Minilån kan ansøges online døgnet rundt. Har jeg brug for et Minilån? Det har du hvis du skal bruge penge nu og her.

Minilån ansøgning

Hvor hurtigt får jeg svar om minilån ansøgningen er godkendt? Når du ansøger om et Minilån på nettet, får du svar inden for få minutter. I værste fald kan der gå op til en time før du får svar på din låneansøgning om et minilån. Herunder kan du se de mest populære lån i Danmark lige nu.

Er Minilån Gratis?

Nej, minilån er ikke gratis mere. Faktisk hedder de ikke minilån mere, men du kan stadigt låne små beløb under eksempelvis 5000 kr. Der var engang hvor minilån var gratis hvis du betalte lånet tilbage inden 30 dage. Dette er dog ikke mligt længere at optage minilån gratis længere. Lån penge hurtigt her.

Find det bedste Minilån her

Et mindre lån kan som regel også kun oprettes 1 gang hos hvert enkelt låne firma. Så du kan ikke bare ansøge om et minilån hver anden måned. Du kan til gengæld ansøge om et mindre lån hos forskellige låne firmaer. Men du skal huske at det bliver dyrt i renter og gebyrer hvis du ikke betaler lånet tilbage inden for den aftalte periode. Se de bedste samlelån her.

Minilån med NemID

Minilån ansøgningDu skal som regel godkende og underskrive et Minilån med din digitale signatur via NEM ID.

Hvis du er i tvivl om hvilke udbydere af minilån der tilbyder dig de bedste lånebetingelser, eller tilbyder de billigste lån.

Så kan du helt problemfrit ansøge flere steder på én gang.

Det koster nemlig ikke noget at ansøge om et af de hurtige lån.

Så længe du ikke har godkendt lånet, binder du dig ikke til noget.

Det er først når du har godkendt dit lån med NEM ID at du binder dig til lånet og de betingelser der følger dette.

Du kan ansøge om et Mini-lån på nettet døgnet rundt

Hvis din låneansøgning om et Minilån på nettet bliver godkendt, får du pengene udbetalt med det samme. Dette er uanset hvor på døgnet du ansøger om lånet. Du kan ikke oprette et minilån gratis. Der vil altid være renter og gebyrer på et minilån

Bankerne kan ikke lide de små minilån på nettet – se her hvorfor

I dag er det meget let at låne små beløb online. Det har tidligere været besværligt at få et lille lån i bankerne. Da de ikke rigtigt kunne tjene penge på små lån. Så derfor har bankerne aldrig været særligt interesserede i at give os forbrugere de små lån. Derfor er der helt naturligt opstået et marked for de såkaldte Minilån på nettet. Find nemme lån og lånemuligheder her.

Et såkaldt Minilån er et forholdvis lille og hurtigt lån online. Og det kan eksempelvis være et i form af et såkaldt kviklån. Lånet er ikke en type man kan bruge til eksempelvis et huslån, men det er et lån, der gerne skulle kunne give dig lidt luft i din økonomi nu og her og altså beregnet til at “slukke en ildebrand”.

Er mini lån dyre?

Et Mini lån er normalt et forholdsvis dyrt lån at optage for dig, og derfor er det meningen, at det skal betales hurtigst muligt tilbage. Et online Minilån skal oftest være betalt tilbage inden et par måneder. Nogle mini lån skal også være betalt tilbage endnu hurtigere og faktisk kan minilånet have en løbetid på helt ned til 15 dage.

Ansøgning lån – tænk dig godt om

Et hurtig online lån er typisk ikke den billigste måde at låne hurtige penge på. Det kan faktisk være en af de dyreste lånemuligheder i Danmark. Så skal du låne penge nu og her, så tjek lige de nye lånefirmaer der udbyder fornuftige forbrugslån først. Der kan nemlig være mange penge at spare på lånerenter og gebyrer.

Minilån 5000 kr som et eksempel på låneomkostninger

minilån5000 kr – Hvis vi sammenligner ÅOP for et typisk hurtigt mindre lån på nettet, med et mere billigt forbrugslån (ÅOP betyder Årlig Omkostning i Procent).

Som udgangspunkt skal ÅOP altid være så lav som muligt.

Dette er en meget vigtig faktor når du skal sammenlige de sammenligne de forskellige lånetyper som microlån, kviklån, kassekredit og forbrugslån onlinelånemarkedet.

 • Låne eksempel – ferratum (Tjek HER)

Det er nemt at forskellen på den på de omkostninger du kommer til at betale for dit hurtige lån udbetaling med det samme op imod et lån der udbetales med en dags varsel.

Forklaring til små hurtige Minilån

Du kan ansøge om et lån af denne type hvis du akut har brug for ekstra penge. Et mini ån af denne type, er til dig der skal bruge penge lige nu og ikke kan vente til at det bliver den 1. i måneden hvor de fleste danskere får udbetalt løn. Lån til en mobiltelefon. Du finder det bedste lån her.

Typisk vil du kunne låne 500 nu og her, og op til lån 10000 nemt og hurtigt, Blot ved at udfylde en låneansøgning online. Du vil selv delvist kunne bestemme din låne periode på eksempelvis 14 eller lån på 30 dage. Dette er den lille fordel du får ved at optage et af disse dyre minilån på nettet.

Hvis du gerne vil afdrage dit minilån over en længere periode, så skal du kigge efter en anden lånetype hvor du ikke skal afdrage lån betal om 30 dage.

Minilån uden sikkerhed og lønseddel

Du vil hos mange låneudbydere kunne låne penge uden dokumentation, og altså ikke engang skulle fremvise en eneste lønseddel. Dette gælder så længe du ikke ansøger om et lån 10000 eller derover. Er det ansøgte beløb derimod større. Så vil udbyderne ofte gerne se din seneste lønseddel for at sikre sig at du har en reel mulighed for at tilbagebetale dit tilbudte minilån.

Minilån 18 år som minimumsalder

Der er ofte nogle forskellige krav der skal opfyldes før din ansøgning kan blive godkendt hos de enkelte låneudbydere i Danmark. Du skal som minimum være fyldt 18 år for forskellige typer lån online, og du skal samtidig også være myndig. Enkelte låneudbydere på det danske lånemarked har dog også andre krav til aldersgrænser som kan være 19 år, 21 år og helt op til 25 år for at låne penge. Du vil kunne se disse specielle krav om aldersgrænser for lån online, under de enkelte lånetilbud du kan se her på siden.

Minilån trods RKI registrering?

Du må som udgangspunkt ikke være registreret i RKI eller et andet Debitor Registret i Danmark hvis du vil optage et mindre lån eller andre af de populære lånetyper. RKI er et Dansk registreret officielt register over dårlige betalere. Oftest vil du kunne få din minilån udbetalt samme dag som du har ansøgt om lånet. Dette gælder dog kun hvis din ansøgning bliver godkendt inden for lånefirmaets åbningstid. Ellers vil dit mini lån typisk blive udbetalt på din Nem-konto dagen efter, eller senest op til 1-2 bankdage.

Vigtigt – Hvad er ÅOP?

ÅOP er også kaldet Årlig Omkostning i Procent – dette har stor betydning når du skal optage et lån. ÅOP beskriver de gebyrer, i form af renter og andre udgifter du skal betale i forbindelse med et lån. Dette kan være til eksempelvis en mobiltelefon.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at det koster penge at låne penge. Netop derfor skal du holde godt øje med ÅOP, inden du vælger lån. Det er ikke længere nok bare at se på, hvor meget eller lidt renten er, eller hvor meget du skal betale hver måned.

Lån penge nemt og hurtigt. Få svar med det samme. Minilån.dk tilbyder lån fra 3.000 helt op til 75.000 kroner. Udfyld låneansøgningen lige nu og få svar med det samme. Det er det gode ved denne type.

Hvis i er 2 kan i få et større lån. Hvis du er gift eller har en samlevende, så kan I begge vælge at ansøge om et lån sammen. Det er noget nemmere for dig at få bevilget et større lån, hvis du har en medansøger. Derfor, er i 2 personer om at låne, så kan lånets størrelse blive meget større end hvis du bare er en enkelt person der ansøger om lån.

Kan du svare JA til følgende, så er du godt på vej til et lån hos Minilån.dk:

 • Jeg er fyldt 25 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI
 • Jeg har en indkomst på minimum 120.000 kroner om året

Minilån – kort fortalt:

 • Lån fra 3.000 op helt op til 75.000 kroner
 • Få svar på typisk under 15 minutter
 • Du  kan låne uden sikkerhed
 • Lån til lige hvad du vil! Ingen spørgsmål om årsagen til lånet
 • Lån med NemID underskrift
 • Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal låne penge
 • Der skal være en samlet husstandsindkomst på min. 120.000 kr. om året

Du kan underskrive dit minilån.dk med NEM ID

Hvis du får beviliget lånet, så kan du blot underskrive kreditaftalen med dit NEM ID samt få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto fra Minilån.dk

Lån 20.000 kr uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån helt op til 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der som minimum et kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt, på 20.000 kr. eller derunder, så vil du typisk få lånet udbetalt samme dag. Du underskriver blot kreditaftalen via dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge fra Minilån.

Du kan låne op til 20.000 kr. uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån op til og med 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der en kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt om på 20.000 kr. eller derunder, så vil du få lånet udbetalt samme dag, som du underskriver kreditaftalen med dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge med et Minilån.