Hvem er detbedstelaan.dk?

Om Detbedstelaan.dk (Det bedste lån) er en uafhængig blog der er udarbejdet efter interesse i at hjælpe danske forbrugere af online lån. Hjælp til at vælge det lån der passer bedst til den enkelte forbruger.

Vi forsøger efter bedste evne at vise de forbrugere der besøger vores hjemmeside hvilke låne typer der er de mest populære låne typer. Vi prøver så vidt muligt at vise alle de faldgruber der kan være ved at optage et lån.

Tænk dig om og brug din sunde fornuft før du låner

Når du skal ud på låne markedet, så kig dig godt for, inden du springer ud i det. Skriv hellere en mail for meget til det firma som du har udset dig for at låne hos, hvis du er i tvivl om noget inden du ansøger om lånet.

Vi vil her på siden vise alle de låne typer som vi kan finde online. Så det er lettere for dig som forbruger at finde det rette lån for dig. Og sammenligne lånene, uden at skulle surfe rundt på Google og finde de låne typer der finder online.

Vi håber at at vi med denne hjemmeside kan hjælpe så mange låntagere som muligt til at finde det rette lån, der passer til den enkelte forbrugers behov på en let og overskuelig måde.

Jeg har selv været i stor gæld – nu er jeg gældfri – Om Detbedstelaan.dk

Om Detbedstelaan.dkJeg hedder Jan Bachmann, og det er mig der står bag denne blog omkring lån og online lån. Jeg har selv tidligere i mit liv været ude i stor gæld pga. en forretning jeg havde engang måtte lukke pga. underskud.

Dette var tilbage i 90erne, og jeg er heldigvis ude af gælden i dag. Det tog mig 16 lange år at betale min gæld tilbage til banken.

Jeg fik på et tidspunkt hjælp udefra af en privat person der ville låne mig penge til at betale restgælden af, så jeg kunne slå 2-3 år af afdragene. Dette grundet ene og alene af billigere renter.

Så jeg kender alt for godt hvordan det er at være tynget af gæld over en årrække. Og hvilken indflydelse det har på vores liv.

Derfor giver jeg mit besyv til på denne side at vise dig de forskellige lånetyper der findes. Samt at give dig gode råd til hvordan du kan komme hurtigere ud af din gæld igen.

Jeg håber at du kan bruge min blog til at blive klogere på lån og det at komme af med gæld igen på den bedste og hurtigste måde.