Penge tilbage i skat 2015

Har du fået penge tilbage i skat 2015?

Vidste du at hvert eneste år går danskerne glip af helt op mod 1. milliard kroner, fordi de glemmer at udnytte alle deres skattefradrag på selvangivelsen. Ved du om du også er en af dem, der har penge til gode i SKAT?

Skal vi hjælpe dig med at finde ud af det?

Lad Fradrag.nu hjælpe dig med af finde dine uudnyttede fradrag til din selvangivelse.

Sådan gør du:

  • Gå til Fradrag.nu
  • Udfyld et spørgeskema
  • Fradrag.nu udregner dine fradrag
  • De guider dig slutteligt igennem indberetningen

Det er let, hurtigt og billigt

Fradrag.nu gør det nemmere for dig at spare penge i skat. Hvis du, ligesom 72 {72458ff020bbbbb92cd8cba7ca4e479e27e4fa07b3046fd7c0bbdc5e618ae287} af den danske befolkning, aldrig har fået et professionelt tjek af din selvangivelse, så har du måske mange penge til gode i skat.

Pris hos en revisor: 3-4.000 kr.

Pris hos os: 249 kr.

Gå direkte til Fradrag.nu her!

Lad andre gøre arbejdet for dig

Penge tilbage i skat 2015Fradrag.nu er en online vejledningsservice, der hurtigt og let hjælper dig med at finde alle dine berettigede skattefradrag. Det er der alt for mange der ikke har tjek på. Har du tjek på dette? Hvis ikke, så kan et samarbejde med os kan spare dig for tusindvis af kroner år efter år uden at det koster dig en masse penge (249 kr.).

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde et online spørgeskema og derefter indsende din årsopgørelse pr. e-mail. Herefter vil eksperterne hos Fradrag.nu gennemgå dit materiale med henblik på at finde uudnyttede fradrag til dig.

Du vil modtage et svar pr. e-mail indenfor 1-3 dage og derefter guider vi dig grundigt igennem indberetningen hos SKAT. Så er du helt tryg ved indberetningen til skat, og så vil du se om du skal have penge tilbage i skat 2015.

Tags: ,

detbedstelaan.dk