Solida Finans

Solida Finans – Lån op til 50.000 kr.

Solida Finans giver dig mulighed for at låne op til 50.000 kr. til lige hvad du ønsker. Vi blander os ikke i hvad du bruger pengene til. En ny cykel eller en god brugt bil. Du bestemmer det helt selv. Det kan også være at du vil på en lang ferie eller udleve en anden drøm. Det er helt op til dig selv hvad du vil bruge pengene til.

Solida Finans tilbyder dig et lån til din drøm

Har du brug for at låne penge nu og her, så ansøg hos Solida Finans i dag. Vil du se hvor du ellers kan låne penge online, så klik her.

Tjek andre lånemuligheder her

  • Lån hurtigt og enkelt til en fast lav rente.
  • Lån op til 50.000 kr.
  • Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time.
  • Du skal ikke stille sikkerhed og kan bruge pengene, som du vil.
  • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Tegn en unik forsikring

Solida FinansMed et lån hos Solida Finans har du også mulighed for at tegne en unik forsikring, hvor du kan forsikre dig mod arbejdsløshed. Det betyder med andre ord, at du kan få betalt dine månedlige afdrag i op til 12 mdr., såfremt du skulle være så uheldig at miste dit job og ender med at stå uden arbejde.

Dermed sikrer du din økonomi, hvilket skaber sikkerhed for både dig selv og dine nærmeste.

Årets bedste julenyhed: Dette er endelig lanceret i Danmark. Lån 50.000 kr. på kun 3 minutter og få pengene udbetalt i dag! Med et lån hos Solida Finans har du mulighed for at skræddersy dit helt eget lån, som passer til dit behov og dine drømme. Du bestemmer helt selv dit lånebeløb og over hvor lang tid, du ønsker at afdrage.

detbedstelaan.dk