Meningsfuld gældsrådgivning

Gældsrådgivning – Vi har samlet 20 gode råd til hvordan du kan slippe af med din gæld på en mere effektiv måde. Når du går igennem listen med gældsrådgivning, vil vi anbefale dig at sortere det ud i gældsrådgivning der vil virke for dig, samt gældsrådgivning, der muligvis virker for dig.

gældsrådgivning 2020Begynd med at gennemføre de ting der vil virke for dig med det samme, og begynd at gennemføre de ting der muligvis vil virke for dig af vores gældsrådgivning, som 2. prioritet. Tro os, det kan blive en besættelse (hvis den ikke allerede er det) Og langsomt, men sikkert, du vil være fri af din gæld. Følelsen af at blive gældfri er det hele værd, selvom det kan være “smertefuldt” undervejs. Lån penge hurtigt her.

Din personlige låneberegner

Gældsrådgivning – 20 gode råd til at slippe af med din gæld

1. Gældsrådgivning – Stop med at optage mere gæld

Jaja, vi ved det godt, men hvis gældsrådgivning er så simpelt, hvorfor er du så ikke stoppet med at optage gæld for lang tid siden? Forestil dig at du har en bunke jord i din baghave. For hver 2-3 skovle af jord som du fjerner fra bunken af jord, fylder du 4 skovlfulde jord på igen. Det samme er det der sker hvis du bliver ved med at optage gæld gang på gang, samtidig med at du prøver at komme af med gælden.
Konklusion: det giver ingen mening at blive ved med at optage gæld, sideløbene med at du prøver at betale gælden af.

2. Gældsrådgivning – Gem dine kreditkort væk

En af de største fælder er at have kreditkort til rådighed. Desværre er mange af os afhængige af kreditkort. I modsætning til at betale med rigtige penge, så får du ikke den samme følelse af at du bruger pengene på et kreditkort.
Så hvis du ikke kan styre, hvor meget du bruger på dit kort, så gem kreditkortet langt væk hvor det er uden for din rækkevidde, indtil du er ude af din gæld.

3. Gældsrådgivning – Hold dig beskæftiget

Roden til det meste gæld er ledighed og masser af tid til at shoppe. Dette er samtidigt en detailhandlers drøm, da de vil tjene mange penge på de mennesker der har masser af tid til at shoppe. Det siger jo sig selv. Hvis du keder dig for meget og gå rundt og kigger på butikker, så ender det altid med at du køber noget du ikke har brug for.
Keder du dig og sidder foran TV’et hele tiden, så bliver du bombarderet af TV-reklamer der er sprængfyldt med gode tilbud, og er dygtige til at lokke dig til et køb.
Har du for meget fritid, så få dig et ekstra job, så du kan betale din gæld af hurtigere end hvis du kun har ét job. Så er der heller ikke tid til at få mere gæld via unødvendig shopping

4. Gældsrådgivning – Du skal ændre dine forbrugs vaner

Planlægger du altid når du shopper, eller er du en spontan shopper? Spørg lige dig selv først, om du virkeligt har brug for denne ting du har set dig varm på? Bruger du mange penge for at imponere dine venner og omgangskreds?

Tag et grundigt kig på dine shopping vaner, og se hvor meget af det du har købt igennem tiden som du bruger eller ej. Dette er en god øvelse til at finde ud af hvor meget af dine spontane indkøb du bruger hver uge og hvilke ting du aldrig bruger.

5. Gældsrådgivning – Skær ned på dine udgifter

Kig på alle dine faste udgifter og se om du kan skære ned på nogle af dem. Måske har du en dyr bredbåndsforbindelse, eller et dyrt mobilabonnement, som der kan skæres ned på? Du kan også kigge på indkøb af dagligvarer, og der kan skæres ned på disse? Handler du altid dagligvarer i et dyrt supermarked, så skulle du måske prøve at gå i Netto eller Fakta i stedet for. Der kan spares en del i længden. Kig evt. altid efter gode tilbud, og køb kun toiletpapir, shampoo eller tandpasta når det er på tilbud.
Du kan måske spare på strømmen ved at huske altid at slukke for lyset i rum du ikke er i, eller bruge den halve tid på at være i bad, og spare på det varme vand derigennem.

6. Gældsrådgivning – Få dig en mere simpel livsstil i en periode

Vi lever i et mega forbrugssamfund. Vi mener, at vi har brug for en masse ting for at “overleve”. Men i virkeligheden kan vi få et fint liv uden alle disse forbrugsgenstande som vi konstant bliver påduttet af reklamerne. Jo flere af de ekstraudgifter du kan skære ned på, jo før du vil være ude af din gæld.
Ja, livet vil virke en smule kedelig, uden nogle af de forbrugsgoder du er vant til. Men det er helt op til dig selv hvordan du vil leve. Du kan vælge imellem at være i konstant gæld med efterfølgende bekymringer der forfølger dig resten af livet, eller at ofre nogle af forbrugsgoderne nu og i en kort periode af dit liv, for derefter at være gældfri.

Vælg selv, for det er dit liv og du bestemmer i dit eget liv.

7. Gældsrådgivning – Se hele tiden på muligheder for at tjene flere penge

Jo flere penge du tjener, jo flere penge har du til rådighed til at få betalt din gæld af. Så kig altid efter muligheder for at tjene flere penge igennem flere arbejdstimer, eller højere provision hvis du er sælger.
Tag dit job alvorligt og arbejd hårdt hver dag, for på et tidspunkt vil du få en højere indtjening ud af det.

8. Gældsrådgivning – Skab flere indtægter igennem en hobby eller lignende

Nogle gange er det bare ikke let at øge din nuværende indkomst på dit job. Hvis det er tilfældet, så skal du se på alternativer til at generere yderligere indtægtskilder. Det kan være at du har en hobby, som du kan tjene penge på? Har du specielle færdigheder (musiker, tømrer, forfatter, osv.), som du kan udnytte til at tjene lidt ekstra penge på? Måske har du IT-viden, som du kan bruge til at tjene ekstra penge på online? At skabe yderligere indtægt igennem ting som disse vil ikke bare øge din indkomst, men også sikre dig mere hvis du skulle miste dit primære job eller lignende.

9. Gældsrådgivning – Lav en lille nød-opsparing

Efterhånden som du betaler af på din gæld, så husk at lægge et lille beløb til side til nødsituationer. Hvis noget uventet kommer, eller hvis du er tvunget til at låne penge igen, så kan du bruge denne opsparede nød-beholdning til disse. Så det er en god ide at lægge bare et lille beløb til side, og KUN bruge denne til nødsituationer.

10. Gældsrådgivning – Undgå at betale gebyrer hvis muligt

Organiser dine regninger. Sørg for at du betaler dine regninger til tiden. Bliv tilmeldt betalingsservice, og undgå rykkergebyrer og gebyrer.

11. Vær proaktiv overfor banker og kreditinstitutioner

Ring op til alle de instanser (banker osv.) som du har gæld hos, og spørg dem om de kan sænke din rente eller tilbyde dig særlige lave gebyrer. Du vil blive overrasket over hvor mange der vil give dig bedre vilkår indenfor disse områder.

12. Gældsrådgivning – Lav et budget

Et budget er faktisk ikke så svært at lave eller at følge. Du behøver ikke fancy software eller værktøjer, bare en simpel notesbog og en kuglepen, eller en betroet regnearksprogram. Lav en liste over alle dine månedligt tilbagevendende regninger så som husleje / prioritetslån, dagligvarer, el- og vandregninger.

Derefter opretter du en kategori for diverse udgifter til dækning af, hvad du ikke kan planlægge, så som kvartalsregninger. Husk at lave en hyggekategori. Det er meget mere overskueligt for dig at at sætte din økonomi op i et budgetskema.

13. Genbrug og genanvend

Genbrug og genanvend hvad du kan. Brug dine indkøbsposer igen og igen, så du ikke skal købe nye hver gang du handler ind.
Brug de mest slidte indkøbsposer til din skraldespand. Husk at tage flasker med når du skal handle ind og få pant for disse.

Ja, det er små ting, men i det lange løb kan du spare mange penge på det område.

14. Gældsrådgivning – Fortæl at du knokler for at betale din gæld af til familie og venner

Når du er gået i gang med at gøre en ekstra indsats for at komme af med din gæld, så sig det til alle du snakker med. Gør det officielt at du virkeligt knokler for at komme af med din gæld. Du vil helt sikkert få opbakning til det.
Derefter vil folk højest sandsynligt ikke bakke dig op i køb af unødvendige forbrugsgoder, da de ved du kæmper med gæld i forvejen.

15. Gældsrådgivning – Omgåes de rigtige mennesker for dig

Hvis du er omgivet af mennesker, der der bare bruger løs og har et stort forbrug, så er det svært at komme ud af den dårlige vane med at bruge flere penge end du tjener. Dette kan betyde at du enten må overveje om dine venner er de rigtige for dig, eller simpelthen holde dem lidt på afstand fra dig i en periode.

Disse venner påvirker dig nemligt i negativ grad hvis du gerne vil af med din gæld. Dette er et meget svært tip til følge, men det er et nødvendigt tip, hvis du virkeligt gerne vil ud af din gæld.

16. Gældsrådgivning – Flyt, om nødvendigt

Vanskelige tider kræver drastiske handlinger. Hvis du er i seriøs dyb gæld, så skal du overveje om du kan finde et billigere sted at bo. Måske skal du flytte til et område med billigere huslejepriser. Et område med mindre huse og huspriser, eller lavere husleje på lejligheder.

17. Hvis noget er til rådighed gratis, hvorfor så betale for det?

Brug dine penge på at betale af på din gæld i stedet for. Hvis du kan tage offentlig transport til at komme rundt, så lad bilen stå.
Endnu bedre, tag din cykel og få lidt motion på samme tid. Så sparer du også på benzinen. Du kan jo bruge de sparede penge på at betale af på din gæld i stedet for. Det virker jo umiddelbart ikke af så mange penge af gangen, men over tid vil det frigøre dig fra din gæld meget hurtigere.

18. Betal altid et højere beløb end det dine afdrag er på

Hvis du kun betaler de beløb som dine minimums afdrag er på, så vil du være gammel og grå, før du er af med din gæld. Dette sparer dig for mange renter, og vil få ÅOP til at falde betragteligt. ÅOP betyder Årlig Omkostning i Procent. Det er logik for burhøns, men måske ikke noget du har tænkt over før.

19. Sig ikke nej til hjælp fra mennesker der holder af dig

Når du er nede og kæmper med gæld, så må du ikke tøve eller spille stolt når folk der holder af dig tilbyder dig hjælp. kære tilbyde at hjælpe tøv ikke med at acceptere. Dette kunne være i kontanter eller naturalier. For eksempel kan din mor barn sidde dine børn, så du kan spare nogle penge, der er brugt på dagpleje og anvende det til din gæld?

Kan dine forældre låne dig nogle penge ved lav eller ingen rente, som vil hjælpe dig med at reducere det beløb, du betaler i gæld? Hvis du lige er startet ud, kan du flytte tilbage med dine forældre for et par måneder og smide lejen penge til din gæld? Disse kan være meget hård, men de kan spare dig flere år af slider til at betale din gæld.

20. Vælg automatisk eller manuel betaling af dine regninger

Vælg hvad der virker for dig. Hvis du ikke bryder dig om hver måned at foretage de betalinger som du har manuelt, så skal du oprette automatiske betalinger, via Betalingsservice. Dit eneste ansvar bliver så fremover, at at sørge for, at din bankkonto er i balance med den nødvendige mængde penge. Dette selvfølgelig for at undgå overtræks gebyrer.
Hvis du vender det om, og du syntes at det er en fornøjelse at betale dine regninger manuelt, da du så på den måde får en anden følelse af at du betaler af på din gæld på den måde. Så kan det være en motivation der motiverer dig til at få gælden ud af verden hurtigst muligt, og så er det bare at gøre det manuelt.

Konklusion: At komme af med gæld er som at gå på en finansiel slankekur. Det er ikke let, og der er masser af fristelser omkring os hele tiden. Der vil være den lille stemme i dit hoved, der siger, “hvad er pointen med penge, hvis du ikke kan nyde livet?”. Men hvis du er i gæld, og konstant bekymrer dig om det, så er du i virkeligheden gjort til slave af din økonomiske situation.

Du skal sluge mange kameler undervejs, og det er bare en nødvendighed for at komme af med gæld. Vælg derfor de ovenstående tips der virker for dig, og brug dem. Så skal du nok blive hurtigere gældfri end først antaget. Held og lykke med at få din gæld betalt af på den hurtigste måde.

Lån til boligen – Lån i din friværdi

Lån til boligen og få svar inden for 24 timer

Hos UdenOmBanken kan du låne i din friværdi og bruge pengene, som du vil. Du kan også låne til køb af ejerbolig, andelsbolig, sommerhus og kolonihave – helt uden om banken.
Du kan faktisk låne helt op til 2 millioner kroner. Det er meget let at ansøge om lånet, og du får svar tilbage inden for kun 24 timer efter du har ansøgt
Her vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud, som du til enhver tid kan takke nej til.

Hvorfor gå i banken?

Du behøves altså ikke at gå i banken for at ansøge om et lån. Din bankrådgiver er sælger lige som alle mulige andre sælgere rundt omkring. Derfor kan du lige så godt afsøge andre muligheder for at låne penge til det du gerne vil låne til. Lån til boligen, kan sagtens foregå hos UdenOmBanken. Ansøg i dag, og se hvad de kan tilbyde dig af muligheder.

UdenOmBanken tilbyder uafhængig formidling

Vi indhenter det billigste lånetilbud til dig og løser så mange sager som muligt, intet andet.

Lån til dig – uanset din status

Gennem UdenOmBanken får du en fair kreditvurdering uanset din beskæftigelse, civilstand eller bopæl. Derfor skal du vælge et lån til boligen hos os.

Lån – også under 1 million kroner

Vi stiller selvfølgelig krav til långiverne i vores netværk, så vi samtidigt sikrer at der gives gode tilbud på lån i næsten alle størrelser.

Sådan foregår det:

  1. Udfyld låneformularen
  2. Bliv kreditvurderet
  3. Vi indhenter et tilbud
  4. Accept af tilbud

Måske er det på tide at få taget skiftet ud til et nyt og bedre, eller at få nye vinduer i hele huset. Hvis du ikke har sparet op til dette, så har du her en mulighed for at ansøge om et lån til boligen, så den bliver opdateret og du fremover vil kunne spare mange penge i f.eks. varme.

Lån til boligen og få svar inden for 24 timer – lån i din friværdi

Kom af med gæld hurtigere – se her hvordan

Kom af med gæld – Når du nu sidder at læser dette, så er det sikkert fordi du ganske enkelt har brugt flere penge end du har tjent.
Dette for at gøre det helt enkelt. Du har måske forgældet dig i dårlige lån, eller med kreditkort og låneaftaler der har været for dyre i renter og gebyrer.

Der kan være mange årsager til at du er kommet derud hvor du har brug for gældsrådgivning for at komme af med gæld. Kort sagt.
Du har en gæld der måske er blevet uoverskuelig for dig, og denne gæld skal fjernes på bedste mulige vis ved hjælp af god gældsrådgivning.

Oversigt over de 9 trin – Kom af med gæld

Mange oplever at når de er i starten af tyverne, eller senere i livet, at de ikke kan styre deres økonomi, og derfor kommer ud i gæld her og der. For mange gange er der taget for dårlige beslutninger på det økonomiske plan, og man kan være fristet af alle de muligheder der findes for afbetaling, og så er det løbet løbsk.

Alt for mange mennesker ender i dyb gæld, og har brug for gældsrådgivning.

Ofte ender det i at gælden bliver uoverskuelig, og ikke bare en månedlig udgift, men såkaldte økonomiske lænker for personen eller personerne der ender der. Ene og alene pga. dårlig eller manglende gældsrådgivning. Det gør så at du pludselig ikke har så meget frihed til at gøre som du gerne vil i hverdagen, og det er absolut ikke en holdbar løsning i længden, da dette kan føre til depressioner, og andre dårligdomme.

Du har sikkert hørt disse sætninger enten hos andre, eller i dit eget hovede:

At have flere penge vil løse alle mine problemer. Jeg kommer hurtigt ud af gælden igen!

Den nye iPhone er mega lækker, og jeg er færdig med at betale den om 2-3 år

De mennesker der kommer med sådanne udsagn er i det vi kalder gældsbenægtelse. Det er en alvorlig sag, og dybest set tror folk det er okay at have en gæld. At det er ok at købe noget nu der koster 2000 kr, og derefter betale det i små afdrag. Ofte forholder det sig sådan at de ting du køber på denne måde er ting du egentligt ikke har brug for, men da det er let at afbetale med små beløb, tager man det ikke så alvorligt.

Når du læser dette, så er det slut med hensynsløse lån og afbetalinger i fremtiden. Hvis du følger denne vejledning, vil du ikke bare komme ud af gælden, men du vil også komme ud af gælden langt hurtigere, end du nogensinde havde forestillet dig. Her får du altså en god gang gældsrådgivning – Kom af med gæld hurtigere.

Trin 1: Lav en liste med alt din gæld, deres Saldi, og renten

Kom af med gæld – Dette er et logisk første skridt, men lad ikke enkeltheden i dette være nok for dig. Find et regneark / Excel budgetskema hvor du kan indtaste alle dine udgifter og indtægter, så du har din økonomi i system.

I de efterfølgende trin vil vi begynde at komme ind på hvordan du kommer af med alt denne gæld.

Trin 2: Sæt Periodiske Mål – Delmål

Du skal tvinge dig selv til at blive målrettet med at komme af med din gæld. Dette er en af de mest kraftfulde ting du kan gøre for dig selv, både i din økonomi, men også i mange andre ting i dit liv.

Kom af med gæld – At opsætte mål for dig selv, og gå konkret ind i at få afviklet din gæld i de bidder det nu kræver, vil få dig til at føle dig rigtigt godt tilpas om efter du har fuldført dem. Når du starter med at opsætte et mål for at få betalt din gæld, skal du først vurdere, hvor mange penge du kan bidrage med når du skal begynde med tilbagebetaling af din gæld hver måned. Så kan du lave et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage dig at komme ud af gælden. (Gæld / månedlige ydelse = Antal måneder, indtil du er gældfri).
Det kan tage længere tid end dette regnestykke at tilbagebetale din gæld, men det er en god måde at forstå nogenlunde, hvor længe du er nødt til at bære denne byrde / gæld.

Dit største mål, altså det endelige mål, er selvfølgelig at få afviklet/betalt alt din gæld. Dette bør være slutpunktet i din tidslinje. Først derefter er det helt op til dig selv, hvilke andre mål, du gerne vil sætte op for dig selv. Du kan sætte delmål op for dig selv undervejs i afbetalingen, så du sætter milepæle op for dig selv.
Alle disse målsætninger vil stille det store billede op for dig, og du vil få et meget bedre overblik over din gæld, samt hvor du er nået til i afviklingen af din gæld.

Trin 3: Start med at afdrage de lån med den højeste rente først

Kom af med gæld – En rigtig god start på din afbetaling er at vælge de lån der har den højeste rente, og at få disse lån afviklet først. Dette er de absolut dyreste lån for dig, og jo hurtigere du kan afvikle disse, jo hurtigere bliver du fri for endeløse låne afdrag.
Så lad være med at betale de lån med den laveste rente først. Det kan slet ikkebetale sig. Start med de lån der har den højeste rente.
Sørg for at få så lave afdrag først på de lån med den mindste rente, og brug større afdrag på de dumme lån med den højeste rente, så du kommer af med de dårligste lån først.

Så kan du fokusere på at betale disse, og afvikle lavrente lånene efterfølgende. Og lad nu være med at lade dig lokke ud i lån, eller for den sags skyld kreditkort der lokker med lave lånerenter det første stykke tid. Det er en dårlig ide, og disse typer lån eller kreditkort bliver meget dyre for dig i længden.

Trin 3b: Hver gang du betaler et lån af, vil du have flere penge til at betale af på det næste lån

Du har nu sat en god lavine i gang, for når du har betalt den første gæld af med den højeste rente, får du frigjort et godt beløb til at afbetale din næste gæld i rækken med et højere beløb pr. måned. Dette gentager du hvis du har flere lån eller gæld med lavere renter end de første lån du får afviklet.
Dette er en rigtig god “lavine” at få sat i gang, da udviklingen er meget positiv, og jo mindre din gæld bliver, jo mindre bliver dine renter måned for måned.

Du er nu rigtigt godt på vej.

Trin 4: Sælg de store ting du kan få gode penge for

Har du en skinnende nyere bil eller to i indkørslen?
Du kan reducere din samlede gæld ved at bytte den til en mindre og knap så dyr model. Hvis du kan få eksempelvis 100.000 kr. for bilen, og du kan finde en til 50.000 kr. Så har du frigivet nogle penge her til at afvikle noget af din gæld med. Skulle i have mere end 1 bil, så få afviklet begge biler til en eller to billigere modeller.

Der er rigtigt mange penge at spare på den konto, for alle udgifter på disse vil falde efterfølgende, og du vil have et større beløb til rådighed til at afbetale din gæld med efterfølgende.
Dette gælder selvfølgelig både, lystbåde, jet-ski, snescootere, Segways, eller andre totalt unødvendige ting. Tiden er ikke inde til at have “legetøj”. Du kan altid få “legetøj” igen, når du er blevet gældfri.

Trin 5: Sælg næsten alt

Kom af med gæld – Nu hvor dine største økonomiske poster er enten solgt eller byttet til billigere versioner, kan du begynde at blive sælger på et andet plan. Vores huse og lejligheder er fyldt med alt muligt skrammel, ja undskyld udtrykket, som vi ikke har brug for. Her er en god måde at finde ud af på, hvad du egentligt har brug for. Skriv ned på din telefon eller i en notesbog hvad du egentligt bruger af dine ting i løbet af en uges tid.

Det er et trick som er meget populært ved gældsrådgivning.

Du vil blive overrasket over hvilke ting du egentligt bruger i løbet af en uges tid, og faktisk mange ting som du ikke kan forestille dig at du bruger. Resten, som du troede at du brugte kan du nu skille dig af med ved at sælge disse ting og få nogle penge ind til at betale din gæld af med.

Kom af med de ting du ikke bruger. Du kan altid købe disse ting igen, når du er gældfri. Men til den tid finder du højest sandsynlig nok ud af at du ikke behøver disse ting.

Dette er en vigtig del af denne gældsrådgivning.

Trin 6: Arbejde, arbejde, arbejde

Kom af med gæld – Nu gælder for dig/jer om at få arbejdet en masse.
Tag overarbejdstimer hvis muligt, eller hvis du har tid i din dagligdag, så tag et ekstra job. Du vil kunne afdrage mange flere penge på denne måde hver måned, og din gæld vil forsvinde hurtigere end du tror muligt.

Dette er en vigtig del af din gældsrådgivning.

Trin 7: Beløn dig selv

Kom af med gæld – Når du når dine mål og delmål, uanset hvor store eller de er, så bør du fejre dette. Dog ikke forstået sådan at du skal gå ud og bruge tusindevis af kroner på et eller andet fordi du har afbetalt 800 kr. af. Men køb dig i stedet for en rigtig god kop kaffe eller et godt glas vin, eller noget i den retning, og gør dette til dine præmier når du når dine mål og delmål.
Du kan også fortælle dine opnåede mål, til folk du er fortrolige med, så de kan rose dig for det.

Det virker bedre end du tror!

Trin 8: Sådan bruges penge du ikke havde regnet med

Og med penge du ikke havde regnet med, mener vi de penge, du får ud over din faste løn. Det kan være penge tilbage i SKAT, bonusser, arv, pengegaver til din fødselsdag, bryllups gaver, eller lignene. Hvis du er meget forgældet af lån, bør du bruge disse penge til at komme af med din gæld.

I de nævnte tilfælde kan man sige at du får gratis penge til at betale din gæld. Du kunne ikke bede om en bedre gave, så disse penge skal du ikke klatte væk på ligegyldige ting.

Få nu de lån ud af verden først, og lyt til denne gældsrådgivning.

Trin 9: Tid til fest – Det skal fejres

Du gjorde det

Alt din gæld er betalt helt ud, så nu fortjener du at fejre det. Sæt det musik på du elsker at lytte til og syng med og dans det hele ud af kroppen.
Væk er din irriterende gæld, og du er et frit menneske der ikke er tynget af gæld mere.

Godt gået 😉

Kom af med gæld med disse gode råd – Trin for trin

Skift bank – Hvordan gør du det bedst?

Er du ikke tilfreds med din bank? Så skift

Rigtig mange mennesker går rundt og er utilfredse med deres nuværende bank. Men de orker ikke at skifte da de tror at det er meget besværligt. Selvfølgelig er heller ikke bare at knipse med fingrene og så er det på plads, men det er blevet en del lettere med denne metode at sige, skift bank, nu! Der er nemlig kommet en online tjeneste der hedder Godbank, og dette er en gratis tjeneste der matcher dig og din økonomi med landets bedste banker! Særligt hvis du er boligejer kan det betale sig at få flere banktilbud. Prøv det og du vil blive overrasket.

Skift bank og spar penge

GodBank gør det simpelt og gratis at skifte bank i Danmark. Her kan du se eksempler på, hvordan vi hjælper dig til en bedre bank:

  • Få lavere renter på dit boliglån
  • Omlæg dit realkreditslån og udnyt den lave rente
  • Opnå bedre personlig service og vilkår
  • Samle dyre lån ét sted og dermed få lavere omkostninger
  • Hjælp til køb af første lejlighed eller hus
  • Maksimere afkastet af pension og aktier
  • Skab overblik over økonomien og få lagt et budget
  • Få højere indlånsrenter på opsparingskonto

Sådan skifter du nemt bank

Trin 1: Udfyld nemt og sikkert dine informationer på Godbank.dk

Trin 2: GodBank.dk’s professionelle bankkonsulenter kontakter dig og finder dine bedste bankmatch

Trin 3: Du får 3 banktilbud og kan nu nemt vælge den billigste bank.

Det er gratis, sikkert og uforpligtende!

Martin L. Hansen – 42 år og husejer i Kolding: ”Det viste sig, at GodBank kunne hjælpe mig til en lavere rente på mit boliglån og en omlægning af min kassekredit. Min samlede besparelse er på 8.000 kr. årligt.”

Gør som Martin og tusindvis af andre danskere:

Gå ind på GodBank.dk og start dit bankskifte med få klik