Zaplo Lån op til 25.000 kr.

Zaplo Lån – bliv godkendt på 10 sekunder

Hos Zaplo Lån kan du ansøge online om at låne beløb på mellem 5000 kr. og op til 25.000 kr. Når du ansøger om et forbrugslån hos Zaplo så får du lynhurtigt svar tilbage på 10 sekunder om ansøgningen er godkendt. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et lån er dit NEM ID samt dine kontooplysninger.

Et godt overblik med Zaplo Lån

Du kan hos Zaplo hele tiden holde øje med dit lån online på nettet. Hermed har du hele tiden overblik over hvor du er med dit lån.

Når du har et lån hos Zaplo så er der automatiske betalinger der sikrer, at du undgår besvær med at betale samt dyre rykkere.

Det kan være kostbart at låne penge på denne måde, så du kan altid sænke dine omkostninger ved at foretage ekstra betalinger, når du har luft i budgettet. Du kan også modsat selv styre om du vil have en afdragsfri måned engang imellem på dine afbetalinger

  • Lånebeløb: Mellem 5.000 kr. og 25.000 kr.
  • Låneperiode: Mellem 3 og 18 måneder
  • Minimum rente er 16,4% ved 3 mdr uanset beløb og 59,2% ved 12 mdr uanset beløb

Zaplo Lån – Du kan hæve lånet op til 25.000 kr.

Zaplo Lån – Hvis du ikke har lånt op til maksimum beløbet som er 25.000 kr., så kan du hævet lånet, Hvis du får brug for at låne mere. Du har nemlig altid mulighed for at ansøge om at forhøje dit lånebeløb helt op til 25.000 kr.

Hos Zaplo er der ikke andre omkostninger end renterne. Du kan altid gå ind på Zaplo Lån og bruge deres egen låneberegner til regne ud med de månedlige afdrag, samt hvor lang tid du vil bruge til at betale lånet tilbage.

Fordele Zaplo credit online:

  • Ansøg online med dit NemID
  • 1 minut efter du har indsendt din ansøgning modtager du pengene på din konto
  • Tilpas dit lån fra din online profil
Gå til låneberegnere hos Zaplo.dk her!

Zaplo Lån – Hold øje med renterne

Zaplo lånZaplo Lån – Denne type lån er meget dyre i renteudgifter, så vi anbefaler at du kigger dig godt for, når du skal ud at låne penge online. Husk at tjekke hvilke lån der er de billigste lån i renter og gebyrer.

Ansøg gerne 3 – 5 steder inden du beslutter dig for hvilket lån du vil godkende med dit NEM ID. Hos Zaplo kan du altid udskyde dine afdrag og dermed betale mindre de måneder det passer dig.

Det eneste du betaler i dine afdragsfrie måneder er renten.

Lån i mellemstørrelsen

Zaplo Lån – Dette lån ligger i klassen lige imellem mikrolån og forbrugslån. Har du brug for et lån der ikke skal løbe over flere år, så er dette en god løsning.

Renten er ens for alle hos Zaplo

Zaplo Lån – Hos Zaplo Lån gøres der ikke forskel på hver kunder eller kreditvurdering. Her er renten ens for alle. Du kan altid indbetale mere hvis du har overskud til dette i en måned. Dette koster ikke ekstra i gebyrer eller andet.

Du skal kun fremvise er dit NemID og dine bankoplysninger for at søge om lån hos Zaplo. Så du skal hverken vise lønsedler eller andre former for dokumentation. Dette er en del af grunden til at Zaplo er et meget populært lån.

Du kan altid hæve lånet hvis du ikke har lånt til max beløb

Zaplo Lån – Selvom du kan låne op til 25.000 kr. så behøves du ikke at låne op til maksimum beløbet. Hvis du låner et mindre beløb, så kan du altid hæve lånet op til maksimum beløbet på 25.000 kr.

At hæve lånet er ikke noget der koster ekstra for dig, sige som det ikke koster ekstra at indbetale ekstra hvis du gerne vil spare lidt på renterne.

Når du er færdig med at betale lånet tilbage, kan du igen låne op til 25.000 kr. hvis du får brug for det. Har du en økonomisk stram måned, så kan du tage en afdragsfri måned. I den afdragsfrie måned betaler du derfor kun renten.

Styr det hele selv fra dit login hos Zaplo Lån

Zaplo Lån – Du kan selv styre dit lån online fra din profil hos Zaplo Lån. Hvis du vil hæve lånebeløbet, eller springe et afdrag over. Du kan altså styre det hele selv fra din brugerprofil hos Zaplo.

Zaplo lån eksempel:

Zaplo Lån – Lånebeløb: 10.000 kr. – Løbetid 3 mdr – Ydelse 2.880 kr./mdr – Debitorrente (Fast, Årlig): 151,8% – Samlede kreditomkostninger 1.641 kr. – Samlede tilbagebetalte beløb 11.614 kr. – Der er 14-dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

detbedstelaan.dk