D:E:R Privat Finans – lån op til 100.000 kr.

lån op til 100.000 kr. med D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans – lån til lige hvad du vil. Hvad kan man ønske sig mere. Ansøg med det samme lig herunder.

  • Lån op til 100.000 kr. til en fast årlig rente fra 9,9 %.
  • Skru op for dine betalinger, når du vil – uden gebyrer.
  • Bestem selv tilbagebetalingsperioden.
  • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Se andre muligheder for lån penge online her. Masser af lån på nettet.

Gå til låneberegneren – Privatlån Plus

Privatlån Plus – Tilpas dit lån undervejs – D:E:R Privat Finans

Lånet, du kan tilpasse undervejs – Med PrivatLån Plus får du et lån, der indretter sig efter dig. Selvom du kan aftale en fast lav ydelse fra starten, så bestemmer du selv farten.

Du kan her altid sætte dine afdrag op til en større ydelse i en periode, og du kan selvfølgelig indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det.

Dette koster ikke ekstra. Du kan også selv bestemme, hvad du bruger pengene som du låner til.

D:E:R Privat Finans

Et Forbrugslån kan være til at du eksempelvis ønsker at indfri en drøm. Det kan være at din bolig trænger til forbedringer eller en helt tredie ting. Står du med store udfordringer mht. din økonomi, kan du altid rådføre dig med Fælles er, at du altid kan tage fat i D:E:R Privat Finans og få personlige råd til netop din økonomi – D:E:R Privat Finans.

Spørg os endelig til råds

Spørg D:E:R Privat Finans og få bedre råd til din økonomi. Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig.

Det er samtidigt også meget vigtigt, at din økonomi hænger rigtigt godt sammen. Viser det sig at vores kreditvurdering siger, at et andet låneprodukt passer bedre til din økonomi, så vil vi selvfølgelig foreslå dig det i stedet for.

Du skal endelig spørge os, hvis du er i tvivl. Læg et grundigt budget, der kan holde. Husk på, at din glæde varer længst, hvis dit lån ikke strammer for meget i din daglige økonomi.

Derfor anbefales det altid, at du lægger et budget først før du låner. Det vil vise dig, hvad du har til rådighed hver måned – og dette vil spare dig for ubehagelige overraskelser senere hen – D:E:R Privat Finans.


PauseLån – D:E:R Privat Finans

Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause – Hvis du gerne vil have mulighed for at sætte dit lån på pause i en måned, hvor du eksempelvis har brug for lidt ekstra luft i din økonomi?

Så kan PauseLån være den helt rigtige finansiering for dig. Hvis du får brug for en afdragsfri måned, så behøver du ikke at tage stilling på forhånd til hvornår en betalingsfri måned ville være rart for dig.

Du kan aftale det med os, når du får behov for det. PauseLån har en fast lav ydelse, men du kan selv justere det ved at sætte det på pause eller skrue op for betalingerne i perioder hvor du har ekstra luft i økonomien.

Og så kan du selvfølgelig også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit.

  • Sæt din betaling på pause, når du ønsker det – uden gebyrer.
  • Bestemt selv tilbagebetalingsperioden.
  • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Gå til låneberegneren – Pauselån

Du har i denne lånetype mulighed for at lave to betalingsfri måneder i hele lånets løbetid, men dog kun 1 gang pr. år. Her skal du aftale hvornår den betalingsfri måned skal være til den kommende opkrævning med os pr. telefon senest den 12. dag i en måned. Eksempelvis hvis du ønsker betalingsfri måned i juli måned, så skal du aftale det med os senest den 12. juni – D:E:R Privat Finans.


TrygLån – D:E:R Privat Finans

Du kan låne op til 50.000 kr. med indbygget tryghed – Hvis du går og drømmer om at komme på drømmeferien, forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller indfri forskellige klatgæld rundt omkring, og vil du samtidig gerne beskytte din privatøkonomi, hvis du skulle miste dit job?

Så vil vi anbefale dig at få et TrygLån. Med et TrygLån kan du nemlig låne op til 50.000 kroner, du kan bruge som du vil. Samtidigt får du automatisk en forsikring med i pakken, der dækker dine afdrag, hvis du skulle miste dit job og du står uden arbejde i lånets løbetid.

  • Bliv forsikret mod arbejdsløshed.
  • Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde.
  • Få et sikkerhedsnet til gavn for både dig og dine nærmeste.

Gå til låneberegneren – TrygLån

Hvis du skulle miste dit job dækker forsikringen i op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse.

detbedstelaan.dk