VIVUS Lån – ansøg på 2 minutter

Vivus Lån – Hold øje med renterne

Lån VIVUS dk. Denne type nemme lån koster 1,9% i renteudgifter, så vi anbefaler at du kigger dig godt for, når du skal ud at låne penge online. Husk at tjekke hvilke lån der er de billigste lån i renter og gebyrer.

Ansøg gerne 3 – 5 steder inden du beslutter dig for hvilket nemt lån du vil godkende med dit NEM ID. En af de bedste lånetilbud online. Hos VIVUS Lån kan du ansøge online om at låne beløb på mellem 2000 kr. og op til 12.000 kr. Se andre lånemuligheder her.

Når du ansøger om et forbrugslån hos VIVUS så får du lynhurtigt svar tilbage om ansøgningen er godkendt. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et nemt lån er dit NEM ID samt dine kontooplysninger.

Et godt overblik med VIVUS Lån

Du kan hele tiden holde øje med dit lån online på nettet. Hermed har du hele tiden overblik over hvor du er med dit nemme lån. Når du har et nemt lån så er der automatiske betalinger der sikrer, at du undgår besvær med at betale samt dyre rykker gebyrer. Dette gør det dette låneselskab til en af mange lånetilbud på nettet.

Det kan være kostbart at låne penge på denne måde, så du kan altid sænke dine omkostninger ved at foretage ekstra betalinger, når du har luft i budgettet.

VIVUS Lån – Du kan hæve lånet op til 75.000 kr.

VIVUS Lån – Hvis du ikke har lånt op til maksimum beløbet som er 12.000 kr., så kan du ansøge om at hævet lånet, hvis du får brug for at låne mere. Du har nemlig altid mulighed for at ansøge om at forhøje dit lånebeløb helt op til 75.000 kroner.

Hos denne udbyder af lån er der ikke andre omkostninger end renterne. Du kan altid gå ind på VIVUS.dk og bruge deres egen låneberegner til at regne ud med de månedlige afdrag, samt hvor lang tid du vil bruge til at betale lånet tilbage.

Fordele VIVUS lån online:

  • Ansøg online med dit NemID
  • Ansøgningen tager kun 2 minutter
  • Tilpas dit lån fra din online profil

VIVUS lånetilbud:

  • Lånebeløb: Mellem 2.000 kr. og 12.000 kr.
  • Låneperiode: 6 måneder
  • Minimum rente er 1,9% pr. måned

VIVUS lån ansøgning

VIVUS Lån tilbyder hurtigt lån til 12.000 kr.

VIVUS lån – Har du brug for en gennemskueligt lånemulighed? VIVUS Lån tilbyder dig første nemme lån på op til 12.000 kr. Når du går ind og ansøger om et VIVUS lån på hjemmesiden så får du et hurtigt svar tilbage med det samme. VIVUS tilbagebetaling er som udgangspunkt indenfor 6 mdr. Ansøg om et nemt lån hos VIVUS dk i dag.

Låneeksempel:

Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

Du kan forlænge dit lån imod et gebyr

Det kan være at du er kommet ud for et her og nu tilbud på en vare der er sat kraftigt ned i pris. Så er det rart at kunne låne online nu og her. Er VIVUS rente dyrt?
Forlængelses gebyret for dit nemme lån udregnes udfra størrelsen på dit nemme lån, og så kan du se hvad det koster, ved at du logger dig ind på din VIVUS dk login samt i din faktura, som de har sendt via e-mail til dig. Så hvis du ønsker at forlænge dit nemme lån hos VIVUS login, så kan dette sagtens lade sig gøre. Virus lån er det nemme lån online. Vivius er små nemme lån online.

Lånevilkår for VIVUS.dk online:

  • Aldersgrænse 18 år
  • Ingen lån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Udlåns løbetid 6 mdr.

Med et nemt lån fra VIVUS dk online, kan du få penge til det du lige står og mangler nu og her. Eller hvis du står og mangler penge sidst på måneden og op til lønningsdag. VIVUS.dk login her. Lån penge VIVUS.

Lån i mellemstørrelsen

VIVUS Lån – Dette lån ligger i klassen mikrolån og forbrugslån. Har du brug for et lån der ikke skal løbe over flere år, så er dette en god løsning.

Renten er ens for alle hos vivus.dk

Hos VIVUS.dk Lån gøres der ikke forskel på hver kunde eller på kreditvurdering. Her er renten ens for alle. Du kan altid indbetale mere hvis du har overskud til dette i en måned. Dette koster ikke ekstra i gebyrer eller andet.

Du skal kun fremvise dit NemID og dine bankoplysninger for at søge om lån hos vivus. Så du skal hverken vise lønsedler eller andre former for dokumentation. Dette er en del af grunden til at www vivus dk er et meget populært lån.

Du kan altid hæve lånet hvis du ikke har lånt til max beløb

VIVUS.dk er fleksibelt – Selvom du kan låne op til 12.000 kr. så behøves du ikke at låne op til maksimum beløbet. Hvis du låner et mindre beløb, så kan du altid hæve lånet op til maksimum beløbet på 12.000 kr. Tjek det på vivus.dk.
At hæve lånet er ikke noget der koster ekstra for dig, lige som det ikke koster ekstra at indbetale ekstra hvis du gerne vil spare lidt på renterne.
Når du er færdig med at betale lånet tilbage, kan du igen låne op til 12.000 kr. hvis du får brug for det.

Styr det hele selv fra dit login hos VIVUS.dk

Du kan selv styre dit lån online fra din profil hos dette lånefirma. Hvis du vil hæve lånebeløbet. Du kan altså styre det hele selv fra din brugerprofil hos VIVUS.

VIVUS låne eksempel:

VIVUS Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 819 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12.819 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2.109 kr. / 2.142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %.

VIVUS online. Lån 2000 kr. – 12.000 kr. Ansøg nu og få svar efter 10 sek. Nem ansøgning online. Du får pengene lynhurtigt på din konto godkendelse. Tjek VIVUS trustpilot her. Denne låneudbyder er et af de mest benyttede lånetilbud i DK.