GoKredit – Lån fra 3000 kr. til 6000 kr.

Lån hos GoKredit – Du har pengene samme dag!

GoKredit er en ny dansk långiver som tilbyder dig at låne penge ret nemt via deres hjemmesiden eller via din mobiltelefon. Det tager faktisk kun ganske få klik at få et Minilån godkendt hos GoKredit.

Du ansøger om lånet med dit Nem-ID og så får du svar på din ansøgning med det samme. Du får lånet udbetalt straks, altså samme dag som du ansøger.

Hvad er et GoKredit lån?


Her tilbydes du den hurtigste version af et kviklån. Som navnet antyder, er et kviklån et mindre og hurtigt lån, med kort løbetid og en enkel låneansøgning.

Hvis du gerne vil ansøge om et Kviklån her, så kan du ansøge om et kviklån direkte på hjemmesiden (eller fra din mobil) og få svar tilbage lige med det samme.

Derefter overfører herefter lånebeløbet til Nemkonto straks efter at du er blevet godkendt til et lån (på hverdage fra kl. 9-16).

GoKredit Lånebeløb

Gå til låneberegneren – GoKredit

Hurtigt overblik over GoKredit Lån – Lån 3000 til 6000 kr. Pengene har du samme dag!

  • Lave renteomkostninger
  • Nem og hurtig ansøgningsprocess
  • NemID signering
  • Udbetaling samme dag,
  • Mulighed for større lån, efter første låne ansøgning.
  • Første lån: 3.000 kr. herefter kan der lånes op til 6.000 kr.
  • Alders krav: 25-75 år.

Ansøg om et lån hos GoKredit

Lån direkte fra mobilen. Hurtig godkendelse!

GoKreditHer kan du låne fra 3000 kr. til 6000 kr. i op til 30 dage. Det er hurtigt og nemt for dig at ansøge, og du får godkendelse samme dag. Du kan både låne direkte fra din mobil her og nu, eller fra hjemmesiden på din computer eller tablet, og underskrive med NemID.

Bemærk: Du skal være mellem 25 og 75 år gammel for at kunne låne penge her, og hverken være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre registre.

Hurtigt svar på din ansøgning hos GoKredit

Du får svar med det samme indenfor åbningstider alle hverdage fra kl. 9.00-16.00. Tilbage i februar 2015 åbnede GoKredit Aps dagens lys. Firmaets vision er, at låne mindre beløb ud, via et kviklån.

Sikkerheden er naturligvis helt i top, og pengene bliver hurtigt overført til din NemKonto stort set med det samme efter du er blevet godkendt. Det har aldrig været nemmere at låne mindre beløb.

Et hurtigt lån over 30 dage

Hvis du er førstegangskunde, kan du låne 3000 kr. Efter 30 dage, når lånet er afviklet, kan du optaget et nyt lån. Der bliver taget en ny kreditvurdering, hvor du så herefter har mulighed for at lån mere end 3.000 kr.

Ingen skjulte gebyrer – se omkostninger her

Det kan være svært at overskue hvad et lån kan koste at optage. Hos GoKredit Aps er det lettere at overskue hvilke omkostninger der er forbundet med lånet.

Alle GoKredits lån er på 0 % i debitorrente og har et fast gebyr for etablering af lånet. Etableringsgebyret går fra 625 kr. til 1.130 kr. Dette er helt afhængigt af lånets størrelse.

Det er let at låne mindre beløb hos GoKredit

Når du har fået udfyldt ansøgningen med dit navn, adresse, telefon nummer, cpr-nummer osv. Får du et hurtigt om du er blevet godkendt. Hvis du er blevet godkendt, så godkender du låneansøgningen med dit NemID og får lige herefter pengene sat ind på din NemKonto. Lettere kan det da ikke være.

Se et låneeksempel her

Hvis du bliver godkendt til at optage et lån hos GoKredit, og er lånet på 3.000 kr., så betaler du lånet tilbage inden 30 dage, og den samlede tilbagebetaling bliver på 3.625 kr. Det betyder at du kun har betalt etableringsgebyret på 625 kr. som den eneste ekstraudgift.

Tilbagebetaling af kviklån før tid

Etableringsgebyret er det samme om du betaler lånet tilbage inden for 30 dage, eller om du betaler lånet tilbage 14 dage før slutdato, altså betyder det ikke, at etableringsgebyret bliver sat ned. Du betaler under alle omstændigheder den samme faste etableringsgebyr, som der blev oplyst i starten af låneperioden.

Ansøg om et kviklån hos GoKredit i dag

Passer de ovenstående retningslinier til dit behov for et lån, så kan du udfylde ansøgningsskemaet med det samme og ansøge om et kviklån hos GoKredit med det samme.

detbedstelaan.dk