Solida Finans – Lån op til 50000 kr.

Solida Finans lånemuligheder giver dig mulighed for at låne op til 50.000 kr. til lige hvad du ønsker. Vi blander os ikke i hvad du bruger pengene til. En ny cykel eller en god brugt bil. Du bestemmer det helt selv. Det kan også være at du vil på en lang ferie eller udleve en anden drøm. Det er helt op til dig selv hvad du vil bruge pengene til.

Solida Finans tilbyder dig et lån til din drøm

Har du brug for at låne penge nu og her, så ansøg hos Solida Finans i dag. Vil du se hvor du ellers kan låne penge online, så klik her.

 • Lån hurtigt og enkelt til en fast lav rente.
 • Lån op til 50000 kr.
 • Nem online ansøgning – få svar inden for 1 time.
 • Du skal ikke stille sikkerhed og kan bruge pengene, som du vil.
 • Hurtig udbetaling af lånet – få pengene på din konto samme dag, som lånet godkendes eller senest dagen efter.

Tegn en unik forsikring hos Solida Finans

Med lånemuligheder hos Solida Finans har du også mulighed for at tegne en unik forsikring, hvor du kan forsikre dig mod arbejdsløshed. Det betyder med andre ord, at du kan få betalt dine månedlige afdrag i op til 12 mdr., såfremt du skulle være så uheldig at miste dit job og ender med at stå uden arbejde. Dermed sikrer du din økonomi, hvilket skaber sikkerhed for både dig selv og dine nærmeste.

Årets bedste nyhed: Dette er endelig lanceret i Danmark. Lån 50000 kr. på kun 3 minutter og få pengene udbetalt i dag!
Med et lån hos Solida Finans har du mulighed for at skræddersy dit helt eget lån, som passer til dit behov og dine drømme. Du bestemmer helt selv dit lånebeløb og over hvor lang tid, du ønsker at afdrage.

Solida Finans Lån op til 50000 kr. – hurtigt og enkelt til en fast lav rente.

Solida Finans – Du skal ikke stille sikkerhed og kan bruge pengene, som du vil. Hurtig udbetaling af lånet – få pengene samme dag, eller dagen efter.

Lånemuligheder fra 5.000 – 50.000 kr. hos Sparxpres i dag

Sparxpres er en del af Spar Nord. Her kan du ansøge om lån online på mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. hurtigt og nemt, under ordnede forhold. Har du derfor brug for et lån nu og her, så send en ansøgning om at få et lån hos Sparxpres i dag. Ansøg om et lån i dag, og få hurtigt svar tilbage.

Dette kræves for at du kan ansøge om et lån:

 • Du er 18 år eller ældre
 • Du tjener mindst 125.000 kr. om året
 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret

Lav en låneberegning først

Inden du laver en ansøgning om et lån, så prøv først at gå ind at beregne lånebeløbet, og hvor lang tid du vil have lånet over. Samt hvilket afdrags beløb du vil afdrage pr. måned. Så får du et større over blik inden du ansøger om lånet hos Sparxpres. Når du så får svar tilbage og dit lån er godkendt, så binder du dig ikke før du selv har givet samtykke, altså godkendt lånet.

Hvad er behandlingstiden hos Sparxpres?

Sparxpres vil gerne sikre dig de bedste lånemuligheder og derfor går de i dybden med din låneansøgning. Netop derfor tager det ikke kun få minutter at få din ansøgning behandlet hos Sparxpres. Lån til en mobiltelefon – Tjek mobilselskaber her.
Dog vil du få svar hurtigst muligt, altså senest inden for 24 timer. Hvis du oplyser din e-mail i ansøgningen, så sender de dig selvfølgeligt svaret elektronisk, alternativt sender de det med posten.

Sparxpres Lån fra 5.000 – 50.000 nemt og hurtigt online i dag.

Sparxpres Lån op til 50.000 uden at skulle stille sikkerhed. Din indkomst skal være minimum 125.000 kr. pr. år. Du skal være min. 18 år og ikke i RKI.

Mangler du penge? Lån op til 75.000 kr. med Totallån

Totallån er nu endelig tilbage. Med dem er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån til en fair rente, og med hurtig udbetaling af dine penge.

ANSØG OM ET LÅN – KLIK HER
Med Totallån kan du låne helt op til 75.000 kr. og nemt underskrive med NemID. Du får svar på kun 15 minutter og lån op til 20.000 kr. kan ske med kun billedelegitimation. Totallån stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, og pengene udbetales hurtigt til din Nemkonto.
Der er ingen der blander sig i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Uanset kan Totallån hjælpe dig.

Ansøg i dag og få svar på 15 minutter med Totallån

Du får svar på din ansøgning indenfor 15 minutter uanset hvad. Prøv at klikke dig ind på siden via banneret eller de grønne knapper her på siden. Der kan du nemlig bruge låneberegneren på at regne ud hvad du skal afdrage pr. måned hos Totallån. Det er utroligt let at bruge.

Se et eksempel på et lån hos Totallån her

Eks.: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Månedlig ydelse: 514 kr. i 48 mdr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 24.678 kr. (beløbene er afrundede). Variabel debitorrente: 20,2 %. ÅOP: 30,6% (forudsat betaling via Betalingsservice).
Den månedlig ydelse indeholder et mdl. opkrævningsgebyr inkl. Betalingsservice på 15 kr., et mdl. administrationsgebyr på 19 kr. samt et stiftelses gebyr for oprettelse af lån på 8 %, min. 500 kr.

Totallån – lån op til 75.000 kr. Ansøg i dag og få svar på 15 min. Totallån er nu endelig tilbage. Med dem er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån til en fair rente, og med hurtig udbetaling af dine penge. Der er 14 dages fortrydelsesret på en kreditaftale med Totallån.dk lånemuligheder.

Kassekredit i stedet for dyre overtræk

Hvad er en kassekredit?

Hvis du ikke ved hvad en kassekredit er, så kan du læse mere om det lige her. Har du i stedet brug for et hurtigt  forbrugslån eller et andet lån, så klik på Lån penge online.
En kassekredit er en mulighed for dig for at få en variabel låneramme på eksempelvis din løn- eller budgetkonto.

Derudover giver det dig en tryghed for, at hvis du har brug for penge, så skal du ikke spørge banken først, eller for den sags skyld optage et dyrt forbrugslån.
Med en sådan type kredit kan du blot hæve pengen som du skal bruge de, selvfølgeligt inden for den ramme du har fået givet af din udlåner.

Ansøg om en personlig kassekredit på 15000 kr.  i dag

Klik her og se priser samt mere information hos Ferratum

Du kan sige at en kassekredit fungerer som en slags “overtræk” på din konto, men da det er godkendt, er renten meget lavere, og du undgår hermed også rykkere og sure opkald fra banken. En kredit kan tilknyttes din lønkonto eller budgetkonto.
På din lønkonto fungerer kreditten som en buffer for dit forbrug, som eksempelvis hvis du gerne vil købe en dyr ting, før du har sparet op til det, eller at du i en måned har brug for lidt flere penge end du har tjent. På en budgetkonto fungerer en kasse kredit som en buffer for udsving i måneder hvor du har mange store regninger.

Kassekredit online helt op til 15000 kr.

Nu kan du faktisk søge om en kredit på maksimum 15000 kr. via Ferratum online. Her kan du søge om at få en kassekredit omgående, og det koster ikke noget hvis du ikke bruger den.
Det eneste tidspunkt at det koster noget at bruge kreditten er, når du trækker penge på den via dit eget NEM ID, og her taler vi om en rente samt et gebyr, hver gang du trækker på kreditten hos Ferratum. Det er nemt at ansøge om en kassekredit online, og meget nemmere end at gå ned i din egen bank.

Ansøg om en kassekredit hos Ferratum nu

Kassekredit – Se hvordan du kan få sådan en online i dag.

Ansøg om et kreditkort med det samme

Her kan du ansøge om at få et Kreditkort. Et kreditkort er et betalingskort, hvor kortudstederen udlåner penge, eller giver kredit. Dette foregår til den kortbruger, der benytter kreditkortet. Et kreditkort er i stedet for kontanter til at betale for varer og tjenester.

Her kan du ansøge om Acceptcard og Mastercard:

AcceptCard info

 • AcceptCard op til 50.000 kr.
 • Hæv op til 3.000 kr. pr. dag
 • Prisgaranti på dine køb

MasterCard info

Dette Kreditkort er uden årsgebyr og er med én af markedets laveste renter fra 9,95 %. Dette nye MasterCard giver dig en frihed til at handle i fritiden samt på rejsen, og så slipper du desuden også for hævegebyrer på kontanthævninger i udlandet.

 • En af Danmarks laveste renter fra 9,95 %
 • Ingen gebyrer ved kontanthævninger i udlandet
 • Fleksibel tilbagebetaling med op til 45 dages rentefri kredit
 • Ingen årsgebyrer
 • Automatisk tilknyttet PrisGaranti

Netcredit – Lån 4000 kroner helt gratis

Hos Netcredit kan du låne fra 500 kroner til 4000 kroner med en låne periode fra 1-30 dage. Når man ansøger om et lån, får man svar med det samme.
Der kan være mange grunde til at skulle låne et lille beløb som 4000 kr. Du kan have lyst til en forlænget weekend, eller en ekstra ferie som du kan få billigt som afbudsrejse nu og her. Hvis du har brug for sådan et lån kan du ansøge om lånet her og få beløbet indsat på din konto lynhurtigt. Ansøh i dag om dette lille lån.

Et lille lån helt gratis – Se Minilån på dette link.

Lån op til 4000 kroner helt gratis

Betal lånet tilbage efter 1 til 30 dage

Vi er mange der ofte står og lige skal bruge lidt ekstra kontanter hvis pengene ikke lige slår til i en måned. Derfor kan det være rart at kunne få adgang til ekstra kontanter i en måned hvor budgettet er stramt. Kan du så betale lånet tilbage indenfor 30 dage, så kan du låne op til 4000 kroner helt gratis her.
Hvorfor ikke ansøge om det lille lån med det samme og slippe for bekymringerne i denne måned?

 • Første lån (gratis): Maks 4.000 kr. – 0% månedlig rente / 0% ÅOP
 • Efterfølgende lån: Maks 10.000 kr.

Dette er den letteste måde du kan låne penge på. Ansøg i dag og får dækket de værste huller i budgettet. Du kan låne 4000 kroner helt gratis. Derefter kan du låne op til 10.000 kroner.
Vidste du at første lån er gratis? Hos Netcredit kan du ved dit første lån, låne helt op til 4000 kr. GRATIS. Netcredit tilbyder lån op til 10.000 kr. med en løbetid mellem 1 og 30 dage. Det er muligt at forlænge lånet.

Aconto Lån – Få op til 20.000 kr. indsat direkte på din bankkonto

Med et Aconto Lån kan du låne helt op til 20.000 kr. uden at skulle vise nogen dokumentation. Derved spares de omkostninger, der normalt ville tilgå stempel- og tinglysningen af et lån. Husk nu at det er et forbrugslån som dette her der er det billigste lån at optage, hvis du har brug for et lån.

Aconto Lån – Dette opnås fordi du underskriver med NemID og derfor ikke behøver fremvise nogen form for dokumentation til os. Du modtager dit lånebeløb på din Nem-konto næste hverdag efter, du har fået din uforpligtende låneansøgning godkendt.

Her er et eksempel på hvad det koster at tage et Aconto Lån

Aconto Lån – Eks.: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Månedlig ydelse: 514 kr. i 48 mdr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 24.678 kr. (beløbene er afrundede). Variabel debitorrente: 20,2 %. ÅOP: 30,6% (forudsat betaling via Betalingsservice).

Hold øje med ÅOP

Du skal altså kigge efter ÅOP som er et samlet overblik over hvad dine omkostninger er på et lån pr. år. Denne type lån er et typisk kviklån og bliver lynhurtigt godkendt og pengene bliver udbetalt dagen efter godkendelsen. Du kan selvfølgelig godkende lånet med dit Nem ID. Det er defor en af de mest populære lånemuligheder i Danmark.

Få afbetalt hurtigst muligt

Aconto Lån – Afdragene kan afbetales fra 12 mdr. til 72 mdr. Dette er selvfølgelig helt op til dig selv. Men det er selvfølgelig billigst at få lånet afbetalt hurtigst muligt.

Køb det du gerne vil

Aconto Lån – Her du en restgæld som du ikke kan betale af, så er det rart at kunne låne hos et godt lånefirma hvor der er styr på tingene. Derfor er det sommetider en fin ide at få en irriterende gæld ud af verden, og få styr på betalingerne måned efter måned derefter. Det kan du få her ved denne type lånemuligheder.

Aconto Lån – Lån 5.000 – 20.000 kr. uden dokumentation. Med Aconto Lån kan du låne helt op til 20.000 kr. uden at skulle vise nogen dokumentation. Spar de omkostninger, der normalt er på et lån.

Aktivt Lån – lån op til 50000 kr.

Aktivt Lån tilbyder lån på op til 50000 kr i dag. Du får svar inden for 15 minutter fra du har sendt ansøgningen til Aktivt Lån. Der er mange ting du kan bruge sådan et lån til, og du ved sikkert allerede godt hvad du gerne vil bruge pengene til.

Betingelser:

 • Du skal være over 18 år
 • Du skal have en dansk bopæl
 • Du må Ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have fast indtægt

Låneeksempel – Aktivt Lån

Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.034 – 1.261 kr. Debitorrente: 14,71 – 26,08% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,5 – 32,7%. ÅOP minimum: 20,5 %. ÅOP maximum: 32,7 %. Samlede kreditomk.: 22.023 – 35.647 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.623 – 75.647 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Min. tilbagebetalingstid: 12 måneder. Max. tilbagebetalingstid: 72 måneder.

Lån penge til hvad du har lyst til at købe

Der kan være mange ting man kan ønske sig her i livet. Det kan være at du skal have renoveret din lejlighed eller dit hus.
Aktivt Lån – Du kan måske ønske dig en ny cykel eller scooter, ellers så vil du bare gerne på den drømmeferie som du altid gerne har villet være på. Det kan være meget forskelligt hvad du gerne ville kunne købe for disse penge. Det vigtigste er at du kan få dine drømme opfyldt.

Hvad ville du gerne kunne købe?

Der er mange ting her i livet som vi gerne ville kunne anskaffe os. Det behøver ikke være specielt dyre ting, men drømme kan sagtens købes for et mindre beløb. Her kan du altså låne op til 50.000 kroner til lige det du gerne vil have. Det giver dig en frihed i dit valg af det du lige står og mangler.

Aktivt Lån – lån op til 50000 kr med det samme – Køb hvad du drømmer om.

EK Lån

De giver dig en tryg måde at ansøge om et lån online. Du får svar på din ansøgning inden for en time. Du får desuden en fast lav rente når du låner penge hos EK Lån. Du kan også tjekke det store udvalg af låneudbydere herunder først.

Læs mere om EK Lån her:

Der tilbydes følgende attraktivt lån fra EK lån:

 1. Fast lav rente
 2. Lån fra 10.000 – 50.000 kr.
 3. Underskriv sikkert med NemID
 4. Bestem selv hvad du vil bruge lånet til
 5. Få svar på 1 time fra kl. 8.00 – 22.00 alle dage
 6. Simpel og sikker ansøgning fra mobil/tablet/computer

Vi har en perfekt nyhed til dig, der gerne vil låne penge. Dette er er netop lanceret.
Vil du låne til bil, båd eller badebold I Thailand? Eller blot til lidt ekstra fornøjelser i hverdagen?
Så skal du straks ansøge dit lån på EK lån. Her kan du låne fra 10000 nu og her og helt op 50.000 kr. Det er tilmed til en fast lav rente, som sikrer dig imod ubehagelige overraskelser.

EK-Lån med simple trin

Med dette lån kan du låne penge online på fair vilkår.

Det er simpelt, sikkert og med en fast lav rente. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du kan bruge lånet til lige det du har lyst til. Slip derfor din fantasi løs og udlev drømmene med få klik på skærmen.

Dette EK lån kan bruges til lige det du har lyst til, og de blander sig ikke i hvad du bruger pengene til overhovedet. Det er helt op til dig selv. Dette giver dig en skøn frihed til at bruge lånet til lige det du ønsker at bruge det til.

Så bliver lånet godkendt får du en dejlig pose penge til at udleve nogle af dine drømme. Uanset om det er til drømmerejsen, eller en ny cykel. Slip dine drømme løs og lån med en rimelig rente i dag.

EK Lån giver dig mulighed for at låne uden at stille sikkerhed.

EK Lån giver dig mulighed for at lave et lån online og få svar tilbage inden for en times tid. Du lan låne op til 50.000 kroner med dette tilbud online.

Fokuslån – lån op til 75000 kr i dag

Fokuslån, Her kan du nemlig få hele 90 dages rente- og afdragsfrihed. Det betyder, at du kan få pengene i dag og først begynde dine afdrag senere.

Få 90 dages rente- og afdragsfrihed

Dette er Danmarks populære forbrugslån. Du kan låne fra 10000 kr. og op til 75000 kr. Du kan altid betale lånet ud, hvis du får mulighed for det før tid. Det koster dig ikke noget. Du kan vælge løbetid fra 24 til 80 måneder. Du kan også vælge at starte med en rente- og afdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dage.

Så let er det:

 • Indtast dine oplysninger (bopæl og bank- og beskæftigelsesforhold)
 • Log ind med NemID (for nem og sikker ansøgning)
 • Få hurtigt svar (vi vender tilbage med svar inden for 1 time)

Få krav til dig:

 • Du må ikke være registreret i RKI.
 • Du skal være fyldt 20 år.
 • Du kan dokumentere sin indtægt.

Hvad er renten på et fokuslån?

Når de hos her modtager dig ansøgning foretages en individuel kreditvurdering, hvor din rente og dit lånebeløb fastlægges. Renten på Fokus lån ligger mellem 16.90 – 26,08%. Når de godkender din låneansøgning, får du en låneaftale. Af denne fremgår den præcise årlige og effektive rente.

Hos dette online lånefirma kan du låne op til 75.000 kroner via NEM ID som sikkerhed. Der bliver ikke spurgt til hvad du vil bruge pengene til. Så det kan du helt selv bestemme. En dejlig frihed til selv at bestemme over dine penge. Fokuslån Dk, lån op til 75.000 kr.

Kvikautomaten

Kvikautomaten – Du kan hurtigt og nemt låne det beløb, du lige står og mangler – her og nu. Hos Kvikautomaten har du lånemuligheder mellem 500 kr. og 6000 kr. Kvikautomaten har netop sænket priserne, så det nu er ENDNU billigere at låne hos kvikautomaten.

Der kræves følgende:

 • Aldersgrænsen er 23 år.
 • Ingen lån til personer, der er registreret i RKI.

Når du tager et forbrugslån her, så giver det dig økonomisk frihed til at købe de ting, du går og drømmer om. Der kræves ingen sikkerhed for lånet og der stilles ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Du kan ansøge om lånet online 24 timer i døgnet. Det eneste du skal gøre, er blot at udfylde vores online låneansøgning. Efter din låneansøgning er blevet behandlet, går pengene direkte ind på din konto.

Lige nu tilbyder dette lånefirmas NYE KUNDER at låne op til 3000 kroner HELT GRATIS i 30 dage.

Hvis du ønsker dig økonomisk frihed, så kig med her. Hos dette lånefirma kan du nemlig hurtigt og let låne penge til lige det du går og drømmer om.
Det kræves ikke at du stiller sikkerhed for lånet og du kan faktisk ansøge om lånet 24 timer i døgnet – du skal blot udfylde låneansøgningen. Og når din låneansøgning er blevet behandlet går pengene direkte ind på din konto.

Organisationen bag Kvikautomaten var de første med SMS lån i Danmark

Firmaet der står bag Kvikautomaten, var de første i Danmark, der kunne tilbyde os forbrugere et Kviklån via SMS på mobilen.
Et såkaldt SMS lån som du kan søge om her, er en superhurtig og let måde at få penge ind på din konto, hvis du her og nu står og mangler lidt ekstra kontanter. Gennem dette firma kan du låne fra 500 kr. og helt op til 6000 kr via din mobiltelefon. Du skal dog bemærke, at de ikke længere tilbyder lån via SMS, men i stedet anbefaler blot at bruge deres hjemmeside.
Den er nem og enkel at benytte, og da hjemmesiden automatisk tilpasser sig din smartphone, så anbefales det, at du blot påbegynder dit lån fra låneboksen nederst på hjemmesiden.

Kvikautomaten – Lån nemt op til 6000 kr. i dag – Se her hvordan. Hos Kvikautomaten kan låne mellem 500 – 6000 kr. i dag. Ansøg nu og her – Få sbar med det samme – bliver du godkendt får du pengene hurtigst muligt.

Kliklån – lån let og hurtigt op til 15000 kr.

Så nemt og effektivt er KlikLån:

 • Udfyld formularen – og du får svar inden for 1 time om din låneansøgning er godkendt
 • Underskriv din låneaftale med NemID
 • Få pengene på din konto samme dag eller senest dagen efter

Gå direkte til Kliklån

Hvis du bliver godkendt til et lån hos Kliklån, så kan du også vælge én afdragsfri måned pr. år.

Du kan på lånet vælge en valgfri afbetaling inden for 24 – 72 måneder.

Kliklån‘s hjemmeside kan du bruge låneberegneren til at tjekke hvordan dine afdrag skal være med længden på lånet, samt ydelsens størrelse pr. måned.

 • Nem ansøgning online
 • Du kan underskrive med Nem Id
 • Lav rente fra kun 9,9%
 • Du behøver ingen sikkerhed for lånet

Hvem er Kliklån?

De er dannet i et samarbejde med D:E:R, som har eksisteret i Danmark helt tilbage fra 1970. Tilbage i 1969 blev søsterselskabet i Sverige, Thorn, etableret og i Norge i 1975. D:E:R er en af landets største leverandører inden for udlejning af hvidevarer og finansiering af forbrugerelektronik.

Disse krav skal være opfyldt for at du kan ansøge hos dette lånefirma

 • Du er fyldt 20 år
 • Du ikke er registreret i RKI
 • Du kan dokumentere min indtægt (for selvstændige via seneste årsopgørelse og årsregnskab)

Målet er at tilbyde forbrugerne kontantlån under ansvarlige forhold. Når lånefirmaet behandler din låneansøgning, lægges der derfor stor vægt på at sikre, at du som låner ikke ender i en økonomisk ustabil situation.

Hos Kliklån kan du let og uden besvær låne penge lynhurtigt

Du får en lav rente, samt en afbetalingsperiode på 24-72 måneder, og så skal du faktisk ikke stille sikkerhed for lånet, og du skal heller ikke forklare hvad lånet skal bruges til. Dette er helt op til dig selv.
Når du ansøger om et kvikt lån hos Kliklån, så får du svar allerede inden for 1 time, lige efter at du har udfyldt og sendt låneansøgningen til dem.
Du underskriver låneaftalen med dit NemID, og du får sat pengene ind på din konto samme dag, eller senest hverdagen efter dit lån er blevet godkendt.

Ansøg om et kontantlån hos Kliklån her

Udlev nogle af dine drømme og find vejen til at komme tættere på dem. Her får du muligheden for at få gjort noget ved det.

Kliklån.dk – Lån op til 40000 kr uden besvær – Se her hvordan.

MikroKredit Lånemuligheder op til 5.000 kr

MikroKredit Lån hvis du vil ansøge om et lån hos Mikrokredit, så kan du låne op til 5000 kr i op til 30 dage.

Hos MikroKredit Lån udbydes der udbyder mindre lån med en løbetid på 7, 14, 21 eller 30 dage, og du vælger helt selv hvor lang en låneperiode, du ønsker at lånet skal strække sig over.

Bemærk: For at kunne få et lån hos MikroKredit, så skal du være mellem 23 og 75 år gammel, og hverken være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre registre.

Fordele hos MikroKredit

 • Lave renteomkostninger
 • Automatisk 24/7 låneservice
 • Nem og hurtig ansøgningsprocess
 • Udbetaling samme dag, inden for åbningstiderne
 • Mulighed for forlængelse
 • Det tager 2 min. at ansøge og Mirkokredit godkender på 15 sekunder.
 • Imødekommende kundeservice

Lån op til 5000 kr. Vi godkender på 15 sekunder!

Hos MikroKredit kan du låne fra 1000 kr til 5000 kr i op til 30 dage. Den hurtige ansøgningsprocess tager kun 2 minutter at udfylde, og vi godkender på 15 sekunder hos MikroKredit. Der kan være mange ting som du skal bruge penge til nu og her, og som du sagtens kan betale tilbage inden for 30 dage. Hvem kender ikke den situation?

Brug altid låneberegneren

De fleste låne firmaer har en låneberegner på deres hjemmeside, så du kan beregne afdrag og løbetid med det samme, i stedet for at skulle spørge og derefter vente på et svar fra lånefirmaet.

Så her kan du med det samme se hvilket afdrag der passer til din økonomi, samt hvilken løbetid du ønsker lånet skal have. Hos Mikrokredit kan du også chatte med en medarbejder hvis du skulle have spørgsmål til lånet. En rigtig god service, hvor du får svar på dine spørgsmål med det samme.

MikroKredit Lån op til 5.000 kr. på 15 sekunder online – Ansøg gratis her. Hos Mikrokredit lån kan du låne op til 5000 kr. i op til 30 dage! Lån hurtigt og nemt og bliv godkendt på 15 sekunder. Løbetid på 7, 14, 21 eller 30 dage.

Minilån.dk Lån op til 75.000 kr.

Lån penge nemt og hurtigt. Få svar med det samme. Minilån.dk tilbyder lån fra 3.000 helt op til 75.000 kroner. Udfyld låneansøgningen lige nu og få svar med det samme. Det er det gode ved denne type.
Hvis i er 2 kan i få et større lån. Hvis du er gift eller har en samlevende, så kan I begge vælge at ansøge om et lån sammen. Det er noget nemmere for dig at få bevilget et større lån, hvis du har en medansøger. Derfor, er i 2 personer om at låne, så kan lånets størrelse blive meget større end hvis du bare er en enkelt person der ansøger om lån.

Kan du svare JA til følgende, så er du godt på vej til et lån hos Minilån.dk:

 • Jeg er fyldt 25 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI
 • Jeg har en indkomst på minimum 120.000 kroner om året

Minilån.dk – kort fortalt:

 • Lån fra 3.000 op helt op til 75.000 kroner
 • Få svar på typisk under 15 minutter
 • Du  kan låne uden sikkerhed
 • Lån til lige hvad du vil! Ingen spørgsmål om årsagen til lånet
 • Lån med NemID underskrift
 • Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal låne penge
 • Der skal være en samlet husstandsindkomst på min. 120.000 kr. om året

Du kan underskrive dit minilån.dk med NEM ID

Hvis du får beviliget lånet, så kan du blot underskrive kreditaftalen med dit NEM ID samt få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto fra Minilån.dk

Lån 20.000 kr uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån helt op til 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der som minimum et kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt, på 20.000 kr. eller derunder, så vil du typisk få lånet udbetalt samme dag. Du underskriver blot kreditaftalen via dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge fra Minilån.dk

Du kan låne op til 20.000 kr. uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån op til og med 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der en kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt om på 20.000 kr. eller derunder, så vil du få lånet udbetalt samme dag, som du underskriver kreditaftalen med dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge med et Minilån.

Ansøg Minilån – klik her

Plutus lån lånemuligheder online

Plutus lån er nemme lånemuligheder på nettet

Ansøg nemme lånemuligheder hos Plutus lån i dag og få svar på kun 20 minutter. Nu er Plutus lån endelig kommet til Danmark. Her kan du let låne penge online med dit NemID med en hurtig og sikker udbetaling til din konto. Du har mulighed for at låne penge via din mobil eller via computeren.

Du bestemmer 100% selv, hvad du vil låne penge til. Dette blander Plutus lån sig ikke i. Det kan være, at du vil på drømmerejsen i sydens sol, få den bil du går og drømmer om, vil på den vildeste shoppingtur eller blot ønsker lidt mere luft i din daglige økonomi.

Lånebetingelser:

Du skal hos Plutus lån ikke stille sikkerhed for lånet. Årlig debitorrente: 20,2%. Renten er variabel. Stiftelses-provision udgør 8%, min. 500 kr. Administrationsgebyr 19 kr. pr. måned. Gebyr for betaling via Betalingsservice: 15 kr. pr. måned. Det forudsættes at betaling sker via Betalingsservice.

Lånemuligheder det er ganske gratis og uforpligtende for dig at ansøge om lån via Plutus Lån

Du kan ansøge via vores hjemmeside helt gratis og ganske uforpligtende. Husk, at du ikke er forpligtet til at betale noget før du selv har fået godkendt dit lån. Hvis dit låneansøgning ikke godkendes af vores samarbejdspartnere, koster det dig ikke en krone.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan hos Plutus låne fra 3000 kr. og helt op til 75000 kr. Det anbefales ikke, at du låner mere end du har brug for. Ved lånebeløb på over 20.000 kr. skal du kunne dokumentere din indkomst.
Det kan ikke blive lettere at låne penge end at ansøge via Plutus lån. Derfor skal du tænke dig godt om når du skal ud at låne penge, uanset på hvilken type Forbrugslån du tager.
Så husk at du ikke skal låne mere end du har brug for, ellers kan det blive en langvarig affære at få lånet betalt tilbage igen.

Plutus lån 75000 kr. online – få svar på kun 20 minutter!

Plutus lån giver dig mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. online – Du får svar i løbet af kun 20 minutter. Lån hurtigt med NemID online i dag.

Minilån.dk Lån op til 75.000 kr.

Lån penge nemt og hurtigt. Få svar med det samme. Minilån.dk tilbyder lån fra 3.000 helt op til 75.000 kroner. Udfyld låneansøgningen lige nu og få svar med det samme. Det er det gode ved denne type.
Hvis i er 2 kan i få et større lån. Hvis du er gift eller har en samlevende, så kan I begge vælge at ansøge om et lån sammen. Det er noget nemmere for dig at få bevilget et større lån, hvis du har en medansøger. Derfor, er i 2 personer om at låne, så kan lånets størrelse blive meget større end hvis du bare er en enkelt person der ansøger om lån.

Kan du svare JA til følgende, så er du godt på vej til et lån hos Minilån.dk:

 • Jeg er fyldt 25 år
 • Jeg er ikke registreret i RKI
 • Jeg har en indkomst på minimum 120.000 kroner om året

Minilån.dk – kort fortalt:

 • Lån fra 3.000 op helt op til 75.000 kroner
 • Få svar på typisk under 15 minutter
 • Du  kan låne uden sikkerhed
 • Lån til lige hvad du vil! Ingen spørgsmål om årsagen til lånet
 • Lån med NemID underskrift
 • Du må ikke være registreret i RKI hvis du skal låne penge
 • Der skal være en samlet husstandsindkomst på min. 120.000 kr. om året

Du kan underskrive dit minilån.dk med NEM ID

Hvis du får beviliget lånet, så kan du blot underskrive kreditaftalen med dit NEM ID samt få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto fra Minilån.dk

Lån 20.000 kr uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån helt op til 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der som minimum et kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt, på 20.000 kr. eller derunder, så vil du typisk få lånet udbetalt samme dag. Du underskriver blot kreditaftalen via dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge fra Minilån.dk

Du kan låne op til 20.000 kr. uden lønsedler

Der kræves ingen dokumentation for lån op til og med 20.000 kr. Skal du låne over 20.000 kroner, så kræves der en kopi af din seneste lønseddel.

Er lånebeløbet som du har søgt om på 20.000 kr. eller derunder, så vil du få lånet udbetalt samme dag, som du underskriver kreditaftalen med dit NemID. Hvis du vil låne over 20.000 kr. så bliver lånet udbetalt, efter vi har registreret din underskrift og kontrolleret dine lønsedler. Derefter vil der gå 1-2 bankdage, før du vil se beløbet i din netbank. God fornøjelse med at låne penge med et Minilån.

Ansøg Minilån – klik her