Modus Finans – Lån op til 150.000 kr

Modus Finans lånemuligheder hjælper dig med at få det du ønsker dig. Ansøg om et online lån hos Modus Finans i dag. Du får lynhurtigt svar tilbage om lånet er godkendt. Så står de klar med et lån online i dag. Vi kender det allesammen. Drømmene, og at komme væk fra den kedelige hverdag. Opfyld dine drømme med et lån fra Modus Finans i dag.

Ud at opleve verden, og få luft under vingerne. Kommer op over det tunge skylag, og lande på en destination hvor der er varmt og det er hverdagskost at gå med shorts, en t-shirt og sandaler. Om det så er en drømmerejse, eller en renovering af din lejlighed eller garage.

modus finans

Modus Finans trin for trin

 1. Modus Lån op til 150.000 kr. helt enkelt og uden sikkerhed
 2. Få op til 150.000 kr. indsat direkte på din bankkonto
 3. Ansøg Modus Lån i dag og få svar på blot én time – udbetaling samme dag
 4. Lånemuligheder op til 150.000 kr. til fast, lav rente

Modus Finans proces

 • Udfyld oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse.
 • Ansøg nemt og sikkert med NemID – hurtigt svar.
 • Inden for vores åbningstid, får du svar i løbet af 1 time.

Krav for at få et Modus Finans lån:

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Være mindst 21 år
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregistreret

Lån hos ModusFinans

Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. De giver dig de bedste muligheder for lån i Danmark med råderum til lige hvad du ønsker. Lån op til 150.000 kr. til lige hvad du ønsker dig. Tjek også ModusFinans Trustpilot her.

Mere luft i økonomien

Har du brug for mere luft i økonomien vil du her få mulighed for at at optage lån til rimelige renter i Danmark. Ansøgningen tager ikke så lang tid (1 time), og du vil få tilsendt et tilbud på en fin kredit til dit behov. Du kan ansøge om et maksimum beløb på op til 150.000 kroner uden at stille sikkerhed for beløbet.