Totallån – lån op til 75.000 kr.

Mangler du penge? Lån op til 75.000 kr. med Totallån

Totallån er nu endelig tilbage. Med dem er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån til en fair rente, og med hurtig udbetaling af dine penge. Tjek Forbrugslån her.

ANSØG OM ET LÅN – KLIK HER

Med Totallån kan du låne helt op til 75.000 kr. og nemt underskrive med NemID. Du får svar på kun 15 minutter og lån op til 20.000 kr. kan ske med kun billedelegitimation. Totallån stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, og pengene udbetales hurtigt til din Nemkonto.

Sortér lån efter renter, beløb, alder og mest populære

Tjek andre lånemuligheder her

Du bestemmer selv hvad du vil bruge pengene på

De blander sig ikke i, hvad du bruger pengene på. Det kan være, at du vil drikke drinks i sydens sol, få den bil du går og drømmer om, vil på den vildeste shoppingtur eller blot ønsker lidt mere luft i din daglige økonomi. Uanset kan Totallån hjælpe dig.

Ansøg i dag og få svar på 15 minutter med Totallån

Du får svar på din ansøgning indenfor 15 minutter uanset hvad. Prøv at klikke dig ind på siden via banneret eller de grønne knapper her på siden. Der kan du nemlig bruge låneberegneren på at regne ud hvad du skal afdrage pr. måned hos Totallån. Det er utroligt let at bruge.

Se et eksempel på et lån hos Totallån her

Eks.: Samlet kreditbeløb: 15.000 kr. Månedlig ydelse: 514 kr. i 48 mdr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 24.678 kr. (beløbene er afrundede). Variabel debitorrente: 20,2 %. ÅOP: 30,6% (forudsat betaling via Betalingsservice).

Den månedlig ydelse indeholder et mdl. opkrævningsgebyr inkl. Betalingsservice på 15 kr., et mdl. administrationsgebyr på 19 kr. samt et stiftelses gebyr for oprettelse af lån på 8 %, min. 500 kr. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Totallån

Lån penge til at komme af med bevælig gæld, samt få skabt luft i dit budget. Det er let og smertefrit at få lavet et lån online i dag.

detbedstelaan.dk