Samlelån er en god løsning hvis du har flere lån forskellige steder som du vil samle på ét samlelån. Sådan samler du dine lån på ét sted og forbedrer overblikket på din gæld.

Hvem kan få et samlelån?

Du kan få et samlelån hvis du ikke står i RKI eller debitorregisteret. Du skal være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark. Med disse faktorer på plads kan du begynde at søge om at få et samlelån hvor du kan samle alle dine lån i ét lån. Her kan du se eksempler på at optage denne type lån:

Samle lån ét sted

Samlelån og gæld – At samle lån ét sted vil altid være en bedre og billigere måde for dig at afvikle gæld på. Du låneomkostninger og renteudgifter vil blive lavere end hvis du har flere forskellige lån hos forskellige låneudbydere. Nemme lån et sted i stedet for flere forskellige steder.

Saml dine lån til en lavere rente

Samlelån – Saml dine lån til en lavere rente ved at flytte flere forskellige lån til samme udbyder af lån. Du skal blot finde ud af hvem der har de laveste samlede låneomkostninger. De samlede låneomkostninger finder du ved at se på hvad ÅOP er hos de forskelige udbydere af lån på nettet. ÅOP fremgår når du har ansøgt beløb og størrelse på lånet og kan ses INDEN du godkender lånet med NemID.

Et samlet lån frem for flere lån

Årsager til samlelån – Hvis du har flere forskellige lån rundt omkring, så er det en stor fordel for dig at samle alle disse lån under èt samlet lån. Renteudgifter og lånegebyrer er forskellige fra udbyder til udbyder, og du vil med STOR fordel kunne samlle alle dine lån under et samlet lån.

Kan jeg samle gæld et sted?

Samlelån et sted – Uanset om du har lån eller gæld andetsteds så kan du samle alt din gæld på et og samme sted med et samlelån. Vi anbefaler at du samler dine gældsposter et sted hurtigst muligt. Dette er en stor fordel for det samlede overblik over alt din gæld rundt omkrig. Find hurtigt ud af hvor du kan samle gæld et sted med det bedste lån.

Fordele ved at samle din gæld

 • En samlet lavere rente med samlelån
 • Låneomkostningerne bliver billigere
 • Bedre overskuelighed og gennemsigtighed
 • Du skal kun henvende dig et sted ved spørgsmål om samlet gæld

Som du kan se skal der ikke meget til for at du kan få et meget bedre overblik over restgæld og låneomkostninger når du har samlet gæld på et sted.

Samlelån med lav rente

samlelån hvis du vil samle lån på et stedNår du benytter dig af et samlet lån til en lav debitorrente i kroner hos din lånegiver. De månedlige ydelser kan højest sandsynligt også blive lavere så du også her kan spare penge. Jo flere oplysninger du giver långiver jo lavere låneomkostninger som eksempelvis 0 kroner i oprettelsesgebyr af lånet. Du kan også forsøge at forhandle om en lavere rente ved din långiver.

Du skal huske på at du jo ganske som et hvilket som helst køb du laver af større forbrugsgoder kan tillade dig at forhandle en rabat på renten og omkostningerne. Der findes jo mange forskellige långivere i dag og de vil allesammen gerne tjene penge ved at give dig en kredit.

Hvem tilbyder samlelån?

Lavere rente med samlelån – Der er flere långivere / låneudbydere i Danmark som tilbyder denne mulighed. Her på detbedstelaan.dk har vi samlet de mest efterspurgte udbydere af lån eller kredit i vores oversigt. Her kan du få stor hjælp og inspiration til hvem der kan tilbyde et godt samlelån.

Kan jeg skifte bank hvis jeg har lån?

Ja, du kan sagtens skifte bank hvis du ønsker at skifte bank af den ene eller den anden årsag. Hvis i er uenige om hvor hurtigt lånet skal tilbagebetales eller hvor meget beløbet skal være om måneden, så kan dette være en årsag til at du gerne vil skifte bank. Der kan også være andre årsager til at du vil skifte bank som kan være en flytning eller andet der besværliggør dit tilgang til banken.

Hvor meget kan jeg låne med et samlelån?

Du kan med et samlelån låne op til 500.000 kroner. I vores låneoversigt øverst på siden kan du se hvad de forskellige beløb som de forskellige udbydere af lån kan tilbyde dig hvis de godkender din låneansøgning. Du kan altid kontakte udlåner hvis du har spørgsmål undervejs i ansøgningen af lånet.

Hjælp til samlelån

Hjælp til Samlelån – Hvis du undervejs i ansøgningen af samlelån har spørgsmål, kan du enten kontakte långiver pr. telefon, online chat funktion eller pr. mail. Du kan også søge dig frem på deres hjemmeside og få hjælp til samlelån uanset hvilket tidspunkt det er på døgnet.

Samlelån online

Samlelån online kan være din store mulighed for at få styr på din økonomi hvis du har klatgæld flere steder. Med ét samlet lån får du et meget bedre overblik over din gæld på ét sted. Du samler simpelthen alt din klatgæld i et og samme lån.

Samlelån på nettet – På den måde kan du spare penge på renter og gebyrer, samtidig med at du kun skal henvende dit til ét sted når du har spørgsmål til eventuelle ændringer i form af henstand eller hurtigere afvikling af lånet.

Sådan sammenligner du forskellige samlelån

Når du kigger i vores oversigt over udbydere af lån kan du sammenligne låneomkostningerne på en overskuelig måde. Du kan nemlig ansøge om lån hos alle de udbydere af lån som du ønsker. Lånet effektueres nemlig ikke før du har godkendt det lånetilbud du har ansøgt om. Du kan godkende lånet med dit NemID.

Men du skal først se hvem der tilbyder dig den laveste ÅOP. ÅOP er altafgørende for hvad dine samlede udgifter bliver ved det enkelte lånefirma. Så ÅOP er en MEGET vigtig faktor for dig når du skal låne penge online.

Ansøgningsprocessen ved samlelån online

Ansøgningsprocessen ved samlelån er nem og enkel. Du skal blot finde det beløb du skal låne og skrive det ind i låneansøgningen. Derefter skal du udfylde hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Du skal selvfølgelig indtaste dine personlige oplysninger som navn og adresse, e-mail og telefonnummer. Når du har udfyldt låneansøgningen skal du blot klikke på ansøg knappen.

HUSK PÅ at du ikke har godkendt lånet endnu, men blot ansøgt om at låne beløbet. Efter kort tid får du svar tilbage om udlåneren har accepteret at de vil låne dig det beløb du har ansøgt om at låne. Hvis de goodkender din låneansøgning kan du derefter læse vilkårene igennem for lånet. Hvis du accepterer vilkårene for lånet kan du godkende lånet med dit NemID. Herefter modtager du beløbet på din konto efter kort tid. Tidligst dagen efter eller indenfor et par dage.

Spar penge ved at tage et samlelån

Samlelån besperelse – Der er forskellige faktorer der spiller ind når du skal se hvor meget du kan spare i renter og gebyrer ved at samle lån på et samlelån. Jp flere forskellige lån du samler ét sted jo flere renter og gebyrer kan du spare ved at samle dine lån på et sted med et samlelån.

 • Hvor mange lån har du i forvejen?
 • De eksisterende låns størrelse
 • Renteomkostninger og løbende gebyrer
 • Den låneudbyder du vælger at samle dine lån hos
 • Omkostningerne ved det nye lån du vil samle dine gamle lån i

Variabel rente kontra fast rente

Samlelån rente – På den måde kan du se hvad du kan spare ved at samle dine lån og klatgæld på et og samme sted. Totalt set vil der altid være penge at spare hver måned og du vil have et bedre råderum i din økonomi efterfølgende. Renten på samlelån er ofte variable hvilket betyder at renten kan variere i takt med markedsrenten. Denne type rente er som udgangspunk en bedre løsning end at have en fast rente.

Gode idéer ved at optage et samlelån

 • Lån aldrig flere penge end du skal bruge til at afvikle din samlede gæld. Låner du mere end du skylder vil tilbagebetalingen af lånet blive forlænget i mange måneder ekstra.
 • Husk at sammenligne de forskellige samlelån du ansøger om inden du godkender det endelige samlelån. Her kan være mange penge at spare for dig.
 • Brug god tid på at skabe overblik over hvilke samlelån der er bedst og billigst for dig.
 • Brug tid på at sammenligne ÅOP på de forskellige samlelån du bliver godkendt til. Her kan du spare en pæn sum hvis du gør dig umage.
 • Udnyt den store konkurrence der er på lånemarkedet. Brug god tid på at sammenligne de samlede omkostninger ved alle de lånefirmaer du bliver godkendt til samlelån hos.

Disse faktorer er alle meget afgørende for hvad det koster dig at lave et samlelån. Få evt. en god ven eller familiemedlem til at hjælpe dig med at finde det bedste samlelån. 2 par øjne ser ofte bedre end et par.

Hurtig samlelån

Et hurtig samlelån kan sagtens lade sig gøre, men husk blot på at være grundig når du skal finde den rette udbyder af samlelån. Vi kan ikke sige det ofte nok, men der kan være mange penge for dig at spare ved at samle lån et sted i stedet for at have klatgæld rundt omkring. Det skyldige beløb skal bare tilbagebetales hurtigst mulig og på den billigste måde for dig at få et samlelån.

Hvorfor skal jeg samle mine lån?

Her kan du se eksempler på hvorfor du med fordel bør samle flere lån under et samlet lån:

 • Du har mange mindre lån hos forskellige låne udbydere
 • Bedre overblik over dine lån
 • Opnå bedre privat økonomi med ét samlet lån
 • Du vil opnå en lavere renteudgift

Krav for at kunne samle lån et sted

Der er altid visse krav til dig for at kunne samle lån ét sted med et samlelån. Du må selvfølgelig ikke stå i RKI eller debitorregisteret. Du skal være fyldt minimum 18 år. Nogle gange skal du være ældre, for eksempel 21 år eller 25 år. Dette fremgår tydeligt når du tjekker de forskellige udbydere af lån online. Du skal have en fast indkomst samt en fast bopæl i Danmark. Dette er de grundlæggende krav der stilles til dig som låntager.

Hvordan ansøger jeg om et samlelån?

Samlelån på nettet – Du kigger i vores oversigt over udbydere af lån, vælger mindst 2-3 udbydere og sender en ansøgning. Herefter venter du på at får svar tilbage. Dette svar kommer som regel inden for kort tid, altså inden for en times tid eller mindre. DU skal blot udfylde låneformularen og indsende denne, så er du i gang. Nu skal du blot vente på et svar tilbage på dine låneansøgninger, og vælge det der er bedst og billigst for dig.

Hvornår er det en god idé at sammenlægge mine lån?

Det er en god ide at samle dine lån på et sted fordi du som regel sparer omkostninger og renter ved et samlet lån. Du får desuden et meget bedre overblik over din samlede gæld. Vil du gerne afvikle lånet hurtigere skal du kun henvende dig ét sted.

Samle dine eksisterende lån

Hvis du har gæld flere steder rundt omkring ved forskellige lånefirmaer, så er det en stor fordel for dig at samle din klatgæld eller mindre lån forskellige steder fra på et og samme sted med et samlelån. Du sparer hermed låneomkostninger i stor stil.

Hvorfor kan jeg ikke få et samlelån?

Samlelån og RKI – Hvis du er registreret som dårlig betaler fra andre låneudbydere eller banker kan det være svært for dig at optage et nyt lån. Du skal derfor sørge for at have en positiv lånehistorik der gør det meget nemmere for dig at optage et nyt samlelån. Dette kan være en af årsagerne til at du ikke kan blive godkendt til et nyt samlelån.

Misvedligeholdt gæld kan være en årsag til at du ikke kan få et samlelån hos en ny udbyder af lån. Dette bliver nemlig registreret i enten RKI eller debitorregisteret så snart en låntager misvedligeholder en tilbagebetaling. Dette har lånefirmaerne styr på. Dette kan også være en årsag til at du ikke kan låne penge hos et nyt lånefirma. RKI er et sted hvor du bliver registreret hvis du har misvedligeholdt dine tilbagebetaling hos en bank eller en anden udbyder af lån.

Årsager til afvisning af samlelån

Her er nogle årsager til at du er havnet i RKI:
Du kan tidligere frivilligt have indgået forlig om gæld. Private investorer kan have indberettet dig ved gæld på over 1000 kr. Der kan være indgivet en begæring om en fogedsag. Måske er der indledt et civilt søgsmål mod dig. Alle disse situationer kan ændre din status for, om du kan låne penge andre steder.

Det tager 5 år at blive slettet hos RKI

Med mindre at du har betalt din gæld af inden de 5 år efter du er registreret i RKI. Har du betalt din gæld inden de 5 år hos det eller de firmaer du skylder penge og som har fået dig registreret i RKI, så kan du blive slettet som dårlig betaler hos RKI igen. Så hvis du står registreret i RKI er det næsten umuligt for dig at låne penge igen.

Ustabil indkomst

En ustabil indkomst kan være en anden grund til at du bliver afvist til at optage et samlelån. Husk på at långiver skal have en form for sikkerhed fra dig til at tage risikoen med at låne penge ud til dig. Det er en økonomisk dårlig forretning for låneudbyderen i det lange løb. Dette kan være en af mange grunde til at du ikke kan låne penge online eller i banken.

Samlelån trods RKI – er det muligt?

Det er meget sjældent at der kommer udbydere af lån på markedet der vil låne dig penge hvis du står i RKI. Skulle der være nogle firmaer der vil låne dig penge selvom du står i RKI, så bliver det højest sandsynligt ALF for dyrt for dig i renter og gebyrer. Derfor anbefaler vi ikke at optage lån hos firmaer der vil låne dig penge selvom du er registreret i RKI.

Se hvilke anmeldelser de forskellige låne firmaer får på Trustpilot her.