Kassekredit

Hvad er en kassekredit?

KassekreditHvis du ikke ved hvad en kassekredit er, så kan du læse om det lige her. Har du brug for et forbrugslån eller et andet lån, så klik på Lån penge online.

En kassekredit er en mulighed for dig for at få en variabel låneramme på eksempelvis din løn- eller budgetkonto.

Derudover giver det dig en tryghed for, at hvis du har brug for penge, så skal du ikke spørge banken først, eller for den sags skyld optage et dyrt forbrugslån.

Med en sådan type kredit kan du blot hæve pengene, selvfølgeligt inden for den ramme du har fået givet af din bank.

Søg om at få en kassekredit på 15.000 kr. online i dag

Klik her og se priser samt mere information hos Ferratum

Du kan sige at en kassekredit fungerer som en slags “overtræk” på din konto, men da det er godkendt, er renten meget lavere, og du undgår hermed også rykkere og sure opkald fra banken. En kredit kan tilknyttes din lønkonto eller budgetkonto.

På din lønkonto fungerer kreditten som en buffer for dit forbrug, som eksempelvis hvis du gerne vil købe en dyr ting, før du har sparet op til det, eller at du i en måned har brug for lidt flere penge end du har tjent. På en budgetkonto fungerer en kasse kredit som en buffer for udsving i måneder hvor du har mange store regninger.

Kredit rykker online

Nu kan du faktisk søge om en kredit på maksimum 15.000 kr. via Ferratum online. Her kan du søge om at få en kassekredit omgående, og det koster ikke noget hvis du ikke bruger den.

Det eneste tidspunkt at det koster noget at bruge kreditten er, når du trækker penge på den via dit eget NEM ID, og her taler vi om en rente samt et gebyr, hver gang du trækker på kreditten hos Ferratum.

Det er nemt at ansøge om en kassekredit online, og meget nemmere end at gå ned i din egen bank.

Ansøg om en kassekredit hos Ferratum nu

detbedstelaan.dk