24. oktober 2019 Lånemuligheder oversigt nemme lån

Dine nemme lån samt lånemuligheder i DK

Nemme lån online i Danmark. Her finder du en DAGLIG OPDATERET liste over samtlige private lånefirmaer og låneselskaber i Danmark. Disse udlånsfirmaer tilbyder dig alle de populære nemme lånemuligheder der i dag er tilgængelige. Nemme lån giver dig adgang til et nemt lån i dag. Få et nemt lån her:

Din personlige låneberegner til Danske lånemuligheder

Lånemuligheder med nemme lån i DK

Nemme lån liste over samtlige private lånefirmaer og låneselskaber for privat person kan ansøge nemme lån igennem. Ønsker du at låne penge på nettet, er dette eg god mulighed for et nemt lån i dag.

Billige lånemuligheder er blevet en realitet

Med den store konkurrence som låne udbyderne står overfor, er de blevet tvunget til at at tilbyde forbrugslån og kviklån helt rentefrie. Samtidigt er låneomkostningerne også sat under press. Dette er altsammen en fordel for dig som skal låne af disse udlånsfirmaer.

Nye nemme lån samt lånemuligheder næsten hver dag

Trods den store konkurrence så ser vi at der næsten dagligt kommer nye nemme lån og lånemuligheder, samt ikke mindst, lånemuligheder i for af forskellige nye lånetyper. Du kan i mange tilfælde derfor optage et nemt lån hurtigt samme dag som du søger et nemt lån. Vær forberedt på at et nemt lån kan tage op til 48 timer om at blive udbetalt til din bankkonto.

Lån 5000 kr rentefrit i dag

Lån 5000 kr rentefrit i dag med et nemt lån fra zaplo.dk eller turbolån.dk hvis du går direkte ind og ansøger om et hurtigt lån i dag. Ansøg om et nemt lån trods RKI her. Nemmeste lån i Danmark er tilgængelige via detbedstelaan.dk 24 timer i døgnet. Du kan godkende hurtige nemme lån med dit NEMID med det samme.

Er det muligt at låne 5000 kr her og nu?

Ja, det er muligt at låne 5000 kr her og nu. Om det præcist skal være et lån på 5000 rentefrit, eller et gratis kviklån afhænger af din situation, men også det låneselskab der tilbyder de forskellige nemme lån online. Du har derfor forskellige muligheder hvad angår lånetyper der dækker de forskellige lånebehov du måtte have for hurtige lån nu og her. Her finder du en fuld oversigt over størrelser på lånebeløb når det gælder alt fra rentefri kviklån, og til større billån og forbrugslån.

Lån 1000 kr og op til 400.000 kr med det samme

Se her på kvik lån guiden hvilke selskaber der tilbyder et nemt lån 1000 kr med det samme. Du kan naturligvis også forsøge dig med andre hurtige lånebeløb som: – Lån 2000 kr – Lån 3000 kr – Lån 5000 kr –  Lån 10000 kr – Lån 20000 kr. Alle disse låne beløb er nemme lån for dig der ikke skylder for mange penge væk i forvejen.

Mange nemme lånemuligheder i DK

Du kan meget let finde lånemuligheder i Danmark på nettet. Dette gælder alle typer lån, som er lige fra hurtige Kviklån, også kaldet Minilån eller Quicklån. Der er dog en hovedregel der gælder for de alle lånefirmaer i Danmark. Du må ikke stå registreret i RKI Debitorregisteret. Gør du det, så er det næste stensikkert at du ikke kan få et lån hos nogen af de mange lånefirmaer i Danmark.

Ansøg nemme lån hos flere lånefirmaer

Grunden til at vi anbefaler at ansøge nemme lån hos flere lånefirmaer, er at du først kan se hvem der giver det bedste låne tilbud online. Du godkender jo først lånet bagefter med dit NemID efterfølgende. Så selvom du bliver godkendt til et online lån, så skal du selv derefter godkende at du accepterer lånet med dit NemID.

Tilbagebetalingen er vigtig at overholde

Overholder du ikke tilbagebetalingsfristen, så kan det nemlig blive meget dyrt for dig som låner. Derfor kan det ikke anbefales nok at overholde disse betingelser. Læs derfor grundigt lånebetingelserne igennem inden du accepterer lånet på nettet. Der høres om mange skrækhistorier i medierne om sådanne historier med nemme lån. Derfor er det vigtigt at du læser og overholder lånebetingelserne i et nemt lån som du optager på nettet. Ellers kan det blive en meget dyr erfaring for dig.

Ansøg kun om det beløb du skal bruge

Så derfor anbefaler vi at du ikke låner flere penge end du skal bruge, og at du tænker dig om en ekstra gang inden du accepterer lånet på nettet. Dette er blot en god ting at have i tankerne inden du kaster dig ud i noget som du ikke er sikker på at du kan overholde. Men det er selvfølgeligt helt op til dig selv.

Lånemuligheder:

Bank Norwegian Lån 5000 kr til 400.000 kr.

Nemme lån og Bedste Lånemuligheder hos Bank Norwegian
Ansøg lån her

Derfor kan du hos Bank Norwegian låne til lige det du ønsker

Norwegian Bank dk – Det eneste der kræves er at du sender en ansøgning i dag og underskriver den med dit NemID. Som før skrevet, så må du ikke være registreret i RKI. Er du registreret i RKI kan du ikke låne penge hos Bank Norwegian Danmark. Du skal have fast arbejde og bo i Danmark. Aldersgrænsen er minimum 23 år for at du kan låne penge hos BankNorwegian.

Udlev dine drømme med et Norwegian Bank lån online

Vi har alle drømme om det ene eller det andet. Hvorfor ikke udleve nogle af dem? Det er dig selv der bestemmer i dit eget liv. Bank Norwegian Lån mellem 5000 kroner og 400.000 kroner. Her er en af de billige lånemuligheder på nettet hvor du får hurtigt svar på et nemt lån om det er godkendt.

Bank Norwegian lånebetingelser:

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Være mindst 23 år
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Du bestemmer selv hvad BankNorwegian lånet skal bruges til

De fleste mennesker har drømme som de gerne vil have opfyldt. Om det er en ny cykel, en ny bil, eller en jordomrejse er op til den enkelte person, men drømme har vi alle. Du kan sidder hjemme og ansøge via din computer hvor du kan se dine lånemuligheder online. Du behøver ikke engang at gå udenfor din egen dør, for du får besked samme dag på din egen email. Så bliver det ikke nemmere.

Nemme lån med Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyder lånemuligheder mellem 5000 kroner og 400.000 kroner. Prøv at ansøge om et nemt lån hos Bank Norwegian i dag. Det eneste det kræver er at du udfylder ansøgningsskemaet og skriver under med dit NemID. Ansøg her! Bank Norwegian tilbyder tilbagebetaling på op til 15 år. For at du kan låne kan du se betingelserne her.

Så vil det nemme lån udbetales så hurtigt som muligt. Det kræver blot at lånet bliver godkendt af Bank Norwegian. Du vil få svar på din låneansøgning samme dag som du ansøger om lånet. Du bestemmer selv hvor lang tilbagebetalingstid du vil have på lånet, og hvilket beløb du ønsker at betale hver måned.

Banknorwegian.dk lånemuligheder online

Hos Banknorwegian.dk skal du ikke bekymre dig om at Bank Norwegian dk interesserer sig for hvad du skal bruge pengene til. Det blander Norwegian Bank sig ikke i. Så du kan bruge denne nemme lånemulighed til lige hvad du ønsker dig. Det er da en god lånefrihed at have. Du kan som sagt ansøge om et lån Banknorwegian.dk døgnet rundt via din mobiltelefon, tablet (iPad) eller computer.

Norwegian Lån online

Norwegian lån på nettet er et af de mest populære lånemuligheder i Danmark. Det bliver i høj grad benyttet fordi de har en let adgang til at låne penge på nettet. Du får svar på 2 minutter om dit lån er godkendt hos Norwegian Bank og så bliver pengene hurtigt overført til din konto. Bank Norwegian kontakt Danmark via hjemmesiden. Norwegian Bank Login.

Turbolån – en af de bedste lånemuligheder i DK

Turbolån er et nemt lån og bedste lånemuligheder online
Ansøg lån her
 • Lån fra 100 – 10.000 kr.
 • Underskriv sikkert med NemID
 • Få svar straks
 • Hurtig og sikker ansøgning
 • Udbetaling inden for 24 timer (ofte med det samme)

Nemt lån med TurboLån

Lån fra 100 – 10.000 kr. Ansøg i dag og få svar samme dag. Her kan du få et turbolån online i dag. Gå til Turbolån login her.

Turbolån er nemme lån

– NYT LÅN: Få op til 10000 kr direkte på kontoen. Har du set Danmarks nye hurtige lån? Det hedder Turbolån! Det er kendetegnet ved at være nemt, hurtigt og sikkert. Det er derfor en god nyhed til dig. Turbo Lån er hurtige lån på nettet.

Turbolån, trin for trin

Trin 1 – opret en bruger
Når man registrerer sig, giver man de oplysninger som Turbolån har brug for, for at kunne låne og udbetale penge

Trin 2 – vælg hvor meget man vil låne
Når du er logget ind, kan du oprette en låneaftale på det beløb, som du ønsker og samtidig se præcis hvad det koster

Trin 3 – modtag pengene
Når låneaftalen er oprettet og godkendt, bliver pengene overført til kontoen og man har dem inden for 24 timer.

Har du brug for et hurtigt lån?

Turbolån giver dig lånemuligheder for at låne et beløb fra 100 kr til 10000 kr nu og her. Der kan være mange ting du lige står og mangler penge til på alle tider af året. Turbo Lån giver lynhurtigt svar tilbage om lånet er godkendt. Så her er mulighed for nemme lån samme dag. Det kan være alt fra ekstra regninger der skal betales. Eller hvis der er for lang tid til den 1. i måneden kan dette være en lånemulighed for dig til at få afviklet regninger og anden gæld nu og her.

Nemme lån til ferien

Det kunne også være at du har brug for en tiltrængt ferie og har lyst til at komme væk og hen til et varmt sted i verden. Så er her muligheden for at dette kan lade sig gøre inden for kort tid. Send en ansøgning til et nemt lån i dag og få hurtigt svar tilbage på om du kan låne pengene nu og her. Turbolån er ejet af Repay finance a/s. Se Turbolån Trustpilot her.

VIVUS.dk lån med kort løbetid

Nemme lån med Vivus.dk nemt lån for alle
Ansøg VIVUS.dk lån her

VIVUS.dk Lån tilbyder det første nemme lån op til 6.000 kr helt GRATIS

 • Første lån (gratis): Maks 6.000 kr. – 0 månedlig rente / 0 ÅOP
 • Efterfølgende lån: Maks 12.000 kr. – 19 månedlig rente / 730,1 ÅOP

Har du brug for en gennemskueligt lånemulighed? VIVUS Lån tilbyder dig første nemme lån på op til 6.000 kr, helt GRATIS! Der er 0 kr i rente hos VIVUS DK og der er ingen skjulte gebyrer i VIVUS DK LÅN. Når du går ind og ansøger om et VIVUS lån på hjemmesiden så får du et hurtigt svar tilbage med det samme. VIVUS tilbagebetaling er som udgangspunkt indenfor 30 dage. Ansøg om et nemt lån hos VIVUS dk i dag.

Vivus.dk er en populær lånemulighed med kort løbetid

Vivus Lån tilbyder dig at låne fra 100 kr og op til 6000 kr helt gratis. Dette kræver blot at du tilbagebetaler låne beløbet indenfor 1 til 30 dage. Du kan som tilbagevendende kunde herefter låne op til 12000 kr. Med dette VIVUS lån vil du betale renter hver 30. dag. Du kan klikke dig ind for at se renteudgifter på VIVUS lån penge her. Når du ansøger om et Minilån hos Vivus lån, får du svar med det samme.

Du kan forlænge dit lån imod et gebyr

Du kan forlænge dit nemme lån hos VIVUS Lån med 7, 14 eller 30 dage ved at betale et såkaldt forlængelses gebyr til deres bankkonto senest på din betalingsdato. Det kan være at du er kommet ud for et her og nu tilbud på en vare der er sat kraftigt ned i pris. Så er det rart at kunne låne online nu og her. Er VIVUS rente dyrt?
Forlængelses gebyret for dit nemme lån udregnes udfra størrelsen på dit nemme lån, og så kan du se hvad det koster, ved at du logger dig ind på din VIVUS dk login samt i din faktura, som de har sendt via e-mail til dig. Så hvis du ønsker at forlænge dit nemme lån hos VIVUS login, så kan dette sagtens lade sig gøre. Virus lån er det nemme lån online. Vivius er små nemme lån online.

Lånevilkår for VIVUS lån online:

 • Aldersgrænse 20-80 år
 • Ingen lån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registeret
 • Udlåns løbetid fra 1-30 dage.

Med et nemt lån fra VIVUS dk online, kan du få penge til det du lige står og mangler nu og her. Eller hvis du står og mangler penge sidst på måneden og op til lønningsdag. VIVUS.dk login her. Lån penge VIVUS.

Låneeksempel:

Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1.200 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.400 kr. Vivusdk rente vil stige kraftigt hvis du ikke betaler til tiden. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr.

VIVUS ÅOP: 816,67 %. Debitorrente (årlig fast) 243,3%. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen. Kontakt VIVUS kundeservice hvis du har spørgsmål. Tjek lån VIVUS trustpilot hvis du vil se bedømmelser.

Zaplo Lån – bliv godkendt på 10 sekunder

Nemme lån og bedste Lånemuligheder - Zaplo lån er et nemt lån
Gå til Zaplo Lån her

Zaplo Lån – Hold øje med renterne

Lån Zaplo dk. Denne type nemme lån er meget dyre i renteudgifter, så vi anbefaler at du kigger dig godt for, når du skal ud at låne penge online. Husk at tjekke hvilke lån der er de billigste lån i renter og gebyrer. Se Zaplo lånemuligheder her.

Ansøg gerne 3 – 5 steder inden du beslutter dig for hvilket nemt lån du vil godkende med dit NEM ID. Hos Zaplo kan du altid udskyde dine afdrag og dermed betale mindre de måneder det passer dig. Det eneste du betaler i dine afdragsfrie måneder er renten.

En af de bedste lånemuligheder online. Hos Zaplo Lån kan du ansøge online om at låne beløb på mellem 5000 kr. og op til 25.000 kr. Når du ansøger om et forbrugslån hos Zaplo så får du lynhurtigt svar tilbage på 10 sekunder om ansøgningen er godkendt. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et memt lån er dit NEM ID samt dine kontooplysninger.

Et godt overblik med Zaplo Lån

Du kan hos Zaplo hele tiden holde øje med dit lån online på nettet. Hermed har du hele tiden overblik over hvor du er med dit nemme lån. Når du har et nemt lån hos Zaplo så er der automatiske betalinger der sikrer, at du undgår besvær med at betale samt dyre rykker gebyrer. Dette gør det dette låneselskab til en af mange lånemuligheder på nettet.

Det kan være kostbart at låne penge på denne måde, så du kan altid sænke dine omkostninger ved at foretage ekstra betalinger, når du har luft i budgettet. Du kan også modsat selv styre om du vil have en afdragsfri måned engang imellem på dine afbetalinger

Zaplo Lån – Du kan hæve lånet op til 25.000 kr.

Zaplo Lån – Hvis du ikke har lånt op til maksimum beløbet som er 25.000 kr., så kan du hævet lånet, Hvis du får brug for at låne mere. Du har nemlig altid mulighed for at ansøge om at forhøje dit lånebeløb helt op til 25.000 kr.
Hos Zaplo er der ikke andre omkostninger end renterne. Du kan altid gå ind på Zaplo Lån og bruge deres egen låneberegner til regne ud med de månedlige afdrag, samt hvor lang tid du vil bruge til at betale lånet tilbage.

Fordele Zaplo credit online:

 • Ansøg online med dit NemID
 • 1 minut efter du har indsendt din ansøgning modtager du pengene på din konto
 • Tilpas dit lån fra din online profil

Zaplo lånemuligheder:

 • Lånebeløb: Mellem 5.000 kr. og 25.000 kr.
 • Låneperiode: Mellem 3 og 18 måneder
 • Minimum rente er 16,4% ved 3 mdr uanset beløb og 59,2% ved 12 mdr uanset beløb

Lånemuligheder i mellemstørrelsen

Zaplo Lån – Dette lån ligger i klassen lige imellem mikrolån og forbrugslån. Har du brug for et lån der ikke skal løbe over flere år, så er dette en god løsning.

Renten er ens for alle hos Zaplo.dk

Hos Zaplo Lån gøres der ikke forskel på hver kunder eller kreditvurdering. Her er renten ens for alle. Du kan altid indbetale mere hvis du har overskud til dette i en måned. Dette koster ikke ekstra i gebyrer eller andet. Gå til Zaplo login her.

Du skal kun fremvise er dit NemID og dine bankoplysninger for at søge om lån hos Zaplo. Så du skal hverken vise lønsedler eller andre former for dokumentation. Dette er en del af grunden til at www Zaplo dk er et meget populært lån.

Du kan altid hæve lånet hvis du ikke har lånt til max beløb

Zaplo Lån er fleksibelt – Selvom du kan låne op til 25.000 kr. så behøves du ikke at låne op til maksimum beløbet. Hvis du låner et mindre beløb, så kan du altid hæve lånet op til maksimum beløbet på 25.000 kr. Tjek det på Zaplo lån.dk.
At hæve lånet er ikke noget der koster ekstra for dig, sige som det ikke koster ekstra at indbetale ekstra hvis du gerne vil spare lidt på renterne.
Når du er færdig med at betale lånet tilbage, kan du igen låne op til 25.000 kr. hvis du får brug for det. Har du en økonomisk stram måned, så kan du tage en afdragsfri måned. I den afdragsfrie måned betaler du derfor kun renten.

Styr det hele selv fra dit login hos Zaplo Lån

Du kan selv styre dit lån online fra din profil hos Zaplo Lån. Hvis du vil hæve lånebeløbet, eller springe et afdrag over. Du kan altså styre det hele selv fra din brugerprofil hos Zaplo.

Zaplo låne eksempel:

Zaplo Lånebeløb: 10.000 kr. – Løbetid 3 mdr – Ydelse 2.880 kr./mdr – Debitorrente (Fast, Årlig): 151,8% – Samlede kreditomkostninger 1.641 kr. – Samlede tilbagebetalte beløb 11.614 kr. – Der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Zaplo Lån – Lån fra 5000 kr. til 25.000 kr. i dag – Ansøg om et Zaplo lån her.

Zaplo Lån online. Lån 5000 kr. – 25.000 kr. Ansøg nu og få svar efter 10 sek. Nem ansøgning online. Du får pengene lynhurtigt på din konto godkendelse. Tjek Zaplo trustpilot her. Zapplo Lån er et af de mest benyttede lånemuligheder i DK.

Lånemuligheder i mellemstørrelsen

Zaplo Lån – Dette nemme lån ligger i klassen lige imellem mikrolån og forbrugslån. Har du brug for et nemt lån der ikke skal løbe over flere år, så er dette en god løsning.

Renten er ens for alle hos Zaplo.dk

Hos Zaplo Lån gøres der ikke forskel på hver kunder eller kreditvurdering. Her er renten ens for alle. Du kan altid indbetale mere hvis du har overskud til dette i en måned. Dette koster ikke ekstra i gebyrer eller andet. Gå til Zaplo login her.

Du skal kun fremvise er dit NemID og dine bankoplysninger for at søge om nemme lån hos Zaplo. Så du skal hverken vise lønsedler eller andre former for dokumentation. Dette er en del af grunden til at www Zaplo dk er et meget populært lån.

Du kan altid hæve lånet hvis du ikke har lånt til max beløb

Zaplo Lån er fleksibelt – Selvom du kan låne op til 25.000 kr. så behøves du ikke at låne op til maksimum beløbet. Hvis du låner et mindre beløb, så kan du altid hæve lånet op til maksimum beløbet på 25.000 kr. Tjek det på Zaplo lån.dk.
At hæve lånet er ikke noget der koster ekstra for dig, sige som det ikke koster ekstra at indbetale ekstra hvis du gerne vil spare lidt på renterne.
Når du er færdig med at betale lånet tilbage, kan du igen låne op til 25.000 kr. hvis du får brug for det. Har du en økonomisk stram måned, så kan du tage en afdragsfri måned. I den afdragsfrie måned betaler du derfor kun renten.

Styr det hele selv fra dit login hos Zaplo Lån

Du kan selv styre dit nemme lån online fra din profil hos Zaplo Lån. Hvis du vil hæve lånebeløbet, eller springe et afdrag over. Du kan altså styre det hele selv fra din brugerprofil hos Zaplo.

Zaplo låne eksempel:

Zaplo Lånebeløb: 10.000 kr. – Løbetid 3 mdr – Ydelse 2.880 kr./mdr – Debitorrente (Fast, Årlig): 151,8% – Samlede kreditomkostninger 1.641 kr. – Samlede tilbagebetalte beløb 11.614 kr. – Der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Zaplo Lån – Nemme Lån fra 5000 kr. til 25.000 kr. i dag – Ansøg om et Zaplo lån her.

Zaplo Lån online. Lån 5000 kr. – 25.000 kr. Ansøg nu og få svar efter 10 sek. Nem ansøgning online. Du får pengene lynhurtigt på din konto godkendelse. Tjek Zaplo trustpilot her. Zapplo Lån er et af de mest benyttede lånemuligheder i DK.

Alfalån – Danmarks hurtigste kontant lån

Nemme lån med de bedste Lånemuligheder - Alfalån
ansøg lån her

Ansøg fra din computer eller mobiltelefon

Du kan ansøge om et nemt lån hos Alfalån på din smartphone, tablet eller din computer. Send din ansøgning med det samme. Du får svar indenfor 30 sekunder. Får du ansøgningen godkendt, så kan du underskrive med dit NEM ID. Hvis din ansøgning bliver godkendt skal du først betale første afdrag efter ca. 60 dage.

 • Med Alfalån kan du låne op til 75.000 kr.
 • Godkendelse indenfor kun 10 minutter!

Om 10 minutter kan du være godkendt til et lån

Alfalån har Danmarks hurtigste godkendelse af Forbrugslån, og har derfor rigtigt mange ansøgere der benytter Alfalån som lånefirma. Faktisk kan du få en godkendelse på dit nemme lån inden for 30 sekunder. Nemt, hurtigt og anonymt.

Alfalån blander sig ikke i hvad du skal bruge lånet til

Hvad du vil bruge lånet og pengene på blander man sig ikke i, så du kan gøre med pengene hvad du vil. Finansieringen hos Alfalån udbydes i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

Se Alfalån lånemuligheder

Alfalån gør det let for dig at låne penge online. Læs nedfor hvorfor det er let at låne penge her.

Låne processen trin for trin:

 1. Du udfylder låneansøgningen online HER!
 2. Godkendelses e-mail afsendes, typisk inden 30 sekunder
 3. Du modtager låneaftalen til godkendelse pr. e-mail
 4. Du klikker på linket i e-mailen og godkender aftalen via dit NemID login
 5. Hvis du ansøger om over kr. 20.000,- sender du indscannet kopi af lønseddel retur vedhæftet den modtagne e-mail
 6. Lånet overføres til din NemID-konto til disposition hverdagen efter

Ja tak, lad mig udfylde ansøgningen med det samme

Hos Alfalån går det hele automatisk

Behandlingen af låneansøgninger hos Alfalån sker maskinelt. Ca. 90% af alle ansøgninger der kommer ind kræver ikke manuel behandling. Der vil således komme svar til dig retur via e-mail om ansøgningen er godkendt straks, uanset hvilket tidspunkt det er på døgnet.

Hvis din ansøgning indeholder oplysninger som vi skal behandle manuelt, så vil dette normalt ske indenfor 15 minutter. Der forefindes kontorbemanding til manuelle behandlinger i tidsrummet hverdage 09.00 til 20.00 og lørdage 09.00 til 18.00.

Hvad kan du låne penge til?

Hvis du optager et nemt lån hos dette lånefirma, så kan du låne op til 75.000 kr. Hvad du vil bruge lånet til bestemmer du helt selv. Om det er til at betale et dyrere lån af med, eller du gerne vil have nye møbler til stuen, ja det er helt op til dit eget ønske. Måske vil du gerne på drømmerejsen til Asien eller måske til USA på roadtrip.

Med disse nemme lånemuligheder kan du få opfyldt nogle af dine største drømme hvis du ønsker det. Det er helt op til dig selv hvad du vil bruge pengene til. Få opfyldt fine drømme med et online lån i dag. ÅOP er 26,4% forudsat betaling via Betalingsservice.

Få udbetalt lånet hurtigt

Hvis du ansøger inden kl.14 på en hverdag og lånet bliver godkendt, så udbetales pengene til dig samme hverdag. Klik dig ind på Alfalån og se et låneeksempel. Der kan du se alle omkostninger, der opdateres løbene. Alfalån med lånemuligheder op til 50.000 kr. Få svar på kun 5 minutter om lånet er ok

DER Privat Finans

DER Privat Finans Lån er nemme lån
Se lånemuligheder

Lån op til 100.000 kr. med DER Privat Finans

DER Privat Finans lånemuligheder online – Nemme lån til lige hvad du vil. Hvad kan man ønske sig mere. Ansøg med det samme lige herunder.

 • Lån op til 100000 kr. til en fast årlig rente fra 9,9 %.
 • Skru op for dine betalinger, når du vil – uden gebyrer.
 • Bestem selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

DER Privatlån Plus – Tilpas dit nemme lån undervejs

Lånemuligheden, du kan tilpasse undervejs – Med PrivatLån Plus får du en lånemulighed, der indretter sig efter dig. Selvom du kan aftale en fast lav ydelse fra starten, så bestemmer du selv farten. Du kan her altid sætte dine afdrag op til en større ydelse i en periode, og du kan selvfølgelig indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det. Dette koster ikke ekstra.

Bestem selv pengenes formål

Du kan også selv bestemme, hvad du bruger pengene som du låner til. Et Forbrugslån kan være til at du eksempelvis ønsker at indfri en drøm. Det kan være at din bolig trænger til forbedringer eller en helt tredie ting. Står du med store udfordringer mht. din økonomi, kan du altid rådføre dig med os, at du altid kan tage fat i D:E:R Privat Finans og få personlige råd til netop dine lånemuligheder.

Spørg os endelig til råds om lånemuligheder

Spørg DER Privat Finans til råds om lånemuligheder, og få bedre råd til din økonomi. Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig. Det er samtidigt også meget vigtigt, at din økonomi hænger rigtigt godt sammen. Viser det sig at vores kreditvurdering siger, at andre lånemuligheder passer bedre til din økonomi, så vil vi selvfølgelig foreslå dig det i stedet for.

Lav et budget

Du skal endelig spørge os, hvis du er i tvivl. Læg et grundigt budget, der kan holde. Husk på, at din glæde varer længst, hvis dit nemme lån ikke strammer for meget i din daglige økonomi. Derfor anbefales det altid, at du lægger et budget først før du låner. Det vil vise dig, hvad du har til rådighed hver måned – og dette vil spare dig for ubehagelige overraskelser senere hen – D:E:R Privat Finans.

PauseLån hos DER Privat Finans

Nemme Lån op til 100000 kr. med mulighed for pause – Hvis du gerne vil have mulighed for at sætte dit nemme lån på pause i en måned, hvor du eksempelvis har brug for lidt ekstra luft i din økonomi? Så kan DER PauseLån være den helt rigtige finansiering for dig. Hvis du får brug for en afdragsfri måned, så behøver du ikke at tage stilling på forhånd til hvornår en betalingsfri måned ville være rart for dig.

Du kan aftale det med os, når du får behov for det. PauseLån har en fast lav ydelse, men du kan selv justere det ved at sætte det på pause eller skrue op for betalingerne i perioder hvor du har ekstra luft i økonomien. Så kan du selvfølgelig også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit.

Gå til D:E:R Pauselån
 • Sæt din betaling på pause, når du ønsker det – uden gebyrer.
 • Bestemt selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Du har i denne lånetype mulighed for at lave to betalingsfri måneder i hele lånets løbetid, men dog kun 1 gang pr. år. Her skal du aftale hvornår den betalingsfri måned skal være til den kommende opkrævning med os pr. telefon senest den 12. dag i en måned. Eksempelvis hvis du ønsker betalingsfri måned i juli måned, så skal du aftale det med os senest den 12. juni – DER Privat Finans.

TrygLån fra DER Privat Finans

Du kan låne op til 50000 kr med indbygget tryghed – Hvis du går og drømmer om at komme på drømmeferien, forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller indfri forskellige klatgæld rundt omkring, og vil du samtidig gerne beskytte din privatøkonomi, hvis du skulle miste dit job?

Så vil vi anbefale dig at få et TrygLån. Med et TrygLån kan du nemlig låne op til 50000 kroner, du kan bruge som du vil. Samtidigt får du automatisk en forsikring med i pakken, der dækker dine afdrag, hvis du skulle miste dit job og du står uden arbejde i lånets løbetid. Dette er en vores populæreste lånemuligheder.

Gå til D:E:R TrygLån
 • Bliv forsikret mod arbejdsløshed.
 • Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde.
 • Få et sikkerhedsnet til gavn for både dig og dine nærmeste.

Fast årlig rente

Hvis du skulle miste dit job dækker forsikringen i op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse. DER Privat Finans – Nemme lån op til 100.000 kr. online i dag. DER Privat Finans har nemme lån helt op til 100.000 kr. til en fast årlig rente fra 9,9 % som du kan ansøge om online. Du kan selv tilpasse lånet undervejs.

Extracash hurtigt lån på 15 minutter

Ansøg lån her

Extracash lånemuligheder på 15 minutter

Du får svar om din ansøgning om nemme lån er blevet godkendt indenfor 15 minutter. Dog får 98% af alle låneansøgninger svar indenfor 30 sekunder. Bliver din ansøgning godkendt, skal du bare godkende lånet med dit NemID. Denne lånemulighed udbydes i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

Extracash – Nemme Lån op til 75.000 kr. online med NemID – let og hurtigt. Extracash giver dig mulighed for at ansøge om et nemt lån helt op til 75.000 kr. og det er helt uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Ansøg her på siden.

Her har du mulighed for at søge om et forbrugslån, uden at skulle stille sikkerhed. Extracash giver dig mulighed for at ansøge om lån helt op til 75.000 kr. på dit glatte ansigt. Du kan klikke dig ind på Extracash.dk låneberegner og justere indtil du rammer den låneopstilling der lige passer til dit behov. Altså hvor længe lånet skal vare, og hvor meget du vil betale i afdrag pr. måned. Vil du se flere populære lån?

Hvad drømmer du om? Extracash giver dig drømme

Der findes mange forskellig typer af drømme hos os mennesker. Nogle vi gerne have en ny lækker racercykel, hvor andre vil rejse ud at se verden. Alt dette kan du få opfyldt her, hvis du ikke selv har sparet op til din drøm. Vi håber du får dine drømme opfyldt nu.

Husk at sammenligne nogle forskellige lånemuligheder

Vi anbefaler dig at inden du tager beslutningen om at godkende et lån som du har ansøgt om, og blevet godkendt til, så tag lige et kig på de andre lånemuligheder først. Det er altid godt lige at have noget at sammenligne med, for ellers kan det blive dyrt for dig i renter og gebyrer hvis du vælger det forkerte lån. Det er nemlig gratis hos de fleste låneselskaber at ansøge om et nemt lån, så vi anbefaler at du måske prøver 2-3 muligheder først og så kan du efterfølgende sammenligne der forskellige nemme lån hvis du er blevet godkendt hos det enkelte låneselskab.

Ferratum lån op til 15.000 kr.

Ferratum billigste lånemuligheder online
ansøg lån her

Ferratum lån på 5 minutter

Hos Ferratum lån kan du let, hurtigt, og ikke mindst sikkert låne penge online. Ferratum lån giver dig mulighed for at optage lån mellem 500 kr. og 6000 kr. Ferratum lån er det hurtige og billige alternativ til bankernes langsommelige lånemuligheder. Hvor du skal vise lønsedler samt stille sikkerhed for et ganske simpelt nemt lån. Ferratum lån udbyder tusindvis af nemme lån hver måned. 30 dages rente- og gebyrfrihed!

Feratum udbetaling

Udbetal 1500 kr. Vælg først det beløb, du ønsker udbetalt straks til din konto. Du bruger kun NemID første gang. Du kan også ansøge om en Ferratum kassekredit online. Feratum udbetaling – Lån op til 15000 kr. Læs mere og lån penge i dag. Nemme Lån Ferratum Kredit er et billigt og hurtigt alternativ til bankens langsommelige låneprocess hvor du skal aflevere lønsedler og stille sikkerhed for et nemt lån. Find det bedste lån hos Ferratum Lån.

Få masser af fordele med Ferratum lånemuligheder:

 • Opret en kredit nu og lån rentefrit i 30 dage.
 • Gælder hvis beløbet tilbagebetales inden for 30 dage.
 • Modtag dine penge inden for 45 minutter!.
 • Altid mulighed for fleksibel afbetaling!.

Lånekrav hos Feratum lån

 • Din aldersgrænse skal være min. 23 år
 • Du skal være bosat i Danmark
 • Ingen lån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registeret
 • Lån hos Ferratum dk i dag

Farratum kreditlån

Hvis du mangler penge til en rejse som du gerne vil på, en gave til din kæreste eller mand/kone, eller måske en kedelig ting som ubetalte regninger? Så kan du hos dette lånefirma få mulighed for at låne penge til både store og små udgifter. Du kan her optage et hurtigt Kviklån der ligger mellem 500 kr. til 6000 kr. og vi blander os ikke i, hvad du låner pengene til. Så prøv at klikke dig ind på Ferratums kredit hjemmeside og regn dig frem til en lånetype. Ferratum kampagnekode findes på deres hjemmeside. Ferratum Bank giver dig alletiders lånemuligheder på nettet.

Låneeksempel for et Feratum lån online

Standard priseksempel: En Kredit på 1.500,00 kr. kr. vil have en ÅOP på 124.22% baseret på følgende antagelser: Den månedlige minimumsydelse udgør 241,88 kr. kr., hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 701,28 kr. kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil være 2.201,28 kr. Den variable debitorrente udgør i eksemplet 94,91%.

Godkendelse indenfor 15 minutter hos Hotlån

Ansøg lån her

HotLån formidler nemme lån til private, der ikke har mulighed for at låne penge i banken, eller som finder det lettere at optaget et Forbrugslån uden spørgsmål om hvad lånet skal bruges til. Hotlån er ikke billigere end de fleste andre banklån, men det er ofte lettere og meget mere anonymt. Du kan underskrive og godkende med NEM ID.

Når du ansøger om et lån hos Hotlån, så er det naturligvis ikke bindende. Du vil få svar tilbage indenfor 30 sekunder. Husk, at du skal have din NemID klar for at kunne godkende og underskrive låneaftalen. Hotlån lånemuligheder på nettet. Nemme Lån op til 75.000 kr. Godkendelse indenfor 15 min! Her kan du låne op til 75.000 kr. hos Hotlån. HotLån formidler nemme lån til private, som ikke kan låne penge i banken eller at låne uden spørgsmål.

Hotlån.dk Låneeksempel:

 • Kreditbeløb 20.000 kr.
 • Månedlig ydelse 588 kr. i 5 år
 • Samlede omkostninger 15.303 kr.
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb 35.303 kr.
 • Debitorrenten er variabel og udgør 20,2%
 • ÅOP er 28,2% forudsat betaling via Betalingsservice.

Brug Hotlån låneberegner

Hvis du gerne vil prøve at udregne dit helt eget afdrag og længde på lånet hos Hotlån, så kan du gå ind på hjemmesiden og bruge låneberegneren til at lave dit eget eksempel.

Der er mange ting som du kan købe indenfor et låne beløb på 75.000 kr. Måske vil du gerne på din drømmeferie på tværs af USA, eller måske kan du købe en god brugt bil til de penge. Det kan være at du altid har ønsket dig en helt speciel cykel til køre løb med, eller måske et nyt køkken. Mulighederne er uendelige, og det dig selv der bestemmer hvad du vil bruge pengene til.

Standardomkostninger hos Hotlån DK

 • Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr.
 • Stiftelsesprovision: 8%, min. 500 kr.
 • Sikkerhedsstillelse: Der kræves ingen sikkerhedsstillelse for forbrugslån.
 • Gebyrer: Opkrævningsgebyr 15,- mdl. ved betaling via BetalingsService eller 29,- mdl. via Girogebyr samt administrationsgebyr 19 kr. mdl.

De ovenfor stående oplysninger angives i henhold til bekendtgørelse om information til forbrugere om priser med videre, i pengeinstitutter – gældende fra 1. november 2010.

 • Supplerende vigtige oplysninger vedr. EkspresLån 3.000 kr. – 75.000 kr.: Debitorrente: 20,2%. Renten er variabel.
 • Stiftelsesprovision udgør 8% min. 500,- af lånebeløbet.
 • Administrationsgebyr 19 kr. pr. måned.
 • Opkrævningsgebyr inkl. Betalingsservice: 15 kr. pr. måned.
 • Det forudsættes at betaling sker via Betalingsservice.
 • Låntager har til enhver tid ret til uden varsel at opsige lånet og indfri gælden.

LEASY Minilån Lån 10000 kr med det samme

Ansøg lån her

Hvordan kan du ansøge om at få et LEASY Minilån ?

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så foretages der en kreditvurdering af LEASY’s Minilån. Allerede indenfor 1 time vil du modtage svar tilbage på din ansøgning (i åbningstiden). LEASY Minilån er et af flere lånemuligheder i dette firma.

Med et LEASY Minilån kan du låne op til 10000 kr. Du får også 60 dages rente- og afdragsfrihed, og det vil sige at du får glæde af pengene her og nu, men du venter samtidigt 60 dage med at starte din indbetaling.

Lånemuligheder med LEASE Minilån

Du kan helt selv bestemme, om du vil afdrage over 12, 24 eller 36 måneder. Du kan også indfri lånet uden gebyrer, hvis du igen får luft i dit budget, inden dit Mini lån er udløbet.

 • Hurtig afbetaling – 12, 24 eller 36 mdr.
 • Betal ud, når du vil – lånet kan indfries uden gebyr.
 • Lån rente- og afdragsfrit – i 60 dage

Du kan bruge låneberegneren på LEASY’s hjemmeside til at regne dig frem til hvor meget du vil låne hos LEASY Minilån og hvor hurtigt du vil afdrage beløbet.

Hvordan udbetales lånet?

Når din ansøgning er blevet godkendt, og du også har skrevet under på låneaftalen med dit NemID, så overføres pengene til din konto. Alt dette sker på samme dag eller senest dagen efter, dit nemme lån godkendes. Ønsker du ikke at underskrive din lånekontrakt med din digitale signatur, så fremsendes der en fysisk kontrakt med posten, som du i stedet for skal underskrive og returnere med posten.

Hvordan underskriver du med dit NemID?

Du vil modtage en e-mail med et link hvor du kan signere elektronisk. Derefter kan du logge ind med dit NemID for at få direkte adgang til låneaftalen. Her godkender du aftalen, og her kan du også gemme en kopi af aftalen. Efter du har godkendt aftalen, så får vi den underskrevne aftale retur, og udbetalingen af penge til dig sættes straks i gang.

Hvor hurtigt går det før jeg har pengene på min konto?

LEASY Lånemuligheder – Du får pengene indsat på din konto, den samme dag som lånet godkendes eller aller senest dagen efter.

Hvor hurtigt går der før jeg får svar på min ansøgning?

Du vil få svar på din ansøgning inden for 1 time i åbningstiden. Ansøg om et LEASY Minilån nu

LEASY Kontantlån – Lån op til 25.000 kr

Nemme lån fra LEASY Kontantlån
Ansøg lån her

Mangler du penge? LEASY Kontantlån kan være løsningen

LEASY Kontantlån – Står du og skal bruge penge nu og her til et eller andet, så er der masser af lånemuligheder. Så er lånemuligheden med LEASY kontantlån en af de muligheder du har for at låne hurtige penge online.

Her får du hurtigt svar på din ansøgning om et nemt lån på op til 25000 kr. Det koster ikke noget at ansøge om lånet, men får du det godkendt, er der et oprettelsesgebyr som på alle typer af kontantlån.

Kontantlånet fra LEASY er et godt valg hvis du står og mangler penge til et eller andet du ønsker dig, eller har du ubetalte regninger, så kan du låne op til 25000 kr. i dag.

Du kan trække lånerenter fra i SKAT

Husk, at de renter du betaler kan trækkes fra i SKAT, og LEASY Kontantlån opgiver automatisk de renter du har betalt i indeværende år til SKAT. Så det skal du ikke selv tænke på at gøre. Blot tjekke din selvangivelse når du kommer dertil. Renterne på denne type nemme lån er ret høje, så hvis du gerne vil spare penge på renterne ved et lån, så skal du nok kigge på et forbrugslån i stedet for. Men du skal altid huske på at du kan trække renterne fra i SKAT.

LEASY blander sig ikke i hvad du skal bruge penge til

LEASY kontantlån spørger dig ikke om hvad du skal bruge pengene til, så det er helt op til dig selv. Bliver din ansøgning godkendt af LEASY Kontantlån, så kan du underskrive med dit NEM ID. Så slipper du for en masse post der skal sendes frem og tilbage. Prøv at gå ind på siden og brug låneberegneren til at finde ud af over hvor længe du vil betale lånet tilbage, og hvad du vil afdrage pr. måned.

Husk ikke at låne mere end du har brug for, ellers kan det blive meget dyrt i renter at låne for meget. Nemme Lån af denne type koster rigeligt i renter i forvejen. LEASY Kontantlån – Nemme Lån op til 25000 kr nemt og hurtigt i dag.

LEASY Lavrente lån er en billig lånemulighed

De nemme lån fra LEASY lavrente lån
Ansøg lån her

Hvad er mulighederne for et godkendt lån hos LEASY Lavrentelån?

Hos LEASY Lån med lav rente tilbydes der nemme lån fra 5000 kr til 50000 kr. Du bliver her tilbudt en afdragsordning som typisk strækker sig over 24 måneder til 72 måneder. Du får en fast lav rente på 9,9 % på denne type nemme lån. Ydelsen kan selvfølgelig variere efter hvor stort nemme lånet skal være og hvor lang tid det skal løbe over.

Nemme Lån op til 50000 kr. online med et LEASY Lavrente lån

Du kan gå ind på LEASY’s hjemmesiden og benytte dig af låneberegneren, hvis du vil se hvilke muligheder der er for hvor mange måneder, og hvilket beløb du vil betale hver måned i afdrag.

Fast årlig debitorrente 9,90% – 16,90%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,06% – 20,51%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 70.996 – 83.695. Samlede kreditomkostninger kr. 20.996 – 33.695. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking.

Dine fordele med LEASY Lavrente Lån:

 • Der er en fast årlig rente fra 9,9 %
 • Din rente afgøres af endelig kreditvurdering
 • Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden på helt op til 72 måneder
 • Du får sat pengene direkte ind på din bankkonto
 • Vi blander os slet ikke i hvad du bruger pengene til

Lån op til 50000 kr. med et LEASY Lavrente lån:

 • Du får hurtig svar tilbage på din ansøgning
 • Du kan bruge pengene til lige hvad du vil
 • Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage hver måned
læs mere

Lånemuligheder med fordele

Med et LEASY Lavrente lån kan du få mange ting som du længe har ønsket dig. Her kan der både blive til en ny stor fladskærm med et godt lydanlæg til, eller en lækker cykel som du længe har ønsket dig, enten som mountainbike eller en ny racercykel. Det kan være at haven skal lægges om, eller i trænger til nye vinduer. En af flere gode lånemuligheder fra LEASY.

Der er mange ting som du kan bruge sådan et Kviklån på, og hvorfor ikke forkæle sig selv engang imellem?
Du kan også hos LEASY bruge låneberegneren til at regne dig frem til hvilken størelse ydelse du vil betale hver måned, samt i hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over.

Eksempel på LEASYs lavrente lån

Ønsker du et nemt lån på 50000 kroner så vil der med et lavrente lån være en fast årlig variabel debitor rente på 9,90 % – 16,90%, og den samlede ÅOP (årlig omkostninger i procent) er på 13,06 % – 20,51 %. Dette er hvis du samtidigt har valgt at løbetiden for lånet er 72 måneder. Ud fra dette skal du afdrage med 987 kroner om måneden.

Dine samlede kredit omkostninger vil være på mellem 20.996 kroner og 33.695 kroner heri ligger der også et oprettelses gebyr på 3.200 kr. Dette beløb bliver så samlet man skal betale tilbage er på mellem 70.996 kr – 83.695 kr, når man har man har lånt 50.000 kroner med en løbetid på 72 måneder.

LEASY Lavrente lån op til 50.000 kr. Hos LEASY kan du låne op til 50.000 kr. med denne specielle type nemme lån. Bestem selv tilbagebetalingstiden på op til 72 måneder. Fast årlig rente fra kun 9,9%.

LånLet forbrugslån nemme Lån op til 75.000 kr

Ansøg om lån

Hvad skal du have klar for at ansøge?

Lånlet lånemuligheder. Når du vil ansøge om et nemt lån hos LånLet, skal du bruge dit cpr-nummer, dit kontonummer samt dit NemID til at godkende ansøgningen med. De spørges også lidt ind til din økonomi, så det kan være en fordel at have din seneste lønseddel ved hånden.

Du kan ansøge om nemme lån fra 3000 kr til 75000 kr hos LånLet. Har du spørgsmål til lånet eller om LånLet, så kan du spørge via Live Chat funktionen på hjemmesiden. Hvis du allerede har et nemt lån hos LånLet, så kan du ansøge om at få lånet forhøjet, med mindre du selvfølgeligt har lånt maksimum beløbet på 75000 kr.

Alle har drømme

Lånemuligheder til dine drømme. Det kan være en skiferie eller charterrejse. Eller måske en jordomrejse, Det kan også være en ny lækker Mountainbike eller andet “legetøj”. Det er meget individuelt fra person til person hvad man ønsker sig. Men det vigtigste er at kunne udleve sine drømme så vi ikke fortryder når vi bliver ældre, at vi ikke gjorde disse ting.

Derfor skal du gøre dette mens du er sund og rask. Vi ved aldrig hvornår mulighederne løber ud for at udleve vores drømme. Vi håber at du via denne hjemmeside kan finde en billig lånemulighed der passer til dit behov og din økonomi. Held og lykke med at udleve dine drømme – LånLet.

Hvem er LånLet?

LånLet er det man kalder en låneformidler for det der hedder Basisbank. Dette er en danskejet online bank der har base i København. Det er Basisbank der står bag denne online mulighed for at låne penge. Du får svar på din ansøgning lige med det samme.

Pengene bliver sat på din konto den næste næste dag. Det er ikke nødvendigt at informere LånLet om hvad pengene skal bruges til. Der gives ganske enkelt bare muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Det uanset om du drømmer om en ny fladskærm, en ferie, eller noget helt andet.

Du kan låne hos LånLet, hvis du:

 • Er over 18 år
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI
 • Har fast indtægt

Hvilke dokumenter skal bruges?

 • Hvis du underskriver lånet med dit NemID, og er lånet samtidigt under 50.000 kr., behøver du ikke at indsende noget
 • Hvis du underskriver lånet i hånden, og er lånet også under 50.000 kr., så skal du medsende en kopi af dit gyldige billed-ID (gyldigt dansk kørekort/pas eller opholdstilladelse), når du returnerer låneaftalen
 • Hvis du låner over 50.000 kr., skal du indsende en kopi af din seneste lønseddel, uanset om du underskriver med NEM ID eller i hånden

Hvad er ÅOP?

Med ÅOP menes det at være en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Det vil sige at ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer m.m.) i forhold til, hvor mange penge du låner. Så ved at sammenligne ÅOP, har hermed du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige nemme lån. Hvilket der også anbefales før du tager endelig stilling til hvor du vil optage dit nemme lån.

Lån altid penge med omtanke

LånLet gennemgår din ansøgning grundigt når du sender den ind til dem. Du kan godt oplevet at få et afslag på din låneansøgning. Dette hvis de vurderer, at din økonomi ikke kan bære et nemt lån af denne størrelse. Dette er det mest ansvarlige over for dig.

Dette må ikke misforståes, men nærmere være en opfordring til at få din økonomi kigget efter i sømmene. Du kan eventuelt også prøve at søge om et mindre nemt lån end du i første omgang ansøgte om, hvis du skulle risikere at få et få et afslag.

Nemt og sikkert lån hos LånLet.dk

Underskriv med NemID og få pengene i morgen. Debitorrente 9,99% – 26,08%. Det er let og enkelt at låne penge hos LånLet, så du hurtigt får pengene udbetalt til din konto.

Modus Finans – Nemme Lån op til 50.000 kr

Modus finans nemme lån og lånemuligheder
Ansøg lån her

Modus Finans lånemuligheder hjælper dig med at få det du ønsker dig. Ansøg om et online lån hos Modus Finans i dag. Du får lynhurtigt svar tilbage om lånet er godkendt.

Så står de klar med et nemt lån penge online i dag. Vi kender det allesammen. Drømmene, og at komme væk fra den kedelige hverdag. Opfyld dine drømme med et lån fra Modus Finans i dag.

Ud at opleve verden, og få luft under vingerne. Kommer op over det tunge skylag, og lande på en destination hvor der er varmt og det er hverdagskost at gå med shorts, en t-shirt og sandaler. Om det så er en drømmerejse, eller en renovering af din lejlighed eller garage.

Modus Finans trin for trin

 1. Modus Lån op til 50.000 kr. helt enkelt og uden sikkerhed
 2. Få op til 50.000 kr. indsat direkte på din bankkonto
 3. Ansøg Modus Lån i dag og få svar på blot én time – udbetaling samme dag
 4. Nemme Lån op til 50.000 kr. til fast, lav rente
 5. Få op til 2 afdragsfrie måneder hvert år hos Modus Lån

Ved 50.000 kr. i 5 år, vil regneeksemplet se sådan her ud:

Fast årlig debitorrente 9,90% – 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000. ÅOP 13,47% – 30,69%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.540 – 93.870. Samlede kreditomkostninger kr. 18.540 – 43.870. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000.

Lånemuligheder med Modus Finans

 • Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse.
 • Med NemID ansøger du nemt og sikkert, og vi kan give dig et hurtigt svar.
 • Inden for vores åbningstid, får du svar i løbet af 1 time.

Det eneste det kræves for at få et Modus Finans lån skal du:

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Være mindst 20 år
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

2 afdragsfrie måneder hos ModusFinans

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Ovenstående eksempel er beregnet udfra, at der er valgt 2 afdragsfrie måneder om året, samt en fast årlig debitorrente på 9,90%. Modus Finans – Nemme Lån med råderum til lige hvad du ønsker. ModusFinans – Nemme Lån op til 50.000 kr. til lige hvad du ønsker dig. Du kan få 2 afdragsfrie måneder i den periode du har valgt din løbetid skal vare. Tjek også Modus Finans Trustpilot.

Nordiclån lånemuligheder – Nemme lån op til 50.000 kr.

Nemme lån og Lånemuligheder med Nordiclån i Danmark
Ansøg om lån

Ansøg om et hurtigt lån på op til 50.000 kr i dag

Nemme lånemuligheder med Nordiclån – Hvem kunne ikke godt bruge et hurtigt lån på op til 50.000 kr. lige nu og her? Står du og mangler ekstra kontanter i en måned hvor du ikke har kunnet få pengene til at slå til, så kan du her låne op til 50.000 kr. uden at skulle stille nogen form for sikkerhed.

Det kan være du har brug for ekstra penge lige nu og du kan derfor låne kviklån og minilån her. Lån op til 50.000 kr. helt enkelt og uden sikkerhed hos Nordiclån i dag. Byd hjertelig velkommen til Danmarks nye nemme lån – Nordiclån!
Her kan du nemt, sikkert og meget hurtigt låne helt op til 50.000 kr. til en fast lav rente fra kun 8,73%.

Nemme lånemuligheder med Nordiclån

Det er meget nemt at ansøge online og du får svar inden for en time. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, hvorfor du kan bruge pengene præcis, som du vil. Nordiclån tilbyder desuden lynhurtig udbetaling af lånet. Du kan nemlig få pengene ind på din konto samme dag, som du lånet godkendes eller senest dagen efter.

Så hvorfor ikke prøve at ansøge om det nemme lån du lige har brug for nu og her. Du har måske længe ønsket dig en tiltrængt ferie eller en forlænget weekend rundt i Europa. Der findes mange grunde til at du kan have brug for lidt ekstra penge. Vi kan hjælpe dig med at få disse penge på en let og ordentlig måde.

Fordele med Nordiclån:

 • Nemme Lån helt enkelt. Lav rente. Fast månedlig ydelse. Betal ud, når du vil.
 • Lav rente fra kun 8,73 procent
 • Nemt Lån op til 50.000 kr.
 • Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time.
 • Du behøver ikke stille sikkerhed for lånet – brug pengene, som du har lyst.
 • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Hvem er NordicLån?

NordicLån startede op i 2016. Helt nøjagtigt d.2. maj. Så dette er en af de nyeste låneudbydere i Danmark lige nu. NordicLån er en del af L’EASYs, så det er ikke grønskollinger der star bag firmaet. De står bag en helt unik form for nemme lån på det danske lånemarked. Denne type nemme lån som du kan optager her unikt, og er fuld af fordele for dig som låner.

Hvad kan de så tilbyde danskerne af nemme lån?

Med relevans i mange forskellige sammenhænge, er NordicLån en spændende låneudbyder. Uanset om du ønsker at låne et lille eller et stort beløb, så kan det lade sig gøre her.

Du kan låne op til 50.000 krone hos NordicLån

Her tilbydes der nemt lån på op til 50.000 kroner, og du kan eksempelvis lånes penge til alt lige fra en renovering af huser eller lejligheden, eller til den ferie du har drømt om længe. Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene til. Det er helt op til dig selv.

Det gode ved at der er et loft på 50.000 kroner som du maksimun kan låne her, er at du ikke kan blive fristet til at forgælde dig fuldstændigt. Risikoen for, at du kan ende i en problematisk økonomisk situation er derfor minimal.

Renten er fra kun 8,73 % hos Nordiclån

Normalt er renterne på et forbrugslån ret højt, men hos NordicLån er renten helt ned til 8,73 %. Det betyder at du slipper for at betale en kæmpe rente ud over det beløb som du i forvejen har lånt. Hvis vi tager udgangspunkt i den før omtalte rente på 8,73 % og du skal låne eksempelvis 10.000 kroner, så skal du betale 8,73 % i rente af de 10.000 kroner. Dette giver følgende regnestykke:

 • 10000 kr./100*8,73% = 873 kr.
 • 10000 kr. + 873 kr. = 10.873 kr.

Et meget simpelt regnestykke faktisk. Dog afhænger renten og altså låneomkostningerne meget af hvor længe du vil betale beløbet tilbage over. Dette er en vigtig faktor når du optager et nemt lån som dette.

Det er let at låne hos NordicLån

Du skal blot indtaste en række personlige oplysninger, og derefter vil du få svar inden for en time. Du skal derfor ikke være bange for en langsom ventetid, og hvis du bliver godkendt til lånet vil du senest få overført beløbet på din konto dagen efter du har ansøgt om lånet.

Du bestemmer selv hvad du vil bruge penge til

Du bestemmer som sagt helt selv hvad du vil bruge pengene til, uanset hvad du kunne have lyst til at bruge dem på. Uanset om det er til en ny telefon, eller en ferierejse. Vi blander os ikke i hvad du bruger pengene til, som man eksempelvis gør i mange banker i dag.

Her skal du altid oplyse hvad pengene skal bruges til og banken vil gerne have medbestemmelse over hvad du skal bruge pengene til. Dette slipper du for hos NordicLån.

Her kræves der ikke at du skal stille sikkerhed for lånet

Det er en stor fordel at du overhovedet ikke skal stille sikkerhed for det nemme lån du ønsker hos NordicLån. Hvilket forenkler hele proceduren for dig at optage et nemt lån her. De fleste mennesker kan låne hos NordicLån, og den eneste forhindring for at du ikke kan dette, er hvis du står registreret i RKI. Dette er en database for dårlige betalere, og er du registreret hos RKI, så kan du ikke optage et lån hos NordicLån.

Se hvordan NordicLån skiller sig ud fra konkurrenterne

Her får du både en nem oprettelse af låneansøgningen, samt en lav rente. Men det der skiller NordicLån ud fra flokke af lånefirmaer er at du kan betale dit lån ud når du vil. Der udvises nemlig en fleksibilitet på dette område, så hvis du har et nemt lån på 24 måneder, så kan du vælge at ændre dette til en kortere periode, hvis du ønsker dette.

Det kan være du har fået nyt job med en højere løn, eller har arvet nogle penge, og gerne vil have indfriet lånet hurtigere end du kunne i første omgang. Dette giver en stor fleksibilitet i din tilbagebetaling. Du kan derfor spar penge på renter og andre omkostninger på dit nemme lån.

Hvad er låneomkostninger hos NordicLån

Du kan betale dit nemme lån tilbage fra 12 til 80 måneder hos NordicLån, og dine omkostninger afhænger meget at for eksempel hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over. Jo længere løbetid du vil betale tilbage over, jo dyrere bliver renterne.

Der er flere faktorer der spiller ind når du skal regne renten ud her. Jo højere indkomst du har jo lavere rente kan du også få, for så er det mere sikkert at pengene kan blive betalt tilbage. Renteniveauet på dit nemme lån vil dog tydeligt fremgå af låneaftalen, når du modtager et tilbud fra Nordiclån.

Hvad er lånets ÅOP?

Nordiclån ÅOP er årlige omkostninger på lånet som ud over at være renter, også kan være andre omkostninger og gebyrer som der er på det pågældende lån. Dette er en vigtig faktor som mange mennesker glemmer at kigge på når de optaget et nyt lån. Derfor er dette en vigtig ting et regne med i at optage et nemt lån hos en låneudbyder.

Nordiclån – Her kan du hurtigt låne op til 50.000 kr. online – Ansøg lån nu. Populære Nordiclån lånemuligheder – Hvis du skal bruge op til 50.000 kr. nu og her, så er her en mulighed for dette. Du får svar om lånet er godkendt inden for kort tid.

Robotlån er nemme lån online

Robotlån er nemme lån på nettet i dag
Ansøg lån her

Robotlån er nemme lånemuligheder online

Hos Robotlån kan du låne penge online til i morgen. Robotlån hvor du med NEM ID kan godkende lånet straks til udbetaling på din konto. Som sagt er Robotlån online. Du kan ansøge om lån op til 75.000 kr. i dag, og få pengene udbetalt på din konto i morgen. Du kan underskrive med dit NEM ID.

Klik dig ind på denne lånemetode og brug låneberegneren til at finde ud af hvad dit behov er for et nemt lån, samt hvad du gerne vil afdrage per måned. Billige lånemuligheder med Robotlån op til 75000 kr og underskriv med NemID online hos Robotlån online.

Låneansøgning RobotLån

Klik dig ind og lav en ansøgning allerede nu hvis du ønsker at benytte dette lånefirma som din låneudbyder. Du kan på deres hjemmeside under menupunktet “Sådan foregår det”, se detaljerne om de forskellige processer i låneansøgningen. Og du vil også modtage flere informationer om disse pr. e-mail når du har sendt din låneansøgning afsted.

Du kan finde alle de oplysninger og information du skal bruge om det at låne penge hos Robotlån lige her. Robotlån tilbyder online lån op til 75.000 med NemID – Du får automatisk godkendelse, og godkendes lånet, får du det udbetalt den næste dag. Ansøg i dag.

Betingelser for lån hos Robotlån:

 • Du skal være over 18 år
 • Indkomst over 150.000 kr. pr. person
 • Ikke registreret i RKI/Experian eller Debitorregistret
 • Du skal have fast arbejde

Overblik

 • Automatisk godkendelse
 • Svar straks
 • Udbetaling næste hverdag
 • Lån nemt med din NEM ID – Underskriv digitalt

Nemme lånemuligheder med Robotlån online

Låneaftalen skal underskrives elektronisk med dit NEM ID. Så snart du har modtaget godkendelse på dit forbrugslån, kan du godkende aftalen elektronisk med dit NemID og dermed sendes pengene til udbetaling på din bankkonto. Dit NEM ID er det samme login alle steder dette kan bruges.

Om du bruger det til at logge på din kommunes selvbetjening, eller din netbank. Uanset om du skal hente din årsopgørelse fra SKAT, åbne din e-Boks eller ordne dine forsikringer. Det er de samme koder alle disse steder.

Santander Billån

3 typer Santander Lånemuligheder

Santander Consumer Bank tilbyder 3 forskellige lånetyper og lånestørrelser. Helt afhængig af hvad dit låne behov er. Santander Bank er kendt for Santander Billån, da disse kan tilbydes med lave renter. Det er derfor meget brugt at denne type billån tilbydes hos de fleste bilhandlere i Danmark.

Søg om Santander billån her

Du kan få svar om din låne ansøgning er godkendt hos Santander på få minutter. Klik blot på “ansøg her” og udfyld derefter låneansøgningen. Få svar på få minutter.

Få det Billigste billån og finansiering hos Santander Bank

Billigste billån er som regel forbundet med en eller anden form for finansering.

Da billån ofte er i ret høje beløb, så er der brug for lånemuligheder med en billig rente og en god afdragsordning. Her er et forslag til billig finansiering af et billån i Danmark.

Se Santander lånemuligheder:

Ansøg om det billigste billån her. Her er et af de mest populære og benyttede finansieringsselskaber det tilbyder flere billige typer lånemuligheder, nemlig Santander privatlån.

Billigste billån – lån op til 500.000 kroner

Et billån som det Santander tilbyder dig, kan der lånes op til 500.000 kroner på. For de penge kan du sagtens finde en god bil der passer til de fleste behov.

Lånemuligheder Santander Billån

Med en rente startende fra 3,90% vil du kunne få et Privatlån hos Santander Consumer Bank med noget nær den laveste rente i Danmark lige nu. Hvis du betaler på andre lån med en dyrere rente end her, så kan det godt betale sig for dig at omlægge de dyre lån til denne type lånemuligheder hos Santander Consumer Bank på nettet.

Santander billån

– Santander Consumer Bank tilbyder lån i alle størrelser. Du kan ansøge om Santander Lån på nettet døgnet rundt. Santander billån er lån med lave renter, og er nok den mest benyttede lånemuligheder til et billån. Du kan også ansøge om et Santander lån til andre forbrugsgoder. Det kan være møbler, motorcykler eller en ny cykel.

Det billigste billån som dette kan tilbyde dig en forholdsvis billig rente:

 • Santander Privatlån: 10.000 – 100.000 kr. Rente fra 9,95 – 18,95%.
 • Santander Privatlån Plus: 50.000 – 500.000 kr. Rente fra 4,94 – 9,95%

Billigste billån med let og hurtigt svar

De fleste bilforhandlere tilbyder i dag egen finansering, og dette er som regel finansering fra Santander billån der tilbydes her. Dette er som regel en god og billig finansieringsmetode at bruge for dig.
Har du allerede en ide om hvilken bil du godt kunne tænke dig, så kan du roligt spørge efter en finansering hos den forhandler der har den bil du gerne vil have.

Lånemuligheder hos bilforhandleren

Som regel er et lån som dette en rigtig god løsning, med mindre du har fast ejendom og kan få lånet finansieret over dette. Men for dig/jer der ikke ejer fast ejendom er dette en glimrende løsning til et billigste billån. Så hvorfor ikke bare spare besværet, og gøre det på denne måde. Det er nemt, hurtigt, og sparer dig for en masse besvær.
Du kan med få klik komme tættere på de bedste lånemuligheder med Santander privatlån. Klik dig derfor ind og se hvordan sådan et lån kan sættes op for dig. Det er nemt at overskue og du kan få det sat op så det passer ind i din økonomi.

Klik dig ind og tjek denne lånemulighed igennem

Jo før du undersøger hvordan lånet kan sættes op, jo før har du din nye bil i din garage. Så hvad venter du på? Klik dig ind i dag og tjek muligheden for et lån til din nye bil. Billigste billån – Lån til bil med de billigste renter – Ansøg om et billån her. Billigste billån finder du her på siden. Ansøg her om et nyt billån online i dag. Du får hurtigt svar retur om lånet er godkendt eller ej.

Billige renter på lånemuligheder

Skal du låne til en ny bil, en ny fladskærm, eller en ny computer, så vil du her få tilbudt en billig rente på lån til lige det du ønsker. Santander Consumer Bank blander sig ikke i hvad du vil bruge lånet til. Det er din private sag. Derfor hedder et Forbrugslån hos Santander bank lån et privatlån. Santander er den enkle vej til et lån via nettet.

 • Danmarks mest konkurrencedygtige renter fra 3,90 til 9,95%.
 • Lån mellem 10.000 og 500.000 kr. – og hvad du bruger dem til, er helt op til dig.
 • Der kræves ikke nogle former for sikkerhed.
 • Låneaftalen kan underskrives hurtigt med NemID.
 • Du kan tilvælge SAFE, som betaler dine afdrag, hvis du selv er forhindret.

Et af de billigste lån på lånemarkedet i Danmark

Her har du virkelig en god mulighed for at få et lån hvor renter og ÅOP er nede i et niveau der sagtens kan gøre det lige så godt som banken kan. ÅOP som betyder Årlige Omkostninger i Procent er meget lav hos Santander Consumer Bank. Derfor anbefaler vi at du vælger dette lånefirma, hvis du har brug for et billigt lån.

Rigtigt mange bilforhandlere bruger denne lånemulighed som partner på billån, da de ofte kan gøre det billigere end bankerne kan. Du kan se andre typer forbrugslån her.

Billig Santander privatlån

Skal du bruge et billigt Santander Privatlån, uden for høje renter, så ansøg roligt hos Santander Consumer Bank online Her vil du opleve nogle af Danmarks laveste låne renter. Det eneste du skal gøre er at udfylde din låneansøgning på hjemmesiden. Derefter får du svar få minutter efter at du har sendt din låneansøgning til Santander Bank online.

Santander ÅOP

Santander ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Dette er en vigtig faktor når du skal låne penge. Dette er uanset om du låner penge på nettet eller i en fysisk bank.

Hvis din låneansøgning bliver godkendt af Santander lån online, så skal du læse betingelserne grundigt igennem. Er du enig i lånebetingelserne fra Santander lån, så godkender du lånet med dit NEM ID. Det er enkelt og ligetil når du skal ansøge om et privatlån eller et billån hos Santander Lån online.

Skal jeg stille sikkerhed for Santander lånet?

Nej, du skal ikke stille sikkerhed når du søger privatlån hos Santander Lån. Men er du registreret i RKI eller debitorregisteret, så kan du desværre ikke låne penge hos Santander Lån. Dette er dog en regel hos de fleste lånefirmaer så som Santander Consumer Bank.

Hvorfor låne penge hos Santander Bank?

 • Santander Bank tilbyder en attraktiv lav rente på dit lån
 • Vælg mellem lånemulighederne Privatlån, Privatlån Plus eller Billån
 • Santander Lån ansøgningsprocess er enkel, sikker og hurtig

Santander Lån, Santander Billån med billige renter, ansøg lån her. Santander Lån, Santander Billån til lave renter på nettet. Ansøg døgnet rundt online og få svar om lånet er godkendt på få minutter hos Santander Bank.

Lånemuligheder op til 75.000 DKK online hos Selene Finans DK

Selene Finans lånemuligheder online i Danmark
Ansøg lån her

Selene Finans lånemuligheder online

Hos Selene Finans DK kan du låne beløb mellem 3000 kr og 75000 kr og bliver din ansøgning om et forbrugslån godkendt, så får du pengene udbetalt dagen efter godkendelsen.

Du kan selvfølgelig underskrive og godkende lånet med dit NEMID. Hvis du har spørgsmål til Selene Finans DK, så kan du chatte med dem online og få besvaret dine spørgsmål omgående. Har du brug for mere hjælp en du kan få via chatten, så kan du altid ringe kundeservice hos Selene Finans DK og blive guidet igennem ansøgningsskemaet online.

Tegn en forsikring hos Selene Finans lån

Du kan faktisk også tegne en forsikring til dit lån, som sikkerhed for hvis du skulle komme ud for et eller andet. Det kunne være uarbejdsdygtighed som følge af akut sygdom eller ulykke, dødsfald, eller ufrivillig arbejdsløshed. Dette er endnu en fordel ved at benytte dette firma.

Ansøg nu om et Selene finans lån

Du har mulighed for at tilvælge en Tryghedsforsikring, når du udfylder låneansøgningen. Her skal du ikke stille sikkerhed for dit lån, og de spørger dig ikke efter hvad du skal bruge pengene til. Det er helt op til dig selv hvad du vil bruge pengene til.

Der stilles visse betingelser, som du skal opfylde for at få et lån hos Selene Finans DK:

 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI (Ribers Kredit Information).
 • Du skal have fast årlig indtægt

Selene Finans DK oplyser renteudgifter til SKAT for dig

Da dine renteudgifter automatisk bliver oplyst til SKAT, behøver du derfor kun at kontakte SKAT, hvis du har spørgsmål der vedrører skattefradraget for dine renteudgifter.

Ansøg nu om et Selene finans lån

God kundeservice hos Selene Finans

Der tilbydes professionelle og gode medarbejdere, som med kompetent vejledning giver dig en diskret betjening. Det er uden betydning, hvad du skal bruge pengene til. Disse medarbejdere er til for at hjælpe dig med at finde det bedst mulige lån der passer til dit behov.
Dette til de bedst mulige betingelser. Medarbejderne hos dette firma servicere dig og dine interesser bedst muligt.

Lånemuligheder med Selene Finans DK – forbrugslån – Lån op til 75.000 DKK online – ansøg nu. Selene Finans – Ansøg om et forbrugslån op til 75.000 kr. i dag. Hvis du bliver godkendt, udbetales pengene til din konto dagen efter – Ansøg her i dag.

GoKredit lånemuligheder – Du har pengene samme dag!

Hvad er et GoKredit lån?

Her tilbydes du den hurtigste version af nemme lånemuligheder. Som navnet antyder, er et minilån et mindre og hurtigt lån via nettet, med kort løbetid og en enkel låneansøgning. Hvis du gerne vil ansøge om et hurtigt lån her, så kan du ansøge om et nemt lån direkte på hjemmesiden (eller fra din mobil). Du får svar tilbage lige med det samme. Derefter overfører lånebeløbet til din Nem-konto straks efter at du er blevet godkendt til et lån.

Go Kredit er en populær dansk lånemulighed som tilbyder dig at låne penge ret nemt via deres hjemmesiden eller via din mobil app. Det tager faktisk kun ganske få klik at få et lån godkendt hos GoKredit lån. Du ansøger om lånet med dit Nem-ID og så får du svar på din ansøgning med det samme. Du får lånet udbetalt straks, altså samme dag som du ansøger.

Hurtigt overblik over GoKredit Lån

 • Lave renteomkostninger
 • Nem og hurtig ansøgningsprocess
 • NemID signering
 • Udbetaling samme dag,
 • Mulighed for større nemme lån, efter første låne ansøgning.
 • Første nemme lån: 3.000 kr. herefter lån op til 6.000 kr.
 • Alders krav: 25-75 år.

Et hurtigt lån over 30 dage

Hvis du er førstegangskunde, kan du låne 3000 kr. Efter 30 dage, når lånet er afviklet, kan du optaget et nyt nemt lån.

Der bliver taget en ny kreditvurdering, hvor du så herefter har mulighed for at lån mere end 3.000 kr.

Vælg det lånebeløb du ønsker i dag. Billige og nemme lånemuligheder via din telefon eller computer.

GoKredits Lånebeløb

 • Lån 3000 kr.!
 • Lån 4000 kr.!
 • Lån 5000 kr.!
 • Lån 6000 kr.!

Du kan vælge en af ovenstående nemme lånebeløb døgnet rundt på nettet.

Ingen skjulte gebyrer – se omkostninger her

Det kan være svært at overskue hvad et nemt lån kan koste at optage. Hos GoKredit Aps er det lettere at overskue hvilke omkostninger der er forbundet med lånet.
Alle GoKredits lån er på 0 % i debitorrente og har et fast gebyr for etablering af lånet. Etableringsgebyret går fra 625 kr. til 1.130 kr. Dette er helt afhængigt af lånets størrelse.

Det er let at låne mindre beløb hos GoKredit

Når du har fået udfyldt ansøgningen med dit navn, adresse, telefon nummer, cpr-nummer osv. Får du et hurtigt om du er blevet godkendt. Hvis du er blevet godkendt, så godkender du låneansøgningen med dit NemID og får lige herefter pengene sat ind på din NemKonto. Lettere kan det da ikke være.

Se et GoKredit låneeksempel her

Hvis du bliver godkendt til at optage et nemt lån hos GoKredit, og er lånet på 3.000 kr., så betaler du lånet tilbage inden 30 dage, og den samlede tilbagebetaling bliver på 3.625 kr. Det betyder at du kun har betalt etableringsgebyret på 625 kr. som den eneste ekstraudgift.

Tilbagebetaling af lånet før tid

Etableringsgebyret er det samme om du betaler lånet tilbage inden for 30 dage, eller om du betaler lånet tilbage 14 dage før slutdato, altså betyder det ikke, at etableringsgebyret bliver sat ned. Du betaler under alle omstændigheder det samme faste etableringsgebyr, som der blev oplyst i starten af låneperioden.

Ansøg om et hurtigt lån hos GoKredit i dag

Passer de ovenstående retningslinier til dit behov for et nemt lån, så kan du udfylde ansøgningsskemaet med det samme og ansøge om et nemt lån hos GoKredit lån med det samme.

Nemm Lån direkte fra mobilen. Hurtig godkendelse!

Her kan du nemme låne fra 3000 kr. til 6000 kr i 30 dage. Det er hurtigt og nemt for dig at ansøge, og du får godkendelse samme dag. Du kan både låne direkte fra din mobil her og nu, eller fra hjemmesiden på din computer eller tablet, og underskrive med NemID.
Bemærk: Du skal være mellem 25 og 75 år gammel for at kunne låne penge her, og hverken være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre registre.

Hurtigt svar på din ansøgning hos GoKredit.dk

Du får svar med det samme indenfor åbningstider alle hverdage fra kl. 9.00-16.00. Tilbage i februar 2015 åbnede GoKredit Aps dagens lys. Firmaets vision er, at låne mindre beløb ud, via et kviklån.
Sikkerheden er naturligvis helt i top, og pengene bliver hurtigt overført til din NemKonto stort set med det samme efter du er blevet godkendt. Det har aldrig været nemmere at låne mindre beløb.

Lendon.dk – Lendon lån op til 4000 kr gratis

Lendon lånemuligheder i topklasse

Lendon lån kan tilbyde dig et gratis lån på op til 4000 kroner med tilbagebetaling over 1 – 30 dage uden omkostninger. Så skulle du have brug for et lille nemt lån som du kan betale tilbage inden 30 dage, så kan du låne dem her helt gratis hos Lendon.dk nemme lån.

Lendon.dk Betal lånet tilbage inden 30 dage

Det eneste du skal gøre er at ansøge om et lån på op til 4000 kroner i dag, så får du pengene sat på din konto inden 24 timer hvis lånet bliver godkendt og så er der ekstra kontanter til dig. Det er en af de nemme lån i Danmark.

Lån 4000 kroner hos Lendon.dk lån lige her

Der findes flere udbydere af både store og små lån online. Lendon Lån er en af dem der tilbyder små lån på enten 4000 kroner (gratis/ingen renter). Eller 10000 kroner (+ renter afhængigt af lånets varighed). Lend on har nogle af de mest populære lånemuligheder online.

Du kan som sagt starte med at låne 4000 kr betaletilbage inden 30 dage (gratis). Eller låne 10000 kroner hvor der er renter på lånet over en tilbagebetalingsperiode som du selv bestemmer. Dog skal det siges at jo længere tid lånet strækker sin tilbagebetalingsperiode, jo dyrere bliver lånet for dig.

Lendon Lånmuligheder info:

 • Første Lendon lån (gratis): Maks 4000 kr. – 0% månedlig rente / 0% ÅOP
 • Efterfølgende Lendon lån: Maks 10000 kr.

Der kan være mange ting du lige har brug for lidt ekstra kontanter til. Derfor bliver du her tilbudt et mindre lån fra 500 kr til 4000 kr som du kan betale tilbage inden 30 dage. Dette gør at lånet er helt gratis. Derefter kan du hos Lendon.dk låne op til 10000 kr, dog er dette lån + renter og disse afhænger. Så står du og har brug for et lille lån, så kan dette være løsningen på den udfordring for dig. Vi håber du kan bruge Lendon.dk lån til det du har brug for ekstra penge til. Tjek mere på www lendon dk her.