Forbrugslån

Forbrugslån er som regel de billigste lån for dig

Du skal, som ved alle typer lån, kigge dig godt for når du skal ud at optage et forbrugslån.
Der kan nemlig stadigvæk være stor forskel i renterne på et forbrugslån. Selvom det burde være det lån der har de billigste / mindste renter på lånemarkedet.

Vigtigt – Hvad er ÅOP?

ÅOP er også kaldet Årlig Omkostning i Procent – dette har stor betydning når du skal optage et lån. ÅOP beskriver de gebyrer, i form af renter og andre udgifter du skal betale i forbindelse med et lån. Dette kan være til eksempelvis en mobiltelefon.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at det koster penge at låne penge. Netop derfor skal du holde godt øje med ÅOP, inden du vælger lån. Det er ikke længere nok bare at se på, hvor meget eller lidt renten er, eller hvor meget du skal betale hver måned.

En god tommelfinger regel er:

Gå efter det lån med den laveste ÅOP, det er det billigste lån du kan optage.

Se eksempler på forbrugslån online:

Som regel er et forbrugslån noget du kan få lavet i din egen private bank. Dvs. et lån til alt fra ferier, bil, motorcykel, bryllup, eller hvad det nu ellers kan være at du skal bruge penge til.

For at anskaffe dig noget du har ønsket dig længe. Det kan selvfølgelig godt være en fordel at gå ned i din egen bank. Dette for at du kan forhøre dig om hvor billigt et forbrugslån vil være for dig, hvis du låner hos din egen bank.

Men når du så får tilbudt et banklån i banken. Så husk på at du dog heller ikke bare skal vælge det første lån du bliver tilbudt af banken. Det er faktisk ofte fuldstændigt lige så dyrt i banken, som hvis du kigger efter forbrugslån online.

Men hvis du kigger på et banklån, så er det ofte en rigtig god ide lige at overveje at høre andre banker også. Nemlig om de samlet kan gøre det billigere end din nuværende bank kan.

Med et forbrugslån kan du samle din små lån til ét lån og spare renter

Hvis du i forvejen allerede har en række kviklån og mindre forbrugslån. Så kan det ofte i mange tilfælde godt svare sig for dig at tage et større forbrugslån så du kan afbetale så meget som muligt at den gæld du i forvejen allerede har. Afbetaling af forbrugslån skal du selvfølgelig også gøre med varsomhed.

Da det jo ikke bare skal ende med at du står med endnu et forbrugslån. Et forbrugslån på denne måde skal selvfølgelig gøre dine månedlige udgifter mindre på denne måde.

Hvis du beslutter dig for at gøre dette, så skal du først tage et kig på ÅOP på de kviklån og de evt. andre forbrugslån du i forvejen har.

Her efter tager du et kig på det store forbrugslån som du overvejer. Forbrugslånet, eller samlelånet, som man også kan kalde det, skal selvfølgelig have en lavere ÅOP, end de minilån og evt. andre smålån som du ønsker at indfri. Husk, at de såkaldte kviklån i mange tilfælde har en ÅOP på mange hundrede procent. Så det er bestemt en god idé at samle kviklån osv. til et billigere stort forbrugslån.

Hvad er et forbrugslån?

Mange har nok stiftet bekendtskab med ordet forbrugslån før eller siden, men ved du i virkeligheden hvad det reelt betyder?

Få svaret i denne artikel og blive på andre ting ved et forbrugslån. Et forbrugslån kan optages hos flere forskellige banker online og på næsten ingen tid blot ved at udfylde en ansøgning, der ikke tager mange minutter at udfylde.

Forbrugslån

Optager du et lån med henblik på at tage ud at rejse eller få fortaget en plastikoperation eller andet. Vil det blive kaldt for et forbrugslån.

Du vil dermed stort set næsten være fri stillet, da du sådan set selv bestemmer, hvad du vil bruge dine penge på. Du skal dog være opmærksom på, at banken generelt rigtigt gerne vil vide, hvad du har tænkt dig at bruge dine penge på, før de ønsker at yde et lån til dig.

Det kan det dog være væsentligt nemmere, at låne pengene online, da man i mange tilfælde kan slippe for meget af alt det besvær. Der kan forekomme, når man ønsker at optage et lån i banken. Det er dog forskelligt fra finansieringsselskab til finansieringsselskab. Hvor stort et lån de minimum og maksimum tilbyder til deres kunder.

En af lånetyperne, de såkaldte SMS lån, vil du oftest højest kunne låne mellem 5.000 – 7.000 kr. og hvor løbetiden er relativ kort på ned til 15 dage og op til 45 dage. Derudover findes der de lån, hvor de minimum kan låne 10.000 og op til 75.000 kroner på en gang. Hvor løbetiden oftest er valgfri fra 12-72 måneder.

Opfyld kravene til et lån

Ønsker du at optage et forbrugslån? Så er det vigtigt at du overholder deres krav til din ansøgning. Da den med stor sandsynlighed ellers ikke vil blive godkendt. Bl.a. skal du være myndig og være minimum 18 år gammel. Men aldersgrænsen kan varierer fra 18-25 år. Afhængig af hvilken udbyder du vælger.

Derudover skal du være dansk statsborger. Du skal have en registret dansk folkeregisteradresse samt en Nem-konto og ikke være registeret i hverken RKI eller Debitor Registret over dårlige betalere. Opfylder du ovenstående opstillet krav, vil du kunne optage et lån af denne type uden nogle problemer.

detbedstelaan.dk