LånLet lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr.

Hvad skal du have klar for at ansøge hos Lånlet?

Lånlet – Lånlet – Når du vil ansøge om et lån hos LånLet, skal du bruge dit cpr-nummer, dit kontonummer samt dit NemID til at godkende låneansøgningen med. De spørges også lidt ind til din økonomi, så det kan være en fordel at have din seneste lønseddel ved hånden.

Lånlet – Du kan ansøge om lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr. hos LånLet. Har du spørgsmål til lånet eller om LånLet, så kan du spørge via Live Chat funktionen på hjemmesiden. Hvis du allerede har et lån hos LånLet, så kan du ansøge om at få lånet forhøjet, med mindre du selvfølgeligt har lånt maksimum beløbet på 50000 kr.

Lånestørrelse: 10.000 – 50.000 kr.
Løbetid: 24 – 72 mdr.
Rente fra: 9,95% – 20,95%
ÅOP: 12,61 – 23,54%

Låneeksempel:

Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Alle har drømme

Lånlet udbetaling. Det kan være en skiferie eller charterrejse. Eller måske en jordomrejse, Det kan også være en ny lækker Mountainbike eller andet “legetøj”. Det er meget individuelt fra person til person hvad man ønsker sig. Men det vigtigste er at kunne udleve sine drømme så vi ikke fortryder når vi bliver ældre, at vi ikke gjorde disse ting. Lån penge hurtigt nu.

Derfor skal du gøre dette mens du er sund og rask. Vi ved aldrig hvornår mulighederne løber ud for at udleve vores drømme. Vi håber at du via denne hjemmeside kan finde et godt lån hos Lånlet der passer til dit behov og din økonomi. Held og lykke med at udleve dine drømme sammen med LånLet.

Hvem er LånLet?

LånLet er det man kalder en låneformidler for det der hedder Basisbank. Dette er en danskejet online bank der har base i København. Det er Basisbank der står bag denne online mulighed for at låne penge. Du får svar på din ansøgning lige med det samme.

Lånlet – Pengene bliver sat på din konto den næste næste dag. Det er ikke nødvendigt at informere LånLet om hvad pengene skal bruges til. Der gives ganske enkelt bare muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Det uanset om du drømmer om en ny fladskærm, en ferie, eller noget helt andet.

Du kan låne hos LånLet, hvis du:

  • Er over 21 år
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI
  • Har fast indtægt

Hvilke dokumenter skal bruges?

  • Hvis du underskriver lånet med dit NemID, og er lånet samtidigt under 50.000 kr., behøver du ikke at indsende noget
  • Hvis du underskriver lånet i hånden, og er lånet også under 50.000 kr., så skal du medsende en kopi af dit gyldige billed-ID (gyldigt dansk kørekort/pas eller opholdstilladelse), når du returnerer låneaftalen
  • Hvis du låner over 50.000 kr., skal du indsende en kopi af din seneste lønseddel, uanset om du underskriver med NEM ID eller i hånden

Hvad er ÅOP?

Lånlet – Med ÅOP menes det at være en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Det vil sige at ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer m.m.) i forhold til, hvor mange penge du låner. Så ved at sammenligne ÅOP, har hermed du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige nemme lån. Hvilket der også anbefales før du tager endelig stilling til hvor du vil optage dit nemme lån. Se lån til studerende.

Lån altid penge med omtanke

LånLet gennemgår din ansøgning grundigt når du sender den ind til dem. Du kan godt oplevet at få et afslag på din låneansøgning. Dette hvis de vurderer, at din økonomi ikke kan bære et lån af denne størrelse. Dette er det mest ansvarlige over for dig.

Dette må ikke misforståes, men nærmere være en opfordring til at få din økonomi kigget efter i sømmene. Du kan eventuelt også prøve at søge om et mindre lån end du i første omgang ansøgte om, hvis du skulle risikere at få et få et afslag.

Sikkert lån hos LånLet.dk

Underskriv med NemID og få pengene i morgen. Debitorrente 9,99% – 26,08%. Det er let og enkelt at låne penge hos LånLet, så du hurtigt får pengene udbetalt til din konto.