LånLet – forbrugslån – Lån op til 75.000 kr.

Lån op til 75.000 kr. med LånLet forbrugslån

Du kan ansøge om lån fra 3000 kr. til 75.000 kr. hos LånLet. Har du spørgsmål til lånet eller om LånLet, så kan du spørge via Live Chat funktionen på hjemmesiden. Hvis du allerede har et lån hos LånLet, så kan du ansøge om at få lånet forhøjet, med mindre du selvfølgeligt har lånt maksimum beløbet på 75.000 kr.

Hvad skal du have klar for at ansøge?

LånletNår du vil ansøge om et lån hos LånLet, skal du bruge dit cpr-nummer, dit kontonummer samt dit NemID til at godkende ansøgningen med.

De spørges også lidt ind til din økonomi, så det kan være en fordel at have din seneste lønseddel ved hånden. Lån penge online i dag – se her hvordan.

Nemt og sikkert

Underskriv med NemID og få pengene i morgen. Debitorrente 9,99% – 26,08%.

Det er let og enkelt at låne penge hos LånLet, så du hurtigt får pengene udbetalt til din konto.

Du kan låne hos LånLet, hvis du:

  • Er over 18 år
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI
  • Har fast indtægt

Ansøg nu

Hvad er ÅOP?

Med ÅOP menes det at være en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Det vil sige at ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer m.m.) i forhold til, hvor mange penge du låner.

Så ved at sammenligne ÅOP, har hermed du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige lån. Hvilket der også anbefales før du tager endelig stilling til hvor du vil optage dit lån

Hvilke dokumenter skal bruges?

  • Hvis du underskriver lånet med dit NemID, og er lånet samtidigt under 50.000 kr., behøver du ikke at indsende noget
  • Hvis du underskriver lånet i hånden, og er lånet også under 50.000 kr., så skal du medsende en kopi af dit gyldige billed-ID (gyldigt dansk kørekort/pas eller opholdstilladelse), når du returnerer låneaftalen
  • Hvis du låner over 50.000 kr., skal du indsende en kopi af din seneste lønseddel, uanset om du underskriver med NEM ID eller i hånden

Hvem er LånLet?

LånLet er det man kalder en låneformidler for det der hedder Basisbank. Dette er en danskejet online bank der har base i København. Det er Basisbank der står bag denne online mulighed for at låne penge. Du får svar på din ansøgning lige med det samme.

Pengene bliver sat på din konto den næste næste dag. Det er ikke nødvendigt at informere LånLet om hvad pengene skal bruges til. Der gives ganske enkelt bare muligheden for at gøre dine drømme til virkelighed. Det uanset om du drømmer om en ny fladskærm, en ferie, eller noget helt andet.

Lån altid penge med omtanke

LånLet gennemgår din ansøgning grundigt når du sender den ind til dem. Du kan godt oplevet at få et afslag på din låneansøgning. Dette hvis de vurderer, at din økonomi ikke kan bære et lån af denne størrelse. Dette er det mest ansvarlige over for dig.

Dette må ikke misforståes, men nærmere være en opfordring til at få din økonomi kigget efter i sømmene. Du kan eventuelt også prøve at søge om et mindre lån end du i første omgang ansøgte om, hvis du skulle risikere at få et få et afslag.

Alle har drømme

Vi har alle hver vore drømme. Det kan være en skiferie eller charterrejse. Eller måske en jordomrejse, Det kan også være en ny lækker Mountainbike eller andet “legetøj”.

Det er meget individuelt fra person til person hvad man ønsker sig. Men det vigtigste er at kunne udleve sine drømme så vi ikke fortryder når vi bliver ældre, at vi ikke gjorde disse ting.

Derfor skal du gøre dette mens du er sund og rask. Vi ved aldrig hvornår mulighederne løber ud for at udleve sine drømme. Vi håber at du via denne hjemmeside kan finde et lån der passer til dit behov og din økonomi. Held og lykke med at udleve dine drømme – LånLet.

detbedstelaan.dk