LEASY lån kan ansøges her på siden. Du kan ansøge forskellige LEASY lån, som eksempelvis LEASY minilån. Du kan låne op til 150000 kroner med LEASY lån. Lån op til 50000 kr. med LEASY Minilån i dag. Ansøg døgnet rundt lige her på siden. Lån fra 10.000 kr. til 150.000 kr. i dag.

LEASY Minilån – Lån op til 50.000 kr.

LEASY lån og LEASY minilån giver dig mulighed for at låne op til 50.000 kr.  Du kan helt selv bestemme, om du vil afdrage over 24 mdr. og op til 120 måneder. Du kan også indfri lånet uden gebyrer, hvis du igen får luft i dit budget, inden dit LEASY Minilån er udløbet.

 • Hurtig afbetaling fra 24 mdr. til 120 mdr.
 • Betal ud, når du vil – lånet kan indfries uden gebyr.
 • Hurtigt svar på din låneansøgning.

Du kan bruge låneberegneren på LEASY’s hjemmeside til at regne dig frem til hvor meget du vil låne hos LEASY Minilån og hvor hurtigt du vil afdrage beløbet.

Hvordan kan du ansøge om at få et LEASY Minilån?

LEASY lån – Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så foretages der en kreditvurdering af LEASY Minilån. Allerede indenfor 1 time vil du modtage svar tilbage på din ansøgning (i åbningstiden). Du kan ringe til LEASY Minilån fra kl. 8 til 22 på alle ugens dage på telefon 88 88 88 88.

Gå til låneberegneren – LEASY Minilån

Hvordan udbetales LEASY lånet?

Når din ansøgning er blevet godkendt, og du også har skrevet under på låneaftalen med dit NemID, så overføres pengene til din konto. Alt dette sker på samme dag eller senest dagen efter, dit lån godkendes. Ønsker du ikke at underskrive din lånekontrakt med din digitale signatur, så fremsendes der en fysisk kontrakt med posten, som du i stedet for skal underskrive og returnere med posten.

Hvordan underskriver du med dit NemID?

LEASY MinilånDu vil modtage en e-mail med et link hvor du kan signere elektronisk. Derefter kan du logge ind med dit NemID for at få direkte adgang til låneaftalen. Her godkender du aftalen, og her kan du også gemme en kopi af aftalen.

Efter du har godkendt aftalen, så får vi den underskrevne aftale retur, og udbetalingen af penge til dig sættes straks i gang.

Hvor hurtigt går det før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene indsat på din konto, den samme dag som lånet godkendes eller aller senest dagen efter.

Hvor hurtigt går der før jeg får svar på min ansøgning?

Du vil få svar på din ansøgning inden for 1 time i åbningstiden.

Mangler du penge? LEASY lån kan være løsningen

LEASY lån – Står du og skal bruge penge nu og her til et eller andet, så er der masser af steder du kan låne penge online. LEASY lån er en af de muligheder du har for at låne penge på nettet. Her får du hurtigt svar på din ansøgning om et lån på op til 150.000 kr.

Det koster ikke noget at ansøge om lånet, men får du det godkendt, er der et oprettelsesgebyr hos LEASY lån. Ansøg om et lån nu – klik her!

Du kan trække renter fra i SKAT

leasy lånLEASY lån – Husk, at de renter du betaler kan trækkes fra i SKAT, og LEASY lån opgiver automatisk de renter du har betalt i indeværende år til SKAT. Så det skal du ikke selv tænke på at gøre. Blot tjekke din selvangivelse når du kommer dertil.

Renterne på denne type lån er ret høje, så hvis du gerne vil spare penge på renterne ved et lån, så skal du nok kigge på et forbrugslån i stedet for. Men du skal altid huske på at du kan trække renterne fra i SKAT.

LEASY lån blander sig ikke i hvad du skal bruge penge til

LEASY lån spørger dig ikke om hvad du skal bruge pengene til, så det er helt op til dig selv. Bliver din ansøgning godkendt af LEASY lån, så kan du underskrive med dit NEM ID.

Så slipper du for en masse post der skal sendes frem og tilbage. Prøv at gå ind på siden og brug låneberegneren til at finde ud af over hvor længe du vil betale lånet tilbage, og hvad du vil afdrage pr. måned.

Husk ikke at låne mere end du har brug for, ellers kan det blive meget dyrt i renter og gebyrer at låne for meget. Lån af denne type koster rigeligt i renter i forvejen. LEASY lån – Lån op til 150.000 kr. nemt og hurtigt i dag. LEASY lån – Står du og mangler penge til et eller andet du ønsker dig, eller har du ubetalte regninger, så kan du låne op til 150.000 kr. i dag.

Lån op til 100.000 kr. online hos LEASY DER Privat Finans

LEASY DER Privat Finans – Du kan gå ind på LEASY’s hjemmesiden og benytte dig af låneberegneren, hvis du vil se hvilke muligheder der er for hvor mange måneder, og hvilket beløb du vil betale hver måned i afdrag.

Lån op til 100.000 kr. med et LEASY DER Privat Finans lån:

 • Du får hurtig svar tilbage på din ansøgning
 • Du kan bruge pengene til lige hvad du vil
 • Du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage hver måned

Gå til låneberegneren – LEASY DER Privat Finans lån

LEASY Lån – Husk at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du skal heller ikke begrunde hvad du skal bruge pengene til. Altså ingen nysgerrige spørgsmål fra udlåner.

Hvad er mulighederne hos LEASY DER Privat Finans Lån?

LEASY lån – Hos LEASY DER Privat finans Lån tilbydes der lån fra 10.000 kr. og op til 100.000 kroner. Du bliver her tilbudt en afdragsordning som typisk strækker sig fra 24 måneder til 120 måneder. Ydelsen kan selvfølgelig variere efter hvor stort lånet skal være og hvor lang tid det skal løbe over.

Eksempel på LEASY DER Privat Finans lån

Du kan se eksemåler og selv udregne afdragsbeløb og længde på lånets tilbagebetaling ved at klikke her.

Dine fordele med LEASY DER Privat Finans Lån:

 • Der er en fast årlig rente fra 9,9 %
 • Din rente afgøres af endelig kreditvurdering
 • Du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden på helt op til 72 måneder
 • Du får sat pengene direkte ind på din bankkonto
 • Vi blander os slet ikke i hvad du bruger pengene til

LEASY lån – Med et LEASY DER Privatfinans lån kan du købe mange ting som du længe har ønsket dig. Her kan der både blive til en ny stor fladskærm med et godt lydanlæg til, eller en lækker cykel som du længe har ønsket dig, enten som mountainbike eller en ny racercykel. Det kan være at haven skal lægges om, eller i trænger til nye vinduer i huset. Der er mange ting som du kan bruge sådan et Kviklån på, og hvorfor ikke forkæle sig selv engang imellem?

LEASY Lån – Du kan også hos LEASY bruge låneberegneren til at regne dig frem til hvilken størelse ydelse du vil betale hver måned, samt i hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over.

LEASY lån op til 150.000 kroner

Leasy lånHvis du skal låne penge til et eller anet, så har LEASY lån flere valgmuligheder. LEASY Lån er et af dem.

LEASY Lån – Dog skal du lige undersøge helt nøjagtigt hvor mange penge du skal bruge, samt hvor du vil låne dem henne.

Med denne lånetype hos LEASY Lån koster det nemlig en del i renter. Hvis du gerne vil spare på renterne, så kan du evt. ansøge om et andet lån i stedet for. Her kan du spare en del penge på renter og låneomkostninger.

LEASY Lån – Dette er et ret væsentligt punkt når du skal låne penge, for der er nemlig masser af firmaer der gerne vil låne dig penge, men det kan også hurtigt komme til at koste kassen i renter og gebyrer.

Derfor, tænk dig om inden du låner penge. Se på andre lånemuligheder her.

Oversigt over LEASY Lån:

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du kan afdrage i op til 120 mdr.
 • Godkend lånet med dit NEM ID
 • Du bliver kontaktet indenfor få minutter

Hos LEASY Lån tager det lidt længere tid at blive godkendt end nogle af de andre lånefirmaer. De blander sig dog ikke i hvad du skal bruge pengene til, så den side af sagen skal du ikke bekymre dig om.

Du kan få mange lækre ting for 150.000 kr. Mangler du penge til drømmerejsen, eller et nyt møbel, så har du her muligheden for at få disse drømme opfyldt. Du kan også lave et samlelån så du samler din gæld på et sted.

Krav til dig:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du er ikke registreret i RKI
 • Du kan dokumentere din indtægt (for selvstændige via seneste årsopgørelse og årsregnskab)

LEASY Lån – Vi håber at du finder det lån der lige passer til dig og det behov du har for at ansøge om et lån. Der er masser af lånefirmaer at vælge imellem, så kig dig godt for inden du ansøger.

Husk at det er gratis at ansøge, og at du ikke binder dig til lånet før du selv har godkendt det med dit NEM ID.

LEASY Lån – Lån op til 150.000 kr. i dag uden sikkerhed.

Hos LEASY Easy Lån kan du ansøge om et lån på op til 150.000 kr. og få pengene udbetalt hurtigt. Du kan godkende lånet med dit NEM ID. Ansøg online i dag.

LEASY DER Privat Finans

Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause – Hvis du gerne vil have mulighed for at sætte dit lån på pause i en måned, hvor du eksempelvis har brug for lidt ekstra luft i din økonomi?

LEASY Lån – Så kan PauseLån være den helt rigtige finansiering for dig. Hvis du får brug for en afdragsfri måned, så behøver du ikke at tage stilling på forhånd til hvornår en betalingsfri måned ville være rart for dig.

Du kan aftale det med os, når du får behov for det. PauseLån har en fast lav ydelse, men du kan selv justere det ved at sætte det på pause eller skrue op for betalingerne i perioder hvor du har ekstra luft i økonomien.

Og så kan du selvfølgelig også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit.

 • Sæt din betaling på pause, når du ønsker det – uden gebyrer.
 • Bestemt selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Gå til låneberegneren

LEASY Lån – Du har i denne lånetype mulighed for at lave to betalingsfri måneder i hele lånets løbetid, men dog kun 1 gang pr. år. Her skal du aftale hvornår den betalingsfri måned skal være til den kommende opkrævning med os pr. telefon senest den 12. dag i en måned. Eksempelvis hvis du ønsker betalingsfri måned i juli måned, så skal du aftale det med os senest den 12. juni – D:E:R Privat Finans.

lån op til 100.000 kr. med LEASY DER Privat Finans

LEASY DER Privat Finans lån til lige hvad du vil. Hvad kan man ønske sig mere. Ansøg med det samme lig herunder.

 • Lån op til 100.000 kr.
 • Skru op for dine betalinger, når du vil – uden gebyrer.
 • Bestem selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Se andre muligheder for lån penge online her. Masser af lån på nettet.

Gå til låneberegneren – Privatlån Plus

LEASY DER Privatlån Plus – Tilpas dit lån undervejs

LEASY Lån – Lånet, du kan tilpasse undervejs – Med LEASY DER PrivatLån Plus får du et lån, der indretter sig efter dig. Selvom du kan aftale en fast lav ydelse fra starten, så bestemmer du selv farten.

Du kan her altid sætte dine afdrag op til en større ydelse i en periode, og du kan selvfølgelig indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det.

Dette koster ikke ekstra. Du kan også selv bestemme, hvad du bruger pengene som du låner til.

Et lån kan være til at du eksempelvis ønsker at indfri en drøm. Det kan være at din bolig trænger til forbedringer eller en helt tredie ting. Står du med store udfordringer mht. din økonomi, kan du altid rådføre dig med Fælles er, at du altid kan tage fat i D:E:R Privat Finans og få personlige råd til netop din økonomi – LEASY DER Privat Finans.

Spørg os endelig til råds

Spørg LEASY DER Privat Finans og få bedre råd til din økonomi. Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig.

Det er samtidigt også meget vigtigt, at din økonomi hænger rigtigt godt sammen. Viser det sig at vores kreditvurdering siger, at et andet låneprodukt passer bedre til din økonomi, så vil vi selvfølgelig foreslå dig det i stedet for.

Du skal endelig spørge os, hvis du er i tvivl. Læg et grundigt budget, der kan holde. Husk på, at din glæde varer længst, hvis dit lån ikke strammer for meget i din daglige økonomi.

Derfor anbefales det altid, at du lægger et budget først før du låner. Det vil vise dig, hvad du har til rådighed hver måned – og dette vil spare dig for ubehagelige overraskelser senere hen – LEASY DER Privat Finans.

LEASY DER Privat Finans

Du kan låne op til 100.000 kr. med indbygget tryghed – Hvis du går og drømmer om at komme på drømmeferien, forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller indfri forskellige klatgæld rundt omkring, og vil du samtidig gerne beskytte din privatøkonomi, hvis du skulle miste dit job?

LEASY Lån – Så vil vi anbefale dig at få et TrygLån. Med et TrygLån kan du nemlig låne op til 100.000 kroner, du kan bruge som du vil. Samtidigt får du automatisk en forsikring med i pakken, der dækker dine afdrag, hvis du skulle miste dit job og du står uden arbejde i lånets løbetid.

 • Bliv forsikret mod arbejdsløshed.
 • Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde.
 • Få et sikkerhedsnet til gavn for både dig og dine nærmeste.

Gå til låneberegneren – TrygLån

Hvis du skulle miste dit job dækker forsikringen i op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse.

LEASY DER Privat Finans – lån op til 100.000 kr. online i dag