Vivus Lån op til 6.000 kr. gratis

Vivus lån er et Minilån med kort løbetid

Vivus Lån tilbyder dig at låne fra 100 kr. og op til 6000 kr. helt gratis. Dette kræver at du tilbagebetaler låne beløbet indenfor 1 til 30 dage. Du kan som tilbagevendende kunde herefter låne op til 12.000 kr. Med dette Vivus lån vil du betale renter hver 30. dag. Du kan klikke dig ind for at se renteudgifter på Vivus lån her. Når du ansøger om et Minilån hos Vivus lån, får du svar med det samme.

Vivus Lån tilbyder det første lån op til 6.000 kr. helt GRATIS

  • Første lån (gratis): Maks 6.000 kr. – 0 månedlig rente / 0 ÅOP
  • Efterfølgende lån: Maks 12.000 kr. – 19 månedlig rente / 730,1 ÅOP

Ansøg om et lån her!

Har du brug for et gennemskueligt lån? Vivus Lån tilbyder dig første lån på op til 6.000 kr. gratis! Der er 0 kr. i rente og der er ingen skjulte gebyrer i dette lån. Når du går ind og ansøger om et lån på hjemmesiden så får du et hurtigt svar med det samme.

Tjek Vivus Minilån her:

Vivus lån

Lånevilkår Vivus lån:

  • Aldersgrænse 20-80 år
  • Ingen lån til personer der er registreret i RKI eller Debitor Registeret
  • Løbetid 1-30 dage.

Gå til låneberegneren her!

Med et minilån fra Vivus Lån, kan du få penge til det du lige står og mangler nu og her, eller hvis du står og mangler penge sidst i måneden og op til lønningsdag.

Det kan være at du er kommet ud for et her og nu tilbud på en ting der er sat kraftigt ned i pris, og så er det rart at kunne låne online nu og her til dette.

Du kan forlænge dit lån imod et gebyr

Du kan forlænge dit lån hos VIVUS Lån med 7, 14 eller 30 dage ved at betale et såkaldt forlængelses gebyr til deres bankkonto senest på din betalingsdato.

Forlængelses gebyret for dit lån udregnes udfra størrelsen på dit lån, og så kan du se hvad det koster, ved at du logger dig ind på din VIVUS-profil samt i din faktura, som de har sendt via e-mail til dig.

Så hvis du ønsker at forlænge dit lån, så kan dette sagtens lade sig gøre.

Ansøg NU hos Vivus.dk

Ansøg NU hos Vivus.dk

Låneeksempel: Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1.200 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.400 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. ÅOP: 816,67 %. Debitorrente (årlig fast) 243,3%. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen
detbedstelaan.dk