LEASY Kontantlån – Lån op til 25.000 kr. nemt og hurtigt

Mangler du penge? LEASY Kontantlån kan være løsningen

LEASY kontantlånLEASY Kontantlån – Står du og skal bruge penge nu og her til et eller andet, så er der masser af steder du kan låne penge online.

LEASY kontantlån er en af de muligheder du har for at låne penge online. Her får du hurtigt svar på din ansøgning om et lån på op til 25.000 kr.

Det koster ikke noget at ansøge om lånet, men får du det godkendt, er der et oprettelsesgebyr hos LEASY kontantlån.

Ansøg om et lån nu – klik her!

Du kan trække renter fra i SKAT

Husk, at de renter du betaler kan trækkes fra i SKAT, og LEASY Kontantlån opgiver automatisk de renter du har betalt i indeværende år til SKAT. Så det skal du ikke selv tæmke på at gøre. Blot tjekke din selvangivelse når du kommer dertil.

Renterne på denne type lån er ret høje, så hvis du gerne vil spare penge på renterne ved et lån, så skal du nok kigge på et forbrugslån i stedet for. Men du skal altid huske på at du kan trække renterne fra i SKAT.

Sammenlign LEASY lånetyper her:

LEASY Kontantlån blander sig ikke i hvad du skal bruge penge til

LEASY kontantlån spørger dig ikke om hvad du skal bruge pengene til, så det er helt op til dig selv. Bliver din ansøgning godkendt af LEASY Kontantlån, så kan du underskrive med dit NEM ID.

Så slipper du for en masse post der skal sendes frem og tilbage. Prøv at gå ind på siden og brug låneberegneren til at finde ud af over hvor længe du vil betale lånet tilbage, og hvad du vil afdrage pr. måned.

Gå til låneberegneren her

Husk ikke at låne mere end du har brug for, ellers kan det blive meget dyrt i renter at låne for meget. Lån af denne type koster rigeligt i renter i forvejen.

detbedstelaan.dk