig fordel for dig, hvis du gerne vil betale af på dit lån hurtigt eller derimod ønsker at betale dit lån af over en længere periode.

Du vil hos mange udbydere ikke skulle vise en eneste lønseddel, så længe du ikke ansøger om et lån på over 20.000 kroner. Er det ansøgte beløb derimod større. Så vil udbyderne ofte gerne se din seneste lønseddel, da de også har en vis interesse om, at de får deres penge tilbage igen af dig.

Krav til låneansøgeren

Derudover er der ofte nogle forskellige krav. Der skal opfyldes før at den ansøgning overhovedet kan blive godkendt hos den enkelte udbyder. Du skal som minimum være fyldt 18 år og myndig, men nogle udbydere på det danske marked, har også en aldersgrænse på henholdsvis 21, 23 og 25 år.

Det er noget du skal være opmærksom på, da du ellers ikke vil kunne låne penge, men derimod få et afslag.

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret i Danmark over dårlige betalere og du skal mange steder også have en minimums indkomst for at din ansøgning vil blive godkendt. Denne minimums indkomst kan variere, afhængig af hvilken udbyder du vælger.

Oftest vil du kunne få udbetalt dine penge allerede samme dag, som du har ansøgt om et lån, hvis du har overholdt alle krav og din ansøgning bliver godkendt inden for åbningstiden. Ellers vil dine penge typisk blive udbetalt på din Nem-konto dagen efter eller allersenest op til 1-2 bankdage, når de har registret din underskrift på din låneaftale.

detbedstelaan.dk